• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Temmuzda Nişanlacaklarrr buraya :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bskn cnmmm :) mınıcık bı zaman dılımı kaldı ya ınanmıorum hepımız bırer bırer nısanlanıoruz gerçekten dugun heycnını dusunemıorum bıle ama evlenen arkadaslarım nısan heycanı bambaska oluo dıolar

bıde su war kızlar;ben lazere gttım 3gun önce sanırım bıraz yandı koltuk altlarım gecermı bılmıo gecer dedı kız ama ve bıde cıkacakmıs sanırım ve ben almayacakmsm keske nısandan snra gtseydım ya

canım aynı sorun bende de var :1::1: lazere gittim 20 temmuzda 2.seansa gitcem ve almamam gerektigini söyledi haftaya kadar cıkmaya baslar bende onu düsünüom kara kara kollarımı kaldırmamaya özen göstercem o gün maalesef yapcak birsey yok düsünemedim o zaman ilk seansta.. :19:

bepanthen plus varsa sür canım yanma olmaması gerekirdi normalde. kac derecede yaptı

inanmıorum ya bu kaadar olur..:)

cnm bılmıom kaç derece yaptıgını da benım uzundu oyuzden bı kolumda oldu bılmıodum jıletlenp gdlçenı orda yaptık o fazla yanmadı ama dıgerı baya kızardı onu suruom cnm zaten

inanmıorum ya bu kaadar olur..:)

cnm bılmıom kaç derece yaptıgını da benım uzundu oyuzden bı kolumda oldu bılmıodum jıletlenp gdlçenı orda yaptık o fazla yanmadı ama dıgerı baya kızardı onu suruom cnm zaten

gecmiş olsun tatlım ya :23:

bskn cnmmm :) mınıcık bı zaman dılımı kaldı ya ınanmıorum hepımız bırer bırer nısanlanıoruz gerçekten dugun heycnını dusunemıorum bıle ama evlenen arkadaslarım nısan heycanı bambaska oluo dıolar

bıde su war kızlar;ben lazere gttım 3gun önce sanırım bıraz yandı koltuk altlarım gecermı bılmıo gecer dedı kız ama ve bıde cıkacakmıs sanırım ve ben almayacakmsm keske nısandan snra gtseydım ya

aaahh canımmm. 10 gün diyorlar kılların dökülmesi için. ama ben bir haftada döktüm onları =))
zaten elimle acaba niye dökülmediler diye bakarken elimde kalıyorlar. lazerrden 4 5 gün sonra kendin dürtüp alabilirsinnnnn. birde ağda değilde jilet yapabilirsin aslında en azından kıl olmasındansa.:34:

ilk seanslarda yanmalar çok oluyor. oluyormuş aslnda. ilk seanslarda kıllar içerde daha köklü olduğu için ışndan ötürü yanarmış :p
artık ne kadar doğru ne kadar yanlış ama benim 6. seansımdı acısı bile azaldı artık :52:

aaahh canımmm. 10 gün diyorlar kılların dökülmesi için. ama ben bir haftada döktüm onları =))
zaten elimle acaba niye dökülmediler diye bakarken elimde kalıyorlar. lazerrden 4 5 gün sonra kendin dürtüp alabilirsinnnnn. birde ağda değilde jilet yapabilirsin aslında en azından kıl olmasındansa.:34:

ilk seanslarda yanmalar çok oluyor. oluyormuş aslnda. ilk seanslarda kıllar içerde daha köklü olduğu için ışndan ötürü yanarmış :p
artık ne kadar doğru ne kadar yanlış ama benim 6. seansımdı acısı bile azaldı artık :52:

benim gittigim dr jilet ve agda yapma dedi. cok cıkarsa belki makasla uclarndan kesersin :1::1: ya bende dayanamayıp elliyordum elime geldiler hep :9:

genital bölge yaptırıyor musunuz =? ben cesaret edemiyom yahuu :18::18:

benim gittigim dr jilet ve agda yapma dedi. cok cıkarsa belki makasla uclarndan kesersin :1::1: ya bende dayanamayıp elliyordum elime geldiler hep :9:

genital bölge yaptırıyor musunuz =? ben cesaret edemiyom yahuu :18::18:

ilk seanslarda o tüycüklerimin verdiği acıyı bir unutabilsem yaptırıcam :27:
ben şuan sivilce tedavisi oluyorum, bilirsin belki ruocutan. onu kullanırken yaptırmamalıymışım.
koltuk altımın son seanları olduğu için yaptırdım ama genital bölgeye yaptırırsam komple yanar çıkarım :52:

bana sadece jılet yapabılırsın dedı ve cok yanıo kızlar ıns gecer 12sne kadar : (

genıtal bölge yaptırmıom cnm korkuom ve cesraet edemıorum bı ıkıncısı yumurtalıklara zarar werıomus sanırım

ilk seanslarda o tüycüklerimin verdiği acıyı bir unutabilsem yaptırıcam :27:
ben şuan sivilce tedavisi oluyorum, bilirsin belki ruocutan. onu kullanırken yaptırmamalıymışım.
koltuk altımın son seanları olduğu için yaptırdım ama genital bölgeye yaptırırsam komple yanar çıkarım :52:

bana sadece jılet yapabılırsın dedı ve cok yanıo kızlar ıns gecer 12sne kadar : (

genıtal bölge yaptırmıom cnm korkuom ve cesraet edemıorum bı ıkıncısı yumurtalıklara zarar werıomus sanırım

benimde canım kıymetli acıya dayanamam :9::9::9:

bende yanma sadece ilk gün olmustu yaa.. umarım gecer mervecim.. evet zarar verme olayı da düsündürücü.. koltuk altım bi bitsin ceyizlerden para ayırabilirsem bacak da yaptıraym diyorum bakalım :17:

canım walla ınanmassın ama orayı bırnıne kattım otrdum agladım ıstemıorum die agladım gulermsıın aglarmısn ya bnı bı görseydınız offf sımdı aklma geldıkçe guluom ama gerçekten cok aıco elektrık carpmıs gıbı o yuzden oraya hayatta dusunememem zaten en acıyan böölge yuz ve genıtalmıs kardesımde yuze gıdıo

canım walla ınanmassın ama orayı bırnıne kattım otrdum agladım ıstemıorum die agladım gulermsıın aglarmısn ya bnı bı görseydınız offf sımdı aklma geldıkçe guluom ama gerçekten cok aıco elektrık carpmıs gıbı o yuzden oraya hayatta dusunememem zaten en acıyan böölge yuz ve genıtalmıs kardesımde yuze gıdıo

ben inanırım canım. benimkisi de kasap gibiydi maşallah. ikinci seansımı başkası yapmıştı. o kadına söyledim ilk seansım böyle böyle oldu bakın yanıyor koltuk altım biraz hassas davranırsanız sevinirim dedim.
neyse bir baktım elinde permatik geldi. şaşırdım, çünkü ilkinde kesmemişti.(ben görüyorum nerede kıllar, şimdi keselim ki yanma dedi)
sonra her bir vuruştan snra elinde buzla serinletti. ona da şaşırdım. aynı cihaz aynı yer ama farklı kişi. kesinlikle farkediyor.

benimde canım kıymetli acıya dayanamam

bende yanma sadece ilk gün olmustu yaa.. umarım gecer mervecim.. evet zarar verme olayı da düsündürücü.. koltuk altım bi bitsin ceyizlerden para ayırabilirsem bacak da yaptıraym diyorum bakalım

bacak da önemli yaaa. erkek arkadaşım şortlu kızları gösterip bunlar nasıl böyle diye sorunca çok utanıyorum :17::17:
gerçekten onlar nasıl öyle yaa.. nasıl başa çıkıyorlar :1::1::1: şahsen giymiyorum şort ama giyenlerin bacaklarının pürüzsüzlüğüne imreniyorum :52:

:9::9::9: insan o acıyla o 3 dk bile yetio valla :1: tavuk ütülemiş gibi koku geldi bende de napıonn bana yaa diye tepki vermiştim :9::9: hey Allam.

bacak da önemli yaaa. erkek arkadaşım şortlu kızları gösterip bunlar nasıl böyle diye sorunca çok utanıyorum :17::17:
gerçekten onlar nasıl öyle yaa.. nasıl başa çıkıyorlar :1::1::1: şahsen giymiyorum şort ama giyenlerin bacaklarının pürüzsüzlüğüne imreniyorum :52:

off evet ya resmen diyolar ya sutün gibi bacak diye ben bile bakakalıyorum :1::1: çok güzel duruyor.. bende de batık mı ararsın ayakkabı vurmasından dolayı bilekte iz mi ne ararsan var masallah :27:

sırf su batıklar gecsin diye gitmek istiyom bacak icin :9::8:

ay Allah ım evet ya bızımkının de kıl takıntıısı war ya öfff kas bıyıgı cıksın hemen söluo cok utanıommm:5:

ay Allah ım evet ya bızımkının de kıl takıntıısı war ya öfff kas bıyıgı cıksın hemen söluo cok utanıommm:5:

al benden de o kadar :17: ben diom insan söylemeye utanır yahu ben bilmiyo muyum görmüyo muyum cıktıgını :9: ilk baslarda utanıodum fena :17: ben kendini kötü hisset diye söylemiom ki diyodu:52: :9::9:

evet bende utanıom essek sölemeye utanmıo ee 5sendr beraber olunca olunca ıster ıstemez o rahatlık oluo ya :D

walla evlenınca nolçak bılmıom
:1::30::30::18:

evet bende utanıom essek sölemeye utanmıo ee 5sendr beraber olunca olunca ıster ıstemez o rahatlık oluo ya :D

walla evlenınca nolçak bılmıom
:1::30::30::18:

tabii zamanla onlarda olusan rahatlık had safhada :9::9::9:

evlenince sürekli dile getirdigini düsün cekilmez cile :9::9::9: bi de üstüne kimsinde oluyormus ya askım sen biraz kg mı aldın selülit mi olusmus sanki :20: bogazını sıkarım ben :27::27::27: :9::9:

hahahahha canım benım kı sımdıden dıo askım kılo mu aldın nısanlıga gıremıcen dedıkçe yıesım gelıo walla benımde bılıom benı sınırlendrmek ıcın de yapıoooooo hıc sallamıom,pesımden kosarken öle demıosun dıommm:1:

hahahahha canım benım kı sımdıden dıo askım kılo mu aldın nısanlıga gıremıcen dedıkçe yıesım gelıo walla benımde bılıom benı sınırlendrmek ıcın de yapıoooooo hıc sallamıom,pesımden kosarken öle demıosun dıommm:1:

:9::9::9::9::9::9: harika cevap vermişssin :9::9::9:

Aynen ya göbek var diyo çok şişmansın diyooooo kendine bakmıyo tabi :27:

Back