Nişan Temmuzda Nişanlacaklarrr buraya :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
:) evet öyle olacak, herşey çok güzel olacak çok. şimdiden hepinize mutluluklar kızlar. istanbuldayım ben, nanna da olacak nişanım. hazırlıklar full devam, elbisem hazır. bir tek nişan bohçası kaldı onu da yavaş yavaş hazırlıyoruz işte.

bende istiyorumm bende bende temmuz nişanı inşallah:) şu mübarek günlerin hürmetine ALLAH bana da hayırlı bir evlilik kapısı açsın ve tüm isteyenlere.... temmuzda benim de nişanım olsun:) bu kadar yıl bekledim sabrettim sabrettim... inşallah olur....:) inşallah inşallah..........................

Dün elbise işini de hallettik..
Bohçaların da büyük kısmı ve yüzükler alındı..

Elbisemin altına ne renk ayakkabı giymeliyim karar veremedim.. Sizce kızlar?

Eklentiler

• $846ju.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 33
Dün elbise işini de hallettik..
Bohçaların da büyük kısmı ve yüzükler alındı..

Elbisemin altına ne renk ayakkabı giymeliyim karar veremedim.. Sizce kızlar?

Canım elbisene bayıldım çok güzell ama keşke farklı rengini alsaydın hani dügündede bu rengi giycez ya o bakımdan , ayakkabına gelince beyaz olsun oda :) yada çantanla takım bi renk olabilir.

Sorma canım ya..
Sünnet annesi gibi oldu biraz ama diğer kıyafetler çok acayipti..
İzmirliyim, Kemeraltı ve Salepçioğlu Hanı'nı karış karış dolaştık..
En sonunda bunun modelini beğendim, azcık da toparladı zayıf gösterdi,
başka rengi var mı diye sormadım bile, aldık çıktık..

Şimdi kaşındı tuttu tabi, ne giycem, saç nasıl olacak diye..
Beyaz çiğ duracak elbisenin rengiyle, gümüş rengi sırıtacak gibi off ki ne off..

Suç bende ama kafamda hiç bir fikir olmadan alışverişe çıktım..
Ben ettim siz etmeyin.. :)

Ben de izmirliyim kemeraltında eskisi gibi güzel modeller yok artık çankayada Nigre Abiye var ben şirinyer forbes şubesinden almıştım elbisemi sennkinede benziyor biraz AMA ZÜMRÜT YEŞİLİ GİBİ KOYU BİR YEŞİL , YEGENİM SÜNNET OLDU ANNESİ BİLE RENKLİ GİYMİŞ BACIM

Şirinyer'de oturuyorum bir de..
Kafamıza o kadar güneş geçip dolancağımıza
Forbes'e insem çözülcekmiş demek olay..

Neyse artık kendim ettim kendim buldum..

Canım elbisene bayıldım çok güzell ama keşke farklı rengini alsaydın hani dügündede bu rengi giycez ya o bakımdan , ayakkabına gelince beyaz olsun oda :) yada çantanla takım bi renk olabilir.

hayırlı olsun senin de nisanın canım. bende izmirliyim. kemeraltında birsey yok maalesef artık.bende cankayada fistan abiye var ordan aldım. toptancıymıs normalde orası ama parekende de satıs var. fiyatı da gayet uyguna geldi.

olsun elbiseyi almıssın bir kere. bana fikrimi sorarsan eger ne gümüs ne beyaz al ayakkabını. ben biraz tezat ama uyumlu ol derim renk katsın. nar çiçegi renginde ayakkabı giyebilirsin bence sacına da o tonlarda tokalar olabilir. cıvıl cıvıl olur.

Ne diyeyim artık kısmette bu varmış..
Gümrük'te inip, o abiye ve gelinlikçilerin olduğu Çankaya'daki o sokaktan transit geçip Kemeraltına gittim bir de.. :)

Beyaz düşünmedim ama haklısın nar çiçeği olabilir belki, tatlı bir rengi denk gelirse..
En azından ayakkabıyı başka zaman da kullanabileyim..
Haftaya cumartesi ayakkabı çanta için incez çarşıya..
Sıcakta dolanmaktan bayılcam bir gün o olacak zaten..

Bi de aklıma gelmişken hemşerilerime sorayım, pasta işini naptınız..
Nereye yaptırayım bilmiyorum..

Son düzenleme:

valla çarsıya gitmekten bana da fenalık geldi dedigin gibi sıcakta ve o kalabalıkta hiç çekilmiyor yaa hepsi hallolur bugün diye gidiyoz bi eksik bisi mutlaka cıkıyor.
pasta isini kara kara düsünmekteyim uygun ve leziz neresi yapar bilmiyorum. uzay pastahanesinin güzel oluyor ama fiyat arastırması yapmadım hiç ben de henüz.sanki cok vaktim varmıs gibi. siz fotografcı isini ne yaptınız peki izmirli arkadaslarım ??

Fotoğraf işi var de mi bir de, aman yaaa..
Onun gene konusu bile geçmedi, unutmuştum ben o işi..

Ya işte güzel pasta olan her yerde fiyatlar da güzel (!),
orta fiyatlı leziz bir şey bulamıcaz gibi..

Evde onca kişiye servis nasıl olacak onu da almadı ya kafam,
valla sıkıntıdan sivilceli gelin olacam, düşüne düşüne çatlıcam artık..

al benden de o kadar sıkıntıdan bir yerlerimde birseyler pörtlüyo sürekli stres stres.. dügün stresini hele hiç düsünemiyorum. bizimde evde olcak ve nerseyde gene 80 kişi olcaz ya amaannnnnnn..onu düsün bunu düsün .. mutlulugumu yasayamıyom bazen bu streslerden :18:

arkadaşlar hazır pastadan bahsediyorsunuz bende bir şey sorayım size
ben pastayı şu dışı şeker hamuru kaplı olanlardan istiyorum pastaneci tanıdık onların çok iyi olmadığını dışındaki şeker kaplama yüzünden pastanın içi güzel olsa bile fazla yenmediğini söyledi
bu arada şeker hamuru kaplama olana 40 kişilik 220 normal pasta 100tl (tanıdık olduğu için indirim yaptı)
sizce ne yapmalıyım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…