• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Temmuzda Nişanlacaklarrr buraya :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bunu söylediğine göre sizde de birşeyler olmuş sanırım...
bu durumu hiç sorma...uzaklık mı yapıyor bunu nedir anlamıyorum ama bizde sağlam tartışmalar oluyor.dün akşam şöyle bir oyun oymanamayı teklif ettim...yeni tanışıyoruz,haydi bakalım dedim:) ikimizin de sesi o anki sese dönüştü ve şu an ne kadar şanslı olduğumuzu hatırladık...bugün de güzel konuşmalar başladı yine....olsun ya ne yapalım...onlar da bizim eksiklerimizi görüyor.bunlarla yaşamayı öğrendiğimiz an hayat daha güzel olacak sanırım...ama bunu yapabilen ve karşısındakini olduğu gibi kabul edip susan kesim de çok az.

Uzaklıktan canm ya :) Göremeyince kıskançlıktan yok dar yok bilmem ne , konu bu yani .. bnce ben hergün özledim diyip fazla ilgileniyorum :) Ha birde ara konuşalım diye yalvarmalarımı saymazsak ! Ay nişana kadar sesini duymam kamera iyede ısrar etmem yeter yani :) Üzerine düştükçe böyle oluyor. Haber vermeden kafeye kalkmış gitmiş o kıskannca ii ama bi haber vermez biyere giderken :19:Bugün normale döndü.

Uzaklıktan canm ya :) Göremeyince kıskançlıktan yok dar yok bilmem ne , konu bu yani .. bnce ben hergün özledim diyip fazla ilgileniyorum :) Ha birde ara konuşalım diye yalvarmalarımı saymazsak ! Ay nişana kadar sesini duymam kamera iyede ısrar etmem yeter yani :) Üzerine düştükçe böyle oluyor. Haber vermeden kafeye kalkmış gitmiş o kıskannca ii ama bi haber vermez biyere giderken :19:Bugün normale döndü.

evlenince düzelir umarım.yani en azından benim umudum o yönde.....off şu ayrılık bir son bulsa.bir geçse şu günler....

kızlar benimde nişanım 14 temmuz istanbulda:) hazırlıklar tamam sayılır:) kafe tarzı bi yerde olucak giriş müziği,dans müziği falan bunlara karar veremedik:(( fikri olan varsa yazsın lütfenn..

aynı dertten muzdaibim arkadaslar ya dans muzıgım rafet el roman ömrumun sahıbı olacak ama oyun havaları pop falanda istıorum nısanım öğretmendıvde yapılacak fakat muzıık ayarınıda bıraz kendım yapmak ıstıorum akıl verın 12temuzda nısanm son 16 gun

kızlar benimde nişanım 14 temmuz istanbulda:) hazırlıklar tamam sayılır:) kafe tarzı bi yerde olucak giriş müziği,dans müziği falan bunlara karar veremedik:(( fikri olan varsa yazsın lütfenn..

aynı dertten muzdaibim arkadaslar ya dans muzıgım rafet el roman ömrumun sahıbı olacak ama oyun havaları pop falanda istıorum nısanım öğretmendıvde yapılacak fakat muzıık ayarınıda bıraz kendım yapmak ıstıorum akıl verın 12temuzda nısanm son 16 gun

kızlar yabancı dans müzigi ister misiniz bilmiyorum ama bu videodaki benim favori parcam ve size fikir olması acısından birkac dans müzigi adları da var. umarım yardımcı olabilmişimdir bir nebze de olsa :34:

Elton John - Candle İn The Wind - Dailymotion video

çok teşekürler:) yemekli olucağı için bunlar yemek sırasında çalınabilir:) pasta keserken ve takı takılırken ne gibi müzikler olabilir??bilen varmı yardım etsin az günüm kaldı:(

benım giriş muzıgım melih kibar mesaj dans müziği halil kurt ben seninle bir şarkı pasta müziği greek music ( evliliğim. com da bulabilirsiniz.)

$182324_10150969169981827_1538888621_n.jpg

sonunda yüzüğümüzü sipariş verdik. ben bir türlü beğenemeyip karar veremeyince erkek arkadaşıma bıraktım sen ne beğenirsen onu alalım dedim.
bu kalınlık ve dışa doğru olması pek tarzım olmasa da sevdim.
atasayın sitesinde bulamadım yüzüğü, orjinali sarı mat altın ortasıda beyaz altın.
benimkisi beyaz mat altın ortasındaki çizgiyi de rose altın sipariş verdik. aslında erkek arkadaşımda önce bnmkisi gibi istedi sonra sipraişi iptal ettirdik çünkü sarısını beğendim ben belki değişirse beğenmem dedi. yani benmkisi beyaz onunkisi sarı olacak :9::9:

Eki Görüntüle 453079

sonunda yüzüğümüzü sipariş verdik. ben bir türlü beğenemeyip karar veremeyince erkek arkadaşıma bıraktım sen ne beğenirsen onu alalım dedim.
bu kalınlık ve dışa doğru olması pek tarzım olmasa da sevdim.
atasayın sitesinde bulamadım yüzüğü, orjinali sarı mat altın ortasıda beyaz altın.
benimkisi beyaz mat altın ortasındaki çizgiyi de rose altın sipariş verdik. aslında erkek arkadaşımda önce bnmkisi gibi istedi sonra sipraişi iptal ettirdik çünkü sarısını beğendim ben belki değişirse beğenmem dedi. yani benmkisi beyaz onunkisi sarı olacak :9::9:

hayırlısı olsun tatlım iyi günlerde olsun .dısa dönük olması rahatsız etmez mi parmagı ? bir yere takılması acısından .. bir de ikinizin farklı renk mi olacak :nazar: biz de dün aldık alyanslarımızı sana söz vermiştim paylascam diye. biraz gec oldu ama anca geldi..

çok teşekürler:) yemekli olucağı için bunlar yemek sırasında çalınabilir:) pasta keserken ve takı takılırken ne gibi müzikler olabilir??bilen varmı yardım etsin az günüm kaldı:(

pasta keserken ya da salona girişiniz sırasında sting -desert rose calabilir http://www.youtube.com/watch?v=C3lWwBslWqg
onun melodisini begeniyorum.. zevklerimiz uyusur mu bilmiyorum ama .. :34: ya da

http://www.youtube.com/watch?v=clhH4sae0S0 haggard-herr mannelig parcası da olabilir.. benim nacizane fikrim..:3:

hayırlısı olsun tatlım iyi günlerde olsun .dısa dönük olması rahatsız etmez mi parmagı ? bir yere takılması acısından .. bir de ikinizin farklı renk mi olacak :nazar: biz de dün aldık alyanslarımızı sana söz vermiştim paylascam diye. biraz gec oldu ama anca geldi..

dışa dönüklüğü konusunda bende seninle aynı fikirdeyim :44: ama beni çok güzel ikna ettiler. parmağımıza göre gelince çok güzel olurmuş vs. vs...
bir de evet renklerimiz farklı olacak onun sarı altın. benim beyaz altın. normalde tam tersi olur erkek sarı altın takmaz istemez ama bizimkisi bir cins :52:
bakalım iki gün içnde gelir eğer beğenmezsem almama hakkımız var. bu arada alyansımızı kendisi seçtiği için sonra değiştiririz diye söz verdi, zaten söz vermeseydi de ben sıkılınca değiştiricektim :52::52: bir yay burcu olarak tabiki çabuk sıkılıcam :9::9:

ayrıca seninde alyansların da hayırlı olsun canım. kalınlığı benm tarzım değil benim beğendiklerimde seninkinin daha ince modelleriydi. çok hoş duruyor seninkilerde.
hemde o midye kutusu çok güzelllllllll, rengi deeeee :52::52:

benim yüzük boyutum çok enteresan. sizde de öyle mi?
tek taşımı alırken farkeetik. herkesin sağ eli sol elinden farklıdır ama benim bir numara fark ediyor.
bir elim 8. diğer elim 7.
8 olan doğal olarak diğer elimden düşecek gibi oluyor. ısrarla tek taşımı 7,5 yaptırmıştım :9::9: arada sıkılıyorum el değiştiriyorum. sap elde biraz sıkıyor ama diğer elim rahatlayınca değiştiriyorum.
sizde de çok farklılık varmıydı?
bu arada aşkımda aynı ben oda 17,5 yaptırdı :1::1::1:

dışa dönüklüğü konusunda bende seninle aynı fikirdeyim :44: ama beni çok güzel ikna ettiler. parmağımıza göre gelince çok güzel olurmuş vs. vs...
bir de evet renklerimiz farklı olacak onun sarı altın. benim beyaz altın. normalde tam tersi olur erkek sarı altın takmaz istemez ama bizimkisi bir cins :52:
bakalım iki gün içnde gelir eğer beğenmezsem almama hakkımız var. bu arada alyansımızı kendisi seçtiği için sonra değiştiririz diye söz verdi, zaten söz vermeseydi de ben sıkılınca değiştiricektim :52::52: bir yay burcu olarak tabiki çabuk sıkılıcam :9::9:

ayrıca seninde alyansların da hayırlı olsun canım. kalınlığı benm tarzım değil benim beğendiklerimde seninkinin daha ince modelleriydi. çok hoş duruyor seninkilerde.
hemde o midye kutusu çok güzelllllllll, rengi deeeee :52::52:

parmagımda dısa dönüklüğü rahatsız ederse almaman iyi birsey :1::1: cünkü parmakta cidden col farklı duruyo. evet bende sasırdım erkek arkadsının sarı istemesine :35: hayırlısı olsun...

tesekkür ederim canım sagol:nazar::nazar: bende yüzükleri tepsiye kafama göre yerlestiririm diyodum ama midye kutusu hosuma gitti direk böyle koyup etrafını gül vs süslücem

benim yüzük boyutum çok enteresan. sizde de öyle mi?
tek taşımı alırken farkeetik. herkesin sağ eli sol elinden farklıdır ama benim bir numara fark ediyor.
bir elim 8. diğer elim 7.
8 olan doğal olarak diğer elimden düşecek gibi oluyor. ısrarla tek taşımı 7,5 yaptırmıştım :9::9: arada sıkılıyorum el değiştiriyorum. sap elde biraz sıkıyor ama diğer elim rahatlayınca değiştiriyorum.
sizde de çok farklılık varmıydı?
bu arada aşkımda aynı ben oda 17,5 yaptırdı :1::1::1:

evet canım benimde öyle o yüzden ben de bucuklu yaptırdım :1::1::1:

evet canım benimde öyle o yüzden ben de bucuklu yaptırdım :1::1::1:

ohhh neyse normal yani. hangi kuyumcuya girsem şaşkınlık yaşıyordu bende kendimden şüphe etmeye başlamıştım :44:

erkek arkadaşım çok süslüdür ondannnnn:38:
geçen traş köpüğü vs alırken manikür setlerini gördü oda istedi. 4 tarafı törpülü olanlar varya ondan. :9::9:

ohhh neyse normal yani. hangi kuyumcuya girsem şaşkınlık yaşıyordu bende kendimden şüphe etmeye başlamıştım :44:

erkek arkadaşım çok süslüdür ondannnnn:38:
geçen traş köpüğü vs alırken manikür setlerini gördü oda istedi. 4 tarafı törpülü olanlar varya ondan. :9::9:

normal canım normal.. benimde bucuklu olunca sözlüm gene bi farklılık yarattın bucuklu dio :9::9:
ne güzel özeniyo işte :34: benimkinde de deodorant parfüm bakım ürünleri bendekilerle kapısıyo resmen :1:

Back