Yok anacim ne dogurmasi giii,daha duruyom bugun gene sancilandim 3 saaat boyunca hatta bu dahada agriliydi,ne kadar sancilandiysam kendimi sikmaktan bacaklarim popom uyusmus :)) Allah sonumuzu hayr etsin...
Artik kendimi alistirdim bu oglan gununu baya gececek :)) Gecsin hayirlisi olsunda.. Karnim cok asiri sert oyle boyle degil eltimler filanda diyor ben boyle gobek gormedim,asiri sert sanki hic pay kalmamis icerde o derece yani.... Zaten yirtildimda okadar gerginki .
Kiz zummin hic girmiyorki nerden hbaer aldin,kac haftalikti o normalmi sezeryanmi oldu?? Ben hic gormuyorum onu?? Yada baska topigemi takilio??
Kayraa..... Iyiki annnen var yaninda ,yoksa daha zor olurdu benim anam baya uzak bana,maalesef yanimda olamayacak.
Bugun telefondada konustuk annemle garibim.." Nasilsin napiyorsun dedi ",hic napiyim temizlikle ugrasiyom anne dedim.. Yazik ,:"Vaah kizim ben olsam sana koyarmiyim gelir isini gucunu gorurdum diyor ... Canim benim yaa.. Oysaki kendiside yasli 63 yasinda... Insanin ne olursa olusun kendi anasi baska bacim;;;Bak kaynanamda cok dusunceli,hani hal hatir soruyor,ama anne farkli yaa.;