• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

ablacım keşke msn nen açık olsaydı..............şuan seninle konuşmayı çok ama çok istiyorum.............ne olur onları benim için öp ve kokla...............kızlar herkes bir felak ve nas okumayıda unutmasın bu arada...............
hangisi zulal hangisi şevval yahu..........çok benziyorlar birbirlerine...........inşaallah saliha olanlardan olurlar...........

soldaki yan yatan kırmızılı şevval nur sağdaki düz yatan pembeli zülal nas sağol canım inşallah

soldaki yan yatan kırmızılı şevval nur sağdaki düz yatan pembeli zülal nas sağol canım inşallah

Kayra canım Allah hayırlı ömürler nasip etsin, nazarlardan saklasın... Rabbim bir ömür sağlık ve huzur nasip etsin hepinize... opuyorumnanaktan

sağol gülüm .... bende doğuma girerken hepinize dua ettim.......... şimdilik annem yanımda ama tabi haftaya sadece gündüz gelecek sonrada 2 günde sonraları kendim kalacağım....başa çıkarım inşallah..

mihriban dogurmaya mı gittin kız......................nerdesin...........................
bu arada zümminde dogurmak üzere inşaallah.......................bakalım.........gelirse anlatır........

Yok anacim ne dogurmasi giii,daha duruyom bugun gene sancilandim 3 saaat boyunca hatta bu dahada agriliydi,ne kadar sancilandiysam kendimi sikmaktan bacaklarim popom uyusmus :)) Allah sonumuzu hayr etsin...
Artik kendimi alistirdim bu oglan gununu baya gececek :)) Gecsin hayirlisi olsunda.. Karnim cok asiri sert oyle boyle degil eltimler filanda diyor ben boyle gobek gormedim,asiri sert sanki hic pay kalmamis icerde o derece yani.... Zaten yirtildimda okadar gerginki .

Kiz zummin hic girmiyorki nerden hbaer aldin,kac haftalikti o normalmi sezeryanmi oldu?? Ben hic gormuyorum onu?? Yada baska topigemi takilio??

Kayraa..... Iyiki annnen var yaninda ,yoksa daha zor olurdu benim anam baya uzak bana,maalesef yanimda olamayacak.

Bugun telefondada konustuk annemle garibim.." Nasilsin napiyorsun dedi ",hic napiyim temizlikle ugrasiyom anne dedim.. Yazik ,:"Vaah kizim ben olsam sana koyarmiyim gelir isini gucunu gorurdum diyor ... Canim benim yaa.. Oysaki kendiside yasli 63 yasinda... Insanin ne olursa olusun kendi anasi baska bacim;;;Bak kaynanamda cok dusunceli,hani hal hatir soruyor,ama anne farkli yaa.;

kesinlikle sana katılıyorum kardeşim................insanın kendi anası gibi yok.................ne dmişler aglarsa anam aglar gerisi yalan............

Kızlar sabah doktora gidiyorum dua edinde benim bebişim kilo almış ve sağlıklı olsun ....

Hayirli haberler gel inslalah canim.... Gelince yaz tamam..

Bende dun ebeye gittim,kontrol etti 3 santim aciklik varmis..... Biraz oncede tuvalete gittim nisan gelmis. Hafif kanli koyu bi akinti.... Simdide 10 dakikada bi baya agrili bi sanci vuruyor,bakalim hayirlisi..

Hayirli haberler gel inslalah canim.... Gelince yaz tamam..

Bende dun ebeye gittim,kontrol etti 3 santim aciklik varmis..... Biraz oncede tuvalete gittim nisan gelmis. Hafif kanli koyu bi akinti.... Simdide 10 dakikada bi baya agrili bi sanci vuruyor,bakalim hayirlisi..

canim allah kolaylik versin bir avazda kurtulursun insallah

mihribanım hadi inşaallah hayırlısıyla kurtul canım kardeşim ..............sana dua ediyorum..................
amanda sen niye bi ses vermedin inş. iyidir bebişimiz.............

KAYRA canım maşallah maşallah kızlarına ikiside birbirinden tatlı rabbim hayırlı sağlıklı evlat olmalrını nasip etsin...

MıHRıBAN canım sanada doğumda rabbim kolaylık versin...inşallah hayırlısıyla kurtulur bebeğini sağlıkla kucağına alırsınnnnnnnnnnnnnn....

AMANDA canım inşallah bebişin istediğiniz kiloya ulaşır...sağlıklı bir bebek ol...herzaman dualarımdasınız....
NZHYMN bitanem sen nasılsın..neler yapıyorsun...inşallah bir yaramazlık yoktur...

kızlar hepiniz rabbime emanet olun ...rabbim gönlünüzdeki tüm güzellikleri nasip etsinnnnnnnnnnnnn

BENDE kürtajdan sonraki ilk adetimi oldum...26 gün sonraaaaa kırmızıları gördüm yine..inşallah son kırmızılar olurda bebeğime kavuşurum...kucağıma alacağım günleride görürüm....rabbim evlat isteyen tüm kullarına hayırlı sağlıklı bebekler verir...tez zamandaaaaaaaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

slmmm kizlarrr,ben geldim ama yanliz gelmedimmm.... :) Muhammed Suheyli'de getirdim :))

Pazartesi gunu ebeye gitmistim,aciklik varmi diye muayne etmisti beni... 3 santim aciklik vardi. Sonra sancilari tetiklesin diye,nisan erinden gevsetti.. Ayni gunun gecesi,hafif kramp seklinde sancilarim oldu,ama cok hafifti..
Sabah saat 6'da tuvalet icin uyandigimda,nisan geldi.. Arkasindan saat 8 bucukta,sancilarim basladi once 12 dakikada bi geldi,sonra cok cabuk bi sekilde bu 6-4-3 dakikaya dustu..

Hemen ebeyi aradik,saat 10 bucukta burdaydi,kontrol etti aciklik 6 santim olmustu,buda cok iyiydi tabi. Cunki cok agri cekmeden 6 santim acilma vardi.. Saat 12 asil agrilar basladi !!!! Inanin,okadar SIK geliyorduki bi dakika arayla geliyordu ve benim dinlenmeye vaktim nerdeyse hic yoktuu :o(( Bi ara olecegim sandim.Allahtan acilmam 2 bucukta 10 santimi bulmustu,(ama gelin bana sorun nasil gecti)

Sonra dogum basladi,ikiniyorum ikiniyorum ama tulru cikaramiyordum bebegi,bi hemsire basimda,hem bastiriyor hem ben ikiniyorum... Neyse Alllaha sukur yarim saat 40 dk ugrastan sonra oglum dunyaya geldi,cok saglikli maslalah,onu kucagima alinca sanki o agrilar hic yasaanmamis gibiydi.. 3780 gr, 51 boyunda minik bi oglum var simdi.. Bana gelince,baya bi dikisim var,sirf 1 saat dikisle ugrastilar, cok canim yandi.. Simdi oturmakta ve kalkmakta cok zorlaniyorum. ALlahim insallah bugunleride atlatmayi nasip etsin...
Ha bu arada zorlaniyorum belki dogumda zor gecti belki , ama inanin pskolojikmen cok iyim hamd olsun.

Emzirmekte gucluk cekiyorum,benim meme ucu cok kucuk hata hic yok nerdeyse bebek tutamiyorum,sadece dun hastanede 10 dk bi emdi ... 2 saat sonrada bi 10 dakika daha .. Birde gece uyandiginda zar zor tutturdum 7 dakika emdi. Buna biraz uzuluyorum haliyle,ama stress yapmamaya calisiyorum,olursa olurrr.. olmazsa olmaz,Nasib diyorum.

Simdilik bu kadar

Haa bence normal dogum yapacak olanlar kesinlikle epidural yapsin diyorummmmm.. :o))

Back
X