• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

selam nzmyhn.....benim cüzlerim bitti...Allah razi olsun dedem okudu benim yerime...ben yolcu oldugum icin ev isleri yapiyrorum derken...bi sürü ayarlamam gereken isler oldu...Dedemle bugün görüstümde eger cüz okuncaksa...ben okurum dedi...Allah herkesin yüzünü güldürsün....ben carsamba günü türkiyeye geliyorum...ilk görüsme icin...7. ayda bidaha gelmem gerekcek...RABBIM yar ve yardimcimiz olsun...Allah rahatlik versin herkese

allah razı olsun canım.............ama 1 cüzde olsa kendin okumak için cüz al olurmu????hatmde payın olsun........ayrıca cüzler çok kalırsa dedene de verelim okuyversinnnnnnn........hadi hayırlı olsun tedavinin startını veriyorsun.......Rabbim gönlünün muradını versin canım kardeşim......aaaaaaaa unutmadan hayırlı yolculuklar

kizlar bende varim haziran da yaptiracaktim ama temmuza kaydi hepimizin Allah yardimcisi olsun

canım hoşgeldin...biraz bilgilerini yazar mısın........duana amin diyorum canı gönülden aminnnn

(('kayra'))
nerdesiniz klar topik 3. sayfalara kaymış. kimler lucrine başladı. neler yapıyorsunuz. kimse yokmu bu ay başlayacak.liste vardı oda yazılmıyo sanırım.

kayracım listelerin hepsi ilk sayfada ........kolaylık olsun aramayalım diye oraya koyduk..sen katılmayacak mısın bu arada hatim yada salavatlara..........

canım hoşgeldin....hayırlısı olsun inşaallah........sen nerde yaptırıyosun kaçıncı olacak hayırlısıyla.................

canım....benim 3 cü denemem olucak kısmetse....acı bademde yaptırıyorum.....hatim ve salavatler ne zaman a kadar okunması gerekiyor.bende alırım.ama 15 gün sonra okuyabilirim.......

canım hoşgeldin...biraz bilgilerini yazar mısın........duana amin diyorum canı gönülden aminnnn

canim benim 2.denemem olacak gecen yil tr de yaptirmistim 3 haftalik dusuk yaptim tuplerimlerimde sorun vardi baglandi ve beklemedeyim insaalah temmuzda baslayacagim

Gelincik cnm neler yapıyorsun iyisindir inşallah

teşekkür ederim arkadaşım iyiyim çok şükür. sen de iyisin inşallah.benim gün yaklaştıkça heyecanım artıyor.bu ayın sonuna başlıyorum lucrine. şuanda folbiol'a devam. sendeki gelişmeler nelerdir.

teşekkür ederim arkadaşım iyiyim çok şükür. sen de iyisin inşallah.benim gün yaklaştıkça heyecanım artıyor.bu ayın sonuna başlıyorum lucrine. şuanda folbiol'a devam. sendeki gelişmeler nelerdir.

İyiyim cnm bende çok tedirgin ve heyecanlıyım. folbiole devam aynen. Benimde beklemem gereken süre bitti sayılır. Bakalım neler yaşıycaz bizi neler bekliyor...

canim benim 2.denemem olacak gecen yil tr de yaptirmistim 3 haftalik dusuk yaptim tuplerimlerimde sorun vardi baglandi ve beklemedeyim insaalah temmuzda baslayacagim

canım hemen hallettik ekledik listemize............çok sık ugrayamıyorum kusura bakma lütfen......:teselli:

banada verin cüz salavat okurum tabi......sen yaz kaçıncı cüz ve kaç salavat okuyayım bende adet olmadan...........

canım sen neler yapıyosun ..........sen başlamadın mı henüz

Merhaba dualara devam ediyorum, şimdi regl oldum ara verdim. Bu reglide uzun protokol başlayacağımızı sanmıştık ama rahim ultrasonundan sonra doktor kısa protokol dedi. Artık neye göre karar verdiyse, herşey normal de dedi ayrıca. Yani biz de Temmuz da başlayacağız diye karar verdik çünkü tüm planlar transfer Temmuzda olacak diye yapıldı. Bakalım artık hayırlısı neyse o olsun diyip bekliyoruz.

selam herkese beni de eklermisiniz. temmuzda ilk tüp bebeğe başlıyacam anatolia da olucak tedavim

nisan nur hoşgeldin canım..hemen ekleyelim senide..........salavat ve cüz almak istersen bildir güzelim.......onuda kaydederiz...........sengözlerimebaksanab

Back
X