- 19 Mart 2010
- 1.643
- 0
- Konu Sahibi DUSLER_SOKAGI
- #1.301
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıyamam cnm ya çok iyi dinlen yorma kendini inşallah geçer en kısa zamanda
opuyorumnanaktan
ben iyim cnm gelinliğimi teslim aldım işte bugün huzurluyum :Saruboceq:
ay ben sana kiyamam canim benim
ne desek bos cok üzücü bi durum gercekten
ne zaman dönecek peki tekrar
Canım benİm Çok ÜzÜldÜm o kadar İyİ anlıyorum kİ senİ benİ baŞımada geldİ aynı olay ..... Canm bece tel aÇ konuŞmadıkÇa onla daha Çok kırılır ÜzÜlÜrÜn konuŞ v bİran Önce gÖnlÜnÜ alsın oda... MevlÜt bahan bnce aİlesİ de onu Çok ÖzlemİŞ ve yanında olsun İstemİŞtİr ve senİ kıskanmıŞlardır.dİrek senİn yanına geldİyse bİzden Önce ona gİttİ dİye ama canım aÇ tel konuŞ bence....
ay canım benim ya ben bile okurken bi hüzünlendim şimdi ağlayasım geldi kıyamam sana ben ya :bbo::bbo:
düşler sokağı canım yaa içime oturdu okurkenn
bardağın dolu tarafından bak lütfen onu gördünn dokundun sarıldın yanındaydııı bununla bile yetinn şükret ki döndü şükret ki sapasağlam ve seni çok seviyor kendine de ona da zehir etmeee üzülme nlursun
günaydın can canlar düşler sokagı canım bir an önce gelde gönlümü aldı barştk d aklımda sen vardın hep acab ne yaptı diye haber bekliom
aaa aldin mi,cok sevindim canim ya.darisi benim basima artik :)
Gelİnlİgİn İÇİn Çokk sevİndİm Şebnem bİd ben eve getİrİp kurtulsaydım gelİnlİkÇİde durdukÇa İÇİm rahat etmİo aÇıkÇası
eda cnmbence çok hoş birgelinlik ben çok beğendim