• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Temmuzda Nişanlacaklarrr buraya :))

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ya kızlar bişi sorcam simdi nisan icin studyo fotosu cektircez biz. saat 18.30 da ama yüzükler 21.00 gibi takılcak.. foto cekimi icin nisan yüzükleri takılmalı mı ?

( ben kurdelaları baglattım. hani öyle inanc vardır ya mutlu evliligi olan baglar mutlu evliligi olan keser kurdelayı.. ) o yüzük merasiminden önce takarsak büyü bozulcakmıs gibi

geliyor bana :1:

bi de tac taksam mı bende yaa karar veremedim :1: sacım belli degil :27:

canımmmm ben takıçam bıızm fotolarda öle oluçak cunku takılarımıda takarım zaten bız bı studyoya gıdıcez ordan acık alanda bı arkadasın babası fotolarımız cekıçek prof makineyle oyuzden yuzuksuz olmazzzzzzz

canım bız takıcaz ... kuaforden snra studyoya gdıcez snra acık alanda arkadasm babası prof maknyle fotolarımızı cekıçek.

takmazzsam olmazzz ..nısan fotomuz oldugu bellı olsun demı cnm

ya kızlar bişi sorcam simdi nisan icin studyo fotosu cektircez biz. saat 18.30 da ama yüzükler 21.00 gibi takılcak.. foto cekimi icin nisan yüzükleri takılmalı mı ?

( ben kurdelaları baglattım. hani öyle inanc vardır ya mutlu evliligi olan baglar mutlu evliligi olan keser kurdelayı.. ) o yüzük merasiminden önce takarsak büyü bozulcakmıs gibi

geliyor bana :1:

bi de tac taksam mı bende yaa karar veremedim :1: sacım belli degil :27:

Aynı durum bizdede var tatlım 6 da ftgrafcıda olcaz takı olmck bizde yüzükleri takcaz mecburen yüzüksüz nişan resmi olmaz :) sonra baglayıp yeniden 8 buçuk gibi törenle takılır

canım bız takıcaz ... kuaforden snra studyoya gdıcez snra acık alanda arkadasm babası prof maknyle fotolarımızı cekıçek.

takmazzsam olmazzz ..nısan fotomuz oldugu bellı olsun demı cnm

Aynı durum bizdede var tatlım 6 da ftgrafcıda olcaz takı olmck bizde yüzükleri takcaz mecburen yüzüksüz nişan resmi olmaz :) sonra baglayıp yeniden 8 buçuk gibi törenle takılır

oofff hadi yaaaaaaa :18: keske kurdelalarını baglatmasaydım yaahuu :30: bizde takarız o zaman. batıl inancım yok diyom bi de bu ne ise :9::9:

Evet ama düzgünce yapılırsa açılmaz diye düşünüyorum çok açılmadığı sürece benim için sorun degil

benim saçım ince telli. hiç durmazlar =( makinaya da girsem düğün salonlarına girene kadar duruyor. sonra banyodan çıkmış da onun dalgası varmış gibi oluyor saçlarım :43:
kendim sık sık yapıyorum maşa ama salık tutmadığım zaman güzell duruyor genelde dağınık bir toplama yapıyorum işe gelince. o bile zor duruyor :43:
hiç şansım yok maşa konusunda :19:

oofff hadi yaaaaaaa :18: keske kurdelalarını baglatmasaydım yaahuu :30: bizde takarız o zaman. batıl inancım yok diyom bi de bu ne ise :9::9:

olur mu canım yaa=)))
ben eve götürdüm tekrr denedim. çıkardım kurdelayı sonra gene bağladım.annem bi ayrı baktı yüzüklere teyzem ayrı baktı bağladı :52:
takma sen onu. takarsınız yüzüklerinizi :34:

bizim gündüz olacağı için öğlen saatlerinde güzel olmaz dışarıda fotoğraf. hangi ara çektiricez bilmiyorum. sıkılınca bir ara çıkar çekiliriz diye düşünüyorum :1::1:
bir yer ile konuştum 5 te kapanıyormuş orası. nişan takılınca oryaa bir gideriz sonra akşam güneşinde gene bir çekilirz diye planladık ama bakalım planlarıma uyabilecekmiyiz :1::1::1:

olur mu canım yaa=)))
ben eve götürdüm tekrr denedim. çıkardım kurdelayı sonra gene bağladım.annem bi ayrı baktı yüzüklere teyzem ayrı baktı bağladı :52:
takma sen onu. takarsınız yüzüklerinizi :34:

bizim gündüz olacağı için öğlen saatlerinde güzel olmaz dışarıda fotoğraf. hangi ara çektiricez bilmiyorum. sıkılınca bir ara çıkar çekiliriz diye düşünüyorum :1::1:
bir yer ile konuştum 5 te kapanıyormuş orası. nişan takılınca oryaa bir gideriz sonra akşam güneşinde gene bir çekilirz diye planladık ama bakalım planlarıma uyabilecekmiyiz :1::1::1:

:9::9::9::9: içim rahatladı valla takmıstım ben o kurdelaya ne varsa :2: :1::1: sizin gündüz olacaksa en güzeli günbatımına yakın süper olur ... :16::16::16: ayy senin cok az kaldı yaaaaaa harika bişi :nazar::nazar::nazar: umarım hersey gönlüne göre gecer:54:

:9::9::9::9: içim rahatladı valla takmıstım ben o kurdelaya ne varsa :2: :1::1: sizin gündüz olacaksa en güzeli günbatımına yakın süper olur ... :16::16::16: ayy senin cok az kaldı yaaaaaa harika bişi :nazar::nazar::nazar: umarım hersey gönlüne göre gecer:54:

sanırım stresten herşeyi takar olduk kızlar :9::9:
en ufak şeyi bile büyütüyorum. benim derdim de kuaförden çıktıktan sonra çekilemiyecek olmam :44:
saçım başım dağılırsa diye :9:
ayyy amannnn dağılırsa dağılsın biz ne hallerde çekildik foto, buda öyle bişey olsun diyorum ama birden aklıma geliyor.
hatta size de oluyor mu? mesela diyelim ki ptesi ayakkabı alıcaktınız ve ptesi gelene kadar aklınızda ayakkabı almak vardı. sonrasında ptesi oldu ve aldınız.
ama çarşamba günü ne eksik var diye düşünürken ayyy daha ayakkabı (hallettiğiniz bir şey) var diye anlık bir panik yaşıyor musunuz?
yoksa benim kafadaki kayışlarım mı koptu :37: :37:

sanırım stresten herşeyi takar olduk kızlar :9::9:
en ufak şeyi bile büyütüyorum. benim derdim de kuaförden çıktıktan sonra çekilemiyecek olmam :44:
saçım başım dağılırsa diye :9:
ayyy amannnn dağılırsa dağılsın biz ne hallerde çekildik foto, buda öyle bişey olsun diyorum ama birden aklıma geliyor.
hatta size de oluyor mu? mesela diyelim ki ptesi ayakkabı alıcaktınız ve ptesi gelene kadar aklınızda ayakkabı almak vardı. sonrasında ptesi oldu ve aldınız.
ama çarşamba günü ne eksik var diye düşünürken ayyy daha ayakkabı (hallettiğiniz bir şey) var diye anlık bir panik yaşıyor musunuz?
yoksa benim kafadaki kayışlarım mı koptu :37: :37:

bence de stresten böyle oluyor sanırım :9::9: hayırlı bi atlatsak..

olmaz mı canım yaaa :1::1: ben alyanslarda öyle yapmısım farkında degilim aldık geldik alyansları ertesi gün konusuyoz neler kaldı ne yapılcak ..daha kuyumcuya da gitcez alyanslarmızı bi alamadık alsaydk aradan cıksaydı ya dedim :9::9: sözlüm elini alnıma koydu atesin mi var iyi misin aldık ya dün dio :33: oluyo yani. kafa donuyo sanırım. arada reset lemek gerek :9::9:

malesef o bende de oluo kızlar ya amann az kaldı bı atltsaydık hayılrısyla bende de salona sığmayız telası war naparız bılmıom 200kısılık salonda 25o mısfr cagrıldı:5:

Bende ayın 14 ünde gelicekler diye planlarken kayınvalidem ani bi atak yapıp c.tesi günü geliverdiler hiç hesapta yokken :) isteme söz nişan hepsi bi arada olunca içine sinmemiş önden bi gidelim hem babasının gönlünü yapalım hemde dedem rahatsızdı onu görelim demişler. Hiç heyecan yoktu sözde bende ama yanlarına oturmamla kalkmam bir oldu. Nedense bi panikledim heyecandan duramadım yanlarında :D Nişan günü çok kalabalık gelicekler nasıl yetişcek onca kişiye kahve diye düşünüyordum. Böyle olunca gerek kalmadı o gün kahve yapmaya ona çok sevindim :9: Ayrıca yemek vermeyi düşünüyorduk ama baktıkki 10 kişiye bile yetişemedim serviste bide 40-50 kişi olunca hangi birine yetişilcek diye yemekten vazgeçtik onun yerine pide yaptırmayı düşünüyoruz. hem dağıtması ve toparlaması kolay olur diye. Zaten yolları uzun çok kalamıcaklar bide yemek faslıyla zaman kaybedilsin istemedim. sonrasındada meyvesuyu kurupasta ve yaş pasta falan olur dedik. Her geçen gün fikrimiz değişiyo gerçi ama tek isteğim güzel bir gün geçirmek :) Fotoğraf konusu bizim içinde muallakta. Bakalım napıcaz :)

malesef o bende de oluo kızlar ya amann az kaldı bı atltsaydık hayılrısyla bende de salona sığmayız telası war naparız bılmıom 200kısılık salonda 25o mısfr cagrıldı:5:

bence de stresten böyle oluyor sanırım hayırlı bi atlatsak..

olmaz mı canım yaaa ben alyanslarda öyle yapmısım farkında degilim aldık geldik alyansları ertesi gün konusuyoz neler kaldı ne yapılcak ..daha kuyumcuya da gitcez alyanslarmızı bi alamadık alsaydk aradan cıksaydı ya dedim sözlüm elini alnıma koydu atesin mi var iyi misin aldık ya dün dio oluyo yani. kafa donuyo sanırım. arada reset lemek gerek

iyi bari akıl sağlığımdan şüphe eder oldum.
ayy bugün de geçti sayılır :18:

haftaya bugun nısanlanıoruz canummmmmmmmmmmm

ay fenalardayım
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

evet evettttttttttttt :27: nişan için böylesek ben dügünü düsünemiyorum :9: sürekli bi hayal kuruyorum yaa film seridi gibi su söyle olur yüzükler takılır biz böyle yaparız vs :16::16:

bskn ' ı düsünemiyorum onun geri sayım kalmadı bile :nazar::nazar: :29:

evet evettttttttttttt :27: nişan için böylesek ben dügünü düsünemiyorum :9: sürekli bi hayal kuruyorum yaa film seridi gibi su söyle olur yüzükler takılır biz böyle yaparız vs :16::16:

bskn ' ı düsünemiyorum onun geri sayım kalmadı bile :nazar::nazar: :29:

sayamıyorum bile.
nişanla ilgili konular dışında ki konularda beni bulabilirsiniz =))) özellikle estetik ve bir derdim var bölümünde :1::1::1:
son 61 saat kalıdığını hatırlamak istemiyorum :9::9::9::9:

sayamıyorum bile.
nişanla ilgili konular dışında ki konularda beni bulabilirsiniz =))) özellikle estetik ve bir derdim var bölümünde :1::1::1:
son 61 saat kalıdığını hatırlamak istemiyorum :9::9::9::9:

:9::9::9::9::9: umarım hersey gönlünce olur canımmmmmmmmm :nazar::nazar::nazar::nazar::7:

:9::9::9::9::9: umarım hersey gönlünce olur canımmmmmmmmm :nazar::nazar::nazar::nazar::7:

bskn cnmmm :) mınıcık bı zaman dılımı kaldı ya ınanmıorum hepımız bırer bırer nısanlanıoruz gerçekten dugun heycnını dusunemıorum bıle ama evlenen arkadaslarım nısan heycanı bambaska oluo dıolar

bıde su war kızlar;ben lazere gttım 3gun önce sanırım bıraz yandı koltuk altlarım gecermı bılmıo gecer dedı kız ama ve bıde cıkacakmıs sanırım ve ben almayacakmsm keske nısandan snra gtseydım ya

Back