• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Temmuzda Nişanlacaklarrr buraya :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
İyi akşamlar kızlar..
Nişanda sevgilinize takmak için aldığınız saatlerin fiyatları nedir az çok..
Bakıp beğendiklerim 250 - 350 TL arasında..
Az mı acaba bu fiyat, ucuz mu kalır bilemedim de, kararsız kaldım.. :31:

İyi akşamlar kızlar..
Normal geldi bana bnce ne ucuz nede pahalı sanırım bende bu fiyatlarda birşey tercih ederdim

Bugün nişan alışverişini noktaladık çok şükür..
Saati de hallettik, gene dediğim fiyat aralığında bir şey oldu..

------

Zaman azaldıkça keyifler nasıl kızlar,
düşündükçe taş kesiliyorum heyecandan.. :)

canım bende saatı 235 e aldım gayette spor ve sık, bu arada kpss de bıtıı hos benım bıraz kötu gectı fakat olsun stresten kurtulduk:)

ayrıca bızım kızlar nerdeler hazırlıklara mı daldılar bugun nısanı olan canlarım warr merkala beklıoruz
:16::16::16::16::16::16:

kızlllllllllllllllaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nişanlandım bennnnnn :46::46::46::46:
ayrıntılar eksiklikler kusurlar fotoğraflar hepsinin ayrıntısı yarına :34:
şimdi bir banyo yapayım veeee hemen uyuyayım. çok yoruldummmmmm:50:

İyi akşamlar kızlar..

canımm bizim aldıüğımız saat 890 dı =( indirimden 750 ye aldık.

herkese hayırlı uğurlu olsun kızlar.
bende mart ayında nişanlananlardanım. sorunuz olursa yardımcı olurum.

canım bende saatı 235 e aldım gayette spor ve sık, bu arada kpss de bıtıı hos benım bıraz kötu gectı fakat olsun stresten kurtulduk:)

ayrıca bızım kızlar nerdeler hazırlıklara mı daldılar bugun nısanı olan canlarım warr merkala beklıoruz
:16::16::16::16::16::16:

Güle güle kullansın saatini o da.. :)

İstediğim saati İzmir şubelerinde bulamayınca internetten sipariş verdim cumartesi günü,
inşallah yetişir pazar gününe..

kızlllllllllllllllaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nişanlandım bennnnnn :46::46::46::46:

Hayırlı olsuuuuun, Allah tamamına erdirsin nişallah.. :nazar:

480'luk saati 380'e aldım ben..
O kadar uçmadım artık.. :)

Son düzenleme:

ohh ya sonunda haber alıdk ccanımmm merakla beklıoruzzzzzz Allah ım bızımde az kaldı cnm hemen paylas herseyı.mutluklar canımmm benımmm:16::16::16::16:

:2:
Güle güle kullansın saatini o da.. :)

İstediğim saati İzmir şubelerinde bulamayınca internetten sipariş verdim cumartesi günü,
inşallah yetişir pazar gününe..

Hayırlı olsuuuuun, Allah tamamına erdirsin nişallah.. :nazar:

480'luk saati 380'e aldım ben..
O kadar uçmadım artık.. :)

beyfendimiz saat konusunda çok düşkün olduğu için öyle oldu. babam 300lük beğenmişti, bizimki 500. e hadi 500 olsun dediler.
o 500 hiçbir mağazada bulamadık. fabrikada da yokmuş :50: kara an olarak 750 lilği beğendi:52: tabiki ben 200lirasını ona ödettim :1::1::1:
biraz ayıp oldu ama napayım :1::1::1::1:

Tebrikleeeeeeeeer ayy çok merak ediyorum ya hem resimleri hem nasıl gectiginiiiiiiiiiiii , çok çok mutlu oldum senin adına iyice heycanlandım şimdi yaaaaa:1:

bskn canımmmmmmmm hayırlı ugurlu olsun.. :nazar::nazar::nazar::16::16::16: Allah tamamına erdirsin ins.. sabırsızlıkla bekliyoruz.. sırada merve ve ben varız sanırım bu topictekilerde son 3 gün.. :9::9::9: strese girdim fenalardayım ben yahuu ..

bu arada ben müzik istemiyordum ya karar değiştirdim en azından sarkımızda dans etmeye karar verdik .. özel günümüzde:16::16::16:

:38: :38:

günümüzü hemen özetleyeyim.
cumartesi günü sınava girdim çıktım.
sınavı şöyle özetliyeyim. nişanla ilgili hiç soru gelmediği için yapamadım :1::1::1::1::1:
neyse ctesi röfleli ,hatta üstüne cila derken solmuş olan saç rengimi koyu bir kumrala boyattım. 4 gelin ve ahalasi olduğu için bıyıklarımı kaşımı aldıramadım. pazar gününe kaldı.
daha önce sivilce için ilaç kullandığımı veeeee bıyıklarımı kaşlarımı 1 buçuk aydır aldırmadığımı söylemiştim sizlere. neyse meğer ilaç içerken ağda yaptırmamalıymışım. halbuki lazer bile yaptırdım bişey olmadı.
bıyıklarım çok uzun zmndır alınmadığıiçin ağda ile almayı tercih ettik( bir kere çıksın acısı diye)
evet bir kerede acısı ve bıyık bölgemdeki derim ve dudağımın bir kısmını ağda ile çıktı. :43::43::43::43::43:
kıpkırmızı oldu bıyıklarım. inanın bıyıklarım olsa bu kadar dikkat çekmezdim :1::1:
neyse önce sakindim. olsun sorun değil falan dedim. sonra baktım geçeceği yok çıldırdım. biraz kızdım (sinirimi atmak için onların ne suçu var). ağladım zırladım derken. biraz acısı dindi. sakinledim.
aa bu arada aşkımı aradım 'aşkım bıyıklarımı aldırırken yandım kıpkırmızı oldum' dedim. sağolsun beni sakinleştiricek ya 'eee niye traş olmadın saf seni' dedi. ben koptum tabi:p
1 saatlik ağlama faslından sonra sakinleştim, bulmaca çözdüm. sonra bir baktım saat almış başını gidiyor. hemen makyaj yaptırdım. saçımı yaptırdım. saçımı çok bependim.yanımda bir tane gelin başı yapılıyordu. herşeyi kusursuz olmuşken hala mutlu değildi. ben olanlara rağmen mutluydum yani...
tabi bir kısmı kapandı bir kkısmı sonradan geri aktı. alev alev yanıyrdu çünkü.

neyse eve gttim herşey hazırlanmış. çok şaşırdım sanki ben olmasam herşey eksik kalacakmış gibi hissediyordum.
çok tartışmalı bir pilav tavuk faslımız vardı. sonunda hem pilav (havuçlu fıstıklı bilmem neli bişeyli bir pilavdı :p ) hem de sarma, fırında, sigara böreği, kurabiye vs yapılarak kırılan gönülleri almak istedik.
saat 1de geldiler. 35 kişi gelicekler diye biliyordum ama sonrasında kaç kişiye tamamlandı hatırlamıyorum. bizden çoçuklarla 45 kişiydik, sonra babamların kuzenlerini de çağırdık. onlarla birlikte olan 3 4 çift de öyle vardık. bayanlar evde oturduk. erkekler çardakta oturdukkkkk ta kiiii saat 2 olana kadar. biliyorsunuz dün bir bereket/felaket vardı. işte o sırada erkekler bereketten nasiplerini aldılar :1::1: sonra eve çıktılar. ortadan ikiye bölünmüş salonumuz vardı kapılarını açtık orada sonunda erkekler söze girdi.
Allahın emri peygamberin kavli.... oğlumuz Ali'ye kızınız Oyayı istiyoruz dediler :17:
işte o an ölücem sandım. Babam biraz düşünelim biz dedi. kalktılar bir kaç aile ferdi (amcam dayım eniştem vs.) bir tur attılar, geldiler babam sağolsun dedemlere dayımlara herkese tek tek sordu ne dersiniz diye. sonunda verdiler :1::1::1:
İŞTE TAM DA BU NOKTADA BİR YANLIŞLIK OLDU..
ben kahveleri taşımaya giderken babam el öpmeye gelsinler diye çağırdı bizi. gittik tüm aileyi öptük o sırada kahvelerin bir kısmı dağıtılmıştı.
halbuki daha nişanım takılmamıştı öpülmeyecekti ama o arada babam bilemediği için heyecan yaptığı için karıştırdık:1::1:
sonra kahveler içildi. nişanımız takıldı, aşkım bana tektaşımı ve bileziğimi taktı. ablaları takılarını taktılar. akrabaları vs... Fotoğraf faslı derkennnn yüz felci geçiriyorum sandım :53::53: o arada pastamı kesemedik. onu da sonrasında uygun bir anda kestik.
bu Noktaya da dikkat HERKESLE FOTOĞRAF ÇEKİLMEYE BAKIN. darılabilirler..
babam o meşhur saati taktı. bizimkiler bir türlü fotoğraf çekilemedi :50:
bizimkiler servis yapmaktan çekilemedik.sonrasında gönüllerini aldım. boş bir anda herkesle ama herkesle çekildim fotoğraf.
ÇİKOLATAYI türlü dağıtamadık. ha şimdi ha birazdan derken o da arada kaynayanlardandı :33: bir ara dağıttık sonunda :33:
bohçalarım ortada kaldı. ne onlar biliyor napılacak ne biz. sonunda dedim kim açar bohçayı açılacaksa açalım. yoksa kenara koyalım.
neyse el birliği ile açtık.
çok sağolsunlar aldığım iç çamaşırlarını vs leri hiçççççççç göstermediler. bilseydim göstermiyecekler daha çok alırdım :32: kendi tülbent havlu örtü lif vs leri gösterdiler.
hatta rahmetli annesinin ördüğü lifleri falan gösterdiler ok duygulandım :43:
sonrasında kop kop, oyun havası. :32::32::32:
yağmur dinmişti veee güneş açınca bizde biraz sıkılınca fotoğraf çekilmeye gittik. işte bir iki fotoğrafımız :16:
$402840_10151033813133257_1228369489_n.jpg $523619_10151033812458257_1737970372_n.jpg $552634_10151033809533257_1403341_n.jpg

buarada özeti geçmiş bulunmaktayım :40:

Son düzenleme:
bskn(oyacım-adını öğrenmiş oldum) cok güzel olmus sacın makyajın harika... FOTOLARINIZ cok GÜZEL en sondaki alnından öperken bayıldım bana cok anlamlı gelir o alın öpmesi duygulandım ya :46: masallah size :48: :nazar::nazar:

her gününüz böyle olsun ins. ufak tefek aksilikler olmus ama olsun.. kuaförde heseye ragmen sakin olmana da mutlu oldum.

:32::32:

bakalım bizim nasıl olacak :18:

bskn(oyacım-adını öğrenmiş oldum) cok güzel olmus sacın makyajın harika... FOTOLARINIZ cok GÜZEL en sondaki alnından öperken bayıldım bana cok anlamlı gelir o alın öpmesi duygulandım ya :46: masallah size :48: :nazar::nazar:

her gününüz böyle olsun ins. ufak tefek aksilikler olmus ama olsun.. kuaförde heseye ragmen sakin olmana da mutlu oldum.

:32::32:

bakalım bizim nasıl olacak :18:

evettt yazarken acaba yazsam mı dedim. sonra face aleminde tüm dünya görüyor.
Çok teşşekür ederim canım, Allah sana sorunsuz bir gün nasip etsin.
evde herşeye karışan birileri varsa, onlara nasıl yapılır olduğunun sırasını bildirmek gerekir :34:
birde birgün öncesinde kuafördeki iş halledilmeli :33:

Back