- 1 Mart 2012
- 5.984
- 90
- 113
Merakla bekliyoruuz Allah tamamına erdirsin canım Yarında sıra bende çok heycanlıyımmmmmmmmkızlar öldum yorgunluktan hersey cok ama cok fazlasıyla guzeldı... butun fotolqarı atıcam ıns
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merakla bekliyoruuz Allah tamamına erdirsin canım Yarında sıra bende çok heycanlıyımmmmmmmmkızlar öldum yorgunluktan hersey cok ama cok fazlasıyla guzeldı... butun fotolqarı atıcam ıns
Merakla bekliyoruuz Allah tamamına erdirsin canım Yarında sıra bende çok heycanlıyımmmmmmmm
Çok haklısın ama uyuyamıyorum :18:canımmm yatıp uyusan,dinlensen
bu saatte ayakta olmaaa. yorgun olursun yarına :26:
Çok haklısın ama uyuyamıyorum :18:
kızlar öldum yorgunluktan hersey cok ama cok fazlasıyla guzeldı... butun fotolqarı atıcam ıns
Yastığı getirelim mi diye aradılar,
bende kendi yaptığımı kullanmak istediğimi söyledim..
Çünkü bir tane kuzen var tepsiyi tutacak..
Senin yaptığın gibi yapamayacaktım..
Başın sağolsun canım benim..
Benim de dedem yatalak..
Onun durum böyle olunca nişan gününü bile iki hafta önce ancak netleştirdik..
O olmayacak diye evde nişana ağırlık verdik falan,
evde rekor denemesine gidicez bu akşam kişi sayısıyla..
Bir yandan burukuz yani olamayacağı için..
bskn;
Allah senin de dedene şifa versin inşallah..
---------
Benim nişan günüm geldi çattı..
Dut yemiş bülbül gibiyim..
Oturdum kaldım öyle..
Heyecan desen değil, mutluluk desen değil,
huzursuzluk var bildiğin içimde..
Normal mi seyrediyorum ya..
canım başınız sağolsun çok üzüldüm. benim dedem de kanser tedavisi oluyor. biz de ondan sebep hızlandırdık nişan işini.
bende çok isterim görsün diye ama kısmetten öteye yol yok.
bakalım bizim nişanlılar ne zaman gelecekler bize havadis getirecekler
Başın sağolsun canım benim..
Benim de dedem yatalak..
Onun durum böyle olunca nişan gününü bile iki hafta önce ancak netleştirdik..
O olmayacak diye evde nişana ağırlık verdik falan,
evde rekor denemesine gidicez bu akşam kişi sayısıyla..
Bir yandan burukuz yani olamayacağı için..
.
selam kızlar yazamadım kusura bakmayın...
hersey güzel gecti diyemicem maalesef
nişan sacım makyajım cok begenildi..
yüzükler takıldı pasta kesildi vs vs... ama bi yerde bazı basit durumdan dolayı nişanlımla ikimiz bi olaya gerildik stres de cabası yüzümüz düstü
acayip oldum ondan sonra ben zaten ya m,illet gelmiş evime coguyla yeni tanıstım demişlerdir ne suratsız gelin bu diye :2: sıkıntıdan yüzüm kolum sivilce doldu...olacagı varmıs her güzel seyde bazen bişi oluyo derler ya..
nişanlım takma ne var bunda milletin dedigi cok mu önemli dedi. bi kac gün konusurlar sonra kendilerine baska malzeme bulurlar dedi.zamanla seni tanıdıkca nasıl biri oldugun belli olcak zaten dedi... de oofffff ben hala bi tuhafım ya
selam kızlar yazamadım kusura bakmayın...
hersey güzel gecti diyemicem maalesef
nişan sacım makyajım cok begenildi..
yüzükler takıldı pasta kesildi vs vs... ama bi yerde bazı basit durumdan dolayı nişanlımla ikimiz bi olaya gerildik stres de cabası yüzümüz düstü
acayip oldum ondan sonra ben zaten ya m,illet gelmiş evime coguyla yeni tanıstım demişlerdir ne suratsız gelin bu diye :2: sıkıntıdan yüzüm kolum sivilce doldu...olacagı varmıs her güzel seyde bazen bişi oluyo derler ya..
nişanlım takma ne var bunda milletin dedigi cok mu önemli dedi. bi kac gün konusurlar sonra kendilerine baska malzeme bulurlar dedi.zamanla seni tanıdıkca nasıl biri oldugun belli olcak zaten dedi... de oofffff ben hala bi tuhafım ya
hayırlı olsun canımmmmm.
Nazar olmuşsunuz belli ki... yoksa sende farkındasın gerilme sebebinin basitliğini.
olsun şen şakrak olup sonra arkandan daha çok konuşup size daha büyük nazarlar da gelebilirdi
hem herkes bilmeli gelinlerin gergin olduğunu. sadece çok heyecanlıydı gelin gergindi derler. hiiiiççççççç üzülme
artık nişanlısın ohhhhh nişanlılığın tadını çıkart
tatlım ne oldu üzülme atlatmışsın :)
valla umarım öyle olur .. görüntü olarak ikimizin de hos olmadıgının farkına vardım ama gec oldu ve artık olan olduuu napayımm (böyle dedigime bakma hala paronayalardayım ben niye gamsız degilim yahuuu ) haklısın bu günlerin tadını cıkarmam lazım... artık dügün tarihi belirleme kalıyor bakalımm... ben daha ceyizime adam gibi bişi almadım yaa.. sen naptın ? kızlar biz ayrı ceyiz topigi acacak mıyız yoksa bu grup burdan mı devam edelim.. cok sevdim bu grubu
canımmm atlattımsükür oldu bitti. daha güzel olabilirdi ama olacagı varmıs tecribe oldu ..önümüze bakcaz artık napalım