Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam nzmyhn.....benim cüzlerim bitti...Allah razi olsun dedem okudu benim yerime...ben yolcu oldugum icin ev isleri yapiyrorum derken...bi sürü ayarlamam gereken isler oldu...Dedemle bugün görüstümde eger cüz okuncaksa...ben okurum dedi...Allah herkesin yüzünü güldürsün....ben carsamba günü türkiyeye geliyorum...ilk görüsme icin...7. ayda bidaha gelmem gerekcek...RABBIM yar ve yardimcimiz olsun...Allah rahatlik versin herkese
kızlar tmmuz ayında bende varımmmmmmm.benide listenize alın lütfen.
kizlar bende varim haziran da yaptiracaktim ama temmuza kaydi hepimizin Allah yardimcisi olsun
canım hoşgeldin....hayırlısı olsun inşaallah........sen nerde yaptırıyosun kaçıncı olacak hayırlısıyla.................
canım hoşgeldin...biraz bilgilerini yazar mısın........duana amin diyorum canı gönülden aminnnn
canim benim 2.denemem olacak gecen yil tr de yaptirmistim 3 haftalik dusuk yaptim tuplerimlerimde sorun vardi baglandi ve beklemedeyim insaalah temmuzda baslayacagim
kızlar nerdesiniz yattınız mı yoksa.....................
temmuz düşünen yokmu ?????????????
Gelincik cnm neler yapıyorsun iyisindir inşallah
teşekkür ederim arkadaşım iyiyim çok şükür. sen de iyisin inşallah.benim gün yaklaştıkça heyecanım artıyor.bu ayın sonuna başlıyorum lucrine. şuanda folbiol'a devam. sendeki gelişmeler nelerdir.
canım hoşgeldin...biraz bilgilerini yazar mısın........duana amin diyorum canı gönülden aminnnn
canim benim 2.denemem olacak gecen yil tr de yaptirmistim 3 haftalik dusuk yaptim tuplerimlerimde sorun vardi baglandi ve beklemedeyim insaalah temmuzda baslayacagim
canım hemen hallettik ekledik listemize............çok sık ugrayamıyorum kusura bakma lütfen......:teselli:
tedaviye başlayan arkadaşlara allahtan sabır ve hayırlı sonuçlar diliyorum.
Sevgiyle kalın....
tedaviye başlayan arkadaşlara allahtan sabır ve hayırlı sonuçlar diliyorum.
Sevgiyle kalın....
canım sen neler yapıyosun ..........sen başlamadın mı henüz
tesekkurler canim iyi dileklerin icin ALLAH hepeimizin yardimcisi olsun
selam herkese beni de eklermisiniz. temmuzda ilk tüp bebeğe başlıyacam anatolia da olucak tedavim
banada verin cüz salavat okurum tabi......sen yaz kaçıncı cüz ve kaç salavat okuyayım bende adet olmadan...........