- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
bskn cnmmm :) mınıcık bı zaman dılımı kaldı ya ınanmıorum hepımız bırer bırer nısanlanıoruz gerçekten dugun heycnını dusunemıorum bıle ama evlenen arkadaslarım nısan heycanı bambaska oluo dıolar
bıde su war kızlar;ben lazere gttım 3gun önce sanırım bıraz yandı koltuk altlarım gecermı bılmıo gecer dedı kız ama ve bıde cıkacakmıs sanırım ve ben almayacakmsm keske nısandan snra gtseydım ya
inanmıorum ya bu kaadar olur..:)
cnm bılmıom kaç derece yaptıgını da benım uzundu oyuzden bı kolumda oldu bılmıodum jıletlenp gdlçenı orda yaptık o fazla yanmadı ama dıgerı baya kızardı onu suruom cnm zaten
bskn cnmmm :) mınıcık bı zaman dılımı kaldı ya ınanmıorum hepımız bırer bırer nısanlanıoruz gerçekten dugun heycnını dusunemıorum bıle ama evlenen arkadaslarım nısan heycanı bambaska oluo dıolar
bıde su war kızlar;ben lazere gttım 3gun önce sanırım bıraz yandı koltuk altlarım gecermı bılmıo gecer dedı kız ama ve bıde cıkacakmıs sanırım ve ben almayacakmsm keske nısandan snra gtseydım ya
aaahh canımmm. 10 gün diyorlar kılların dökülmesi için. ama ben bir haftada döktüm onları =))
zaten elimle acaba niye dökülmediler diye bakarken elimde kalıyorlar. lazerrden 4 5 gün sonra kendin dürtüp alabilirsinnnnn. birde ağda değilde jilet yapabilirsin aslında en azından kıl olmasındansa.
ilk seanslarda yanmalar çok oluyor. oluyormuş aslnda. ilk seanslarda kıllar içerde daha köklü olduğu için ışndan ötürü yanarmış
artık ne kadar doğru ne kadar yanlış ama benim 6. seansımdı acısı bile azaldı artık
benim gittigim dr jilet ve agda yapma dedi. cok cıkarsa belki makasla uclarndan kesersinya bende dayanamayıp elliyordum elime geldiler hep
genital bölge yaptırıyor musunuz =? ben cesaret edemiyom yahuu :18::18:
ilk seanslarda o tüycüklerimin verdiği acıyı bir unutabilsem yaptırıcam
ben şuan sivilce tedavisi oluyorum, bilirsin belki ruocutan. onu kullanırken yaptırmamalıymışım.
koltuk altımın son seanları olduğu için yaptırdım ama genital bölgeye yaptırırsam komple yanar çıkarım
bana sadece jılet yapabılırsın dedı ve cok yanıo kızlar ıns gecer 12sne kadar : (
genıtal bölge yaptırmıom cnm korkuom ve cesraet edemıorum bı ıkıncısı yumurtalıklara zarar werıomus sanırım
canım walla ınanmassın ama orayı bırnıne kattım otrdum agladım ıstemıorum die agladım gulermsıın aglarmısn ya bnı bı görseydınız offf sımdı aklma geldıkçe guluom ama gerçekten cok aıco elektrık carpmıs gıbı o yuzden oraya hayatta dusunememem zaten en acıyan böölge yuz ve genıtalmıs kardesımde yuze gıdıo
benimde canım kıymetli acıya dayanamam
bende yanma sadece ilk gün olmustu yaa.. umarım gecer mervecim.. evet zarar verme olayı da düsündürücü.. koltuk altım bi bitsin ceyizlerden para ayırabilirsem bacak da yaptıraym diyorum bakalım
canım walla ınanmassın ama orayı bırnıne kattım otrdum agladım ıstemıorum die agladım gulermsıın aglarmısn ya bnı bı görseydınız offf sımdı aklma geldıkçe guluom ama gerçekten cok aıco elektrık carpmıs gıbı o yuzden oraya hayatta dusunememem zaten en acıyan böölge yuz ve genıtalmıs kardesımde yuze gıdıo
bacak da önemli yaaa. erkek arkadaşım şortlu kızları gösterip bunlar nasıl böyle diye sorunca çok utanıyorum
gerçekten onlar nasıl öyle yaa.. nasıl başa çıkıyorlarşahsen giymiyorum şort ama giyenlerin bacaklarının pürüzsüzlüğüne imreniyorum
ay Allah ım evet ya bızımkının de kıl takıntıısı war ya öfff kas bıyıgı cıksın hemen söluo cok utanıommm
evet bende utanıom essek sölemeye utanmıo ee 5sendr beraber olunca olunca ıster ıstemez o rahatlık oluo ya
walla evlenınca nolçak bılmıom:18:
hahahahha canım benım kı sımdıden dıo askım kılo mu aldın nısanlıga gıremıcen dedıkçe yıesım gelıo walla benımde bılıom benı sınırlendrmek ıcın de yapıoooooo hıc sallamıom,pesımden kosarken öle demıosun dıommm
Aynen ya göbek var diyo çok şişmansın diyooooo kendine bakmıyo tabihahahahha canım benım kı sımdıden dıo askım kılo mu aldın nısanlıga gıremıcen dedıkçe yıesım gelıo walla benımde bılıom benı sınırlendrmek ıcın de yapıoooooo hıc sallamıom,pesımden kosarken öle demıosun dıommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?