• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Temmuzda Nişanlacaklarrr buraya :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
evettt yazarken acaba yazsam mı dedim. sonra face aleminde tüm dünya görüyor.
Çok teşşekür ederim canım, Allah sana sorunsuz bir gün nasip etsin.
evde herşeye karışan birileri varsa, onlara nasıl yapılır olduğunun sırasını bildirmek gerekir :34:
birde birgün öncesinde kuafördeki iş halledilmeli :33:

amin canım inş.. :nazar:
Ahh evet ya kas bıyık manikür vs vs :27: bende öyle yapmayı düsünüyorum.. nişan tepsin nasıldı cnm ? benim alyansları hatrlıyosun dimi foto koymustum sence nişan makasını degiştirmeli miyim? simdi süslü kurdelalı makaslar vs var ya onlardan almalı mıyım sence? ben kararsız kaldım o konuda ya:17:

amin canım inş.. :nazar:
Ahh evet ya kas bıyık manikür vs vs :27: bende öyle yapmayı düsünüyorum.. nişan tepsin nasıldı cnm ? benim alyansları hatrlıyosun dimi foto koymustum sence nişan makasını degiştirmeli miyim? simdi süslü kurdelalı makaslar vs var ya onlardan almalı mıyım sence? ben kararsız kaldım o konuda ya:17:

bence makas falan önemli değil. çünkü iki dakikada kesiliyor. çok gözükmüyor bile kesilirken. kesen kişiler genelde yaşlı insanlar olduğu için, dikkat bile etmiyorlar.
benim üç tepsim vardı.üç de bekar ufaklık kuzenlerim. heveslenmişler hepsi ben tutucam diye. bende üçünüzde bir şeyi tutun dedim.
biri alyanslarımla verilen(saati koyup tuttlar), biri bir tanıdıktan aldığımız tepsi(tektaşımla bileziğimi koymuşlar), birinde de alyanslarımız ile makas vardı.
hepsi de yüzükleri alırken verilen tepsilerden di. ama alyanslarımızın olduğu daha sadeydi. sadeliği sevdiğim için :34:
makasım da süslü olandandı.ama nişana kadar çoluk çocuk benim odamdaydı makası nereye koyduysalar bulamadık. annemin nakış makası vardı. kurdale bağladık ucuna.
sonuçta öyle veya böyle nişan oldu :34:
tepsilerimin fotosunu bulamadım. bulsaydım koyacaktım :44:

içim rahatladı valla. sanırım süre daraldıkca ben onu bunu kafama takmaya basladım iyice :19::52::52: sonum iyi değil :9: nişan tepsimi bende sade bişi yapcam abartı sevmiyorum bakalımmmm

içim rahatladı valla. sanırım süre daraldıkca ben onu bunu kafama takmaya basladım iyice :19::52::52: sonum iyi değil :9: nişan tepsimi bende sade bişi yapcam abartı sevmiyorum bakalımmmm

bu arada aklıma geldi pastayı 50 kişilik yaptırmıştım ben. 35+45+sonradan gelenler.herkese dağıttık. buna rağmen pastanın 1/5 i arttı. pasta konusunda sıkıntı yapmayın yani.:34:

bu arada aklıma geldi pastayı 50 kişilik yaptırmıştım ben. 35+45+sonradan gelenler.herkese dağıttık. buna rağmen pastanın 1/5 i arttı. pasta konusunda sıkıntı yapmayın yani.:34:
Oyacım ne güzel gecmiş ya inşallah bizimkide bu şekilde gecer :1:
Kuaför olayına üzüldüm ama oda atlatılmış nihayet artık sende nişanlısın sıra bizde kaldı 4 gün :17:

bskn;
Hepsi tatlı aksilikler, tatlı telaşlar arasında kaynamış şeyler..
Maşallah diyorum ikinize de, bir ömür mutluluklar..
Fotoğraflarınız da çok güzel..

Bu arada erkeğe hazırladığın bohça ya da sandığın fotoğrafı var mı hiç,
bu akşam o işe gireyim dedim hiç örneğim yok,
internette de içine dair bir şey bulamadım,
hep dış süsleme fotoğrafları var..

Bi de lokum süslemelerimi bitirdim..

$IMG_0120[1].jpg

bskn;

Eki Görüntüle 460948

Çook şeker olmuşlar eline sağlık :nazar:

İlk başladığımızda sinir krizleri geçirdim ama Allahtan eli alışıyo insanın.. :)

bskn;

Eki Görüntüle 460948

allah sabır versin=) onları nasılda tek tek yaptın. emin ol bohçayı yapmak daha kolay.
fotoğraflar annemin telefonunda kalmışlar. yükleyebilirse yükler birazdan =)
biraz anlatayım fotoğraf gelene kadar.
erkek bohçasına çok bişey yoktu.
seccadenin bir tanesinin içine bir tane karton yerleştirip en alta onu koyduk. tesbih takkesini yanına sıkıştırdık.
sonra kutulu pijama takımını koyduk, sonra terlik kutusunu (kutudaydı)
üstüne pijama takımı biri kutulu değildi onu koyduk.
iç çamaşırları için bir kese dikmiş annem. parlak bohça kumaşı gibi bir kumaştan. üstüne de kurdale gibi birşey yapmış. hem dağılmasın hemde açılır açılmaz iç çamaşırları gözükmesin diye.
bunların hepsini beyaz iş bohçaya sardık. kurdaleli nazar boncuklu çengelli iğnelerle tutturduk. sonra kırmızı kurdale ile bağladık.sonra üstüne kristal tül ile daha önce gösterdiğim bohça gibi sardık. http://www.google.com.tr/imgres?hl=tr&sa=X&biw=1280&bih=586&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=CRHFnUvVeSL_eM:&imgrefurl=http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-nisan-adetleri-nisan-bohcasi-nisan-tepsisi/324122-nisan-tepsisi-nisan-bohcasi-bunlarda-yaptiklarim.html&docid=bvYnVnymdeZB4M&imgurl=http://img245.imageshack.us/img245/460/dsc05011b.jpg&w=640&h=480&ei=uOX7T8eKC4yPswaU_tHGCA&zoom=1&iact=rc&sig=101853507973278782695&page=2&tbnh=124&tbnw=165&start=21&ndsp=24&ved=1t:429,r:2,s:21,i:149&tx=100&ty=74
üstüne de çiçekçiden aldığımız minik çiçeği oturtuk.
bir tane daha bohçası vardı. ona da Traş makinası, saç sakal bıyık toparlama makinasını gene o keselerin için koyduk. çengelli iğne ile tutturduk.
cilt bakım ürünlerini de sepete koyduk (erkeklerin makyaj kutusuna benzer o kutularını bir türlü sevemediğim için, daha sonra banyoda ıvır zıvır koyabileceğiim bir sepet almıştım) o sepeti de tülle bohça gibi kapattık,
sonra sepet ile traş takımlarını bir araya koyup bohçanın dış tülü gibi tülle kapladık.
bu arada ben her gittiğim kına nikah vs den aldığım kınaların üstünde çiçekler vardı hemen onları değerlendirdik. tülün üstüne serpiştirdik :1::1:
güzel oldu. aammmmaaaaa onlardan gelen bohçayı görünce bizimki sönük kaldı :p
görümcem lavanta kesesi falan yapmış. çok hoşlardı. kadife kumaştan. püskülü de vardı. mükemmel duruyordu. ben nasıl akıl edemedim die çok üzüldüm :33:
onların fotolarını da ekleyemedimmm =( çok büyükmüş.
işler hafiflesin. hemen boyutları küçültüp geliyorum :40: :54:

kızlarrr dun bohçalar acıldı serıldı onların fotolarını atıcam snra bugun kyınvalıdemler gelıo suan yoldalar ve ben heycandan ölliçemm yarın ısteme oluo askım sımdı cıkolata psta sıprasını verm"eye gıttı bende o sırada size yazaım dedm hemen hersey cok gusel gdıo kızlar persembe öğretmenevınde nısanım war cok ama cok gusel seyler kızlar bohçamın fotolarını nısan fotolarıyla beraber atıcmmm

kızlarrr dun bohçalar acıldı serıldı onların fotolarını atıcam snra bugun kyınvalıdemler gelıo suan yoldalar ve ben heycandan ölliçemm yarın ısteme oluo askım sımdı cıkolata psta sıprasını verm"eye gıttı bende o sırada size yazaım dedm hemen hersey cok gusel gdıo kızlar persembe öğretmenevınde nısanım war cok ama cok gusel seyler kızlar bohçamın fotolarını nısan fotolarıyla beraber atıcmmm

stres yok, sakin ol. derin nefes al, dik dur(fotolarda güzel çıkmak için), her tarafa tebessüm et. benim gibi yapma az konuş :1:
:54:

Allahım yarından sora burdalar nişanada son 2 gün vaar karnıma ağrılar giriyor heycandan şimdi gidip pasta siparişimizi verecegiiiiiim :1:

bugun daha sakinim :9::9::9:

evet ya topic oluşturalımmmmm bende alıstım size cok :16::16::16:

bendeeeee bendeeee.
sakin olmana sevindim canım. yarın daha sakin olursun umarım :34:
buarada benim fotoların boyutunu ben küçültemiyorummmmm :50:
bir fikir verir misiniz :44:

bendeeeee bendeeee.
sakin olmana sevindim canım. yarın daha sakin olursun umarım :34:
buarada benim fotoların boyutunu ben küçültemiyorummmmm :50:
bir fikir verir misiniz :44:

umarım olurum ya :27:

benim o konu hakkında fikrim yok maalesef :17:

umarım olurum ya :27:

benim o konu hakkında fikrim yok maalesef :17:

kuzen prof makinayla çekmiş en kocaman boyutuyla =))
nişan fotolarını da faceden indirdim, yoksa onlar da kocamandı :52:
paint maint her yerde uğraştım, sana bohçaları göstermek için. ama :50:

$IMG_5671.jpg onlarda iki bohça getirdiler. ama bu resimdeki bohça açılınca iki tane oldular :p

bu fotoğrafın orjinal haline bayıldım. $IMG_5678.jpg neyse bahsettiğim kese bu işte. makyaj eşyalarınn içinde de var keseden. çok hoşuma gitti benim. belki sizin gitmeyebilir.

$IMG_5682.jpg onlarda makyaj eşyalarını birazını makyaj çantasına (pembeli olan) koymuşlar. kalan kısmı içinde kutu yapıp altındaki tül ile sarmışlar.

sonunda yükleyebildim :52:

bskn cimm harika bunlar :16::16::16::16:

keseye ayrıca bayıldım. ben cok severim böyle otantik tarzlı seyleri ..:nazar::nazar::nazar:

güzel günlerde icine sine sine kullan insallah canım benim. (ben bohcayı dügünde istedim :39: fikir olmuş oldu bana da sagolasn _)

nişan tepsini de cook merak ettim. makyaj malzemerinde neler aldınız_ marka model vs:16:

Back