- 22 Aralık 2009
- 683
- 0
- Konu Sahibi DUSLER_SOKAGI
- #1.341
veee kadınlarkulubunun en rahat gelini geldi tüm hafta sonumu nişanlımın köyünde keyif çatarak geçirdim tek tek saymama gerek yok son 55 gün ve hazır hiçbişeyimizz yokk bilmiyorumkismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bizim nikahta perşembe günü oldu resmen evliyim artık, bizim de eşyalar düğün salonu gelinlik vs herşey hazır sadece ev tutulmadı onu dahaziran ortalarında tatup yerleştirelim diyoruz herşey hazır ya yapacak bir iş bulamıyorum şimdi boşlukta gibiyim rahatlık batıyo mu ne?
ben burayı görmemişim :))) benimde düğünüm 18 temmuzda kızlar... ve ben halen gelinliğimi halletmedim.. inşallah bidahaki haftasonu o işimizde biticek...
hayırlısı olsun cnm allah mutlu etsin opuyorumnanaktan
olur cnm herşey yavaş yavaş eşyalarınızı hazırmış en kıs zamanda evde olur inşallah :Saruboceq:
bende de öyle bir gelişme yok pek üşengeç bu temmuz gelinleri yaaa kaydirigubbakcemile3
veee kadınlarkulubunun en rahat gelini geldi tüm hafta sonumu nişanlımın köyünde keyif çatarak geçirdim tek tek saymama gerek yok son 55 gün ve hazır hiçbişeyimizz yokk bilmiyorumkismile
bizim mobilyalrımız 3 haziranda geliyor. beyaz eşyamız geldi... kurulum yaptırcaz... sırasıyla halloluyor...
slmmmkızlar.
nasıllarmışbakalım benim gelindaşlarım .
hepiniziçoközledim.
vesizlerisevgiyle kucaklıyorum.
kızlar bugün çarşıya alışverişeçıktım.
kendime bi dünya iç çamaşırı aldım.
hepside birbirinden güzel.
çeyizime koyacam.
nişanlımlar gelecek onlarla çeyizlerimin bir çoğu gidiyor.
eve gidince çeyizlerimi yıkayacağım.
ütüleyeceğim.
bakalım nasılyapacağım tek başımabayanssulusmile
slm düşler sokağı, günaydın herkese.. bi haftadır girememişim siteye az önce okudum geçen günki üzüntünü... aranızın düzeldiğine sevindim... boshayallersmile iç çamaşırlarında hayırlı olsun canım :)
alınca buraya resmini koyarmısın aldıklarının, ben hala almadım da bilmiyorumkismile