- Konu Sahibi DUSLER_SOKAGI
- #1.361
çok güzelmiş.
evet hepimiz hakkında hayırlısı inş.
evet hepimiz hakkında hayırlısı inş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada bulduklarımızı, aldıklrımızı da paylaşalım derim birbirimize fikir olması için. eğer benim gibi duvr dekorlarına ve tablolara düşkünseniz e tablo sitesinden çok güzel şeyler bulabilirsiniz. biz ordan 2 tablo ve dekor aynalardan sipariş verdik. kızlar özellikle şu dekor aynalara bakmadan geçmeyin derim, ben oradan kedilerden, kelebeklerden, yuvarlak aynalardan aldım bi de duvar saati aldım siyah, yanlarından kelebekler kopup uçuyo! harikalar yaa
selam kızlaaar..
bende yeni katıldım aranıza bnm dugunumde 10 temmuz hepimiz cok mutlu gelinler olalım inşallaaah :)
h.g arasmızaa cnm opuyorumnanaktan
ebrar cnm kolıleri filan herseyemi kurdele yaptın ? bende yapcamda nasıl olcak dıe dusunuorum bilmiyorumkismile
hosbuldum canım :)
fikir olsun diye soluoyorum bana kurdele cok sıradan geldigi için biraz farklı bişeler olsun istedim..
kolilerimi beyaz kagıda sarıp ustune ugur bocegi yapıstrdm cok guzel oldu ve sevimli :) blki seninde hosuna gidebilir..
ben kolilere kurdele felan bağlamadım yahu =))
kırılcak eşyalar kolilerde onlar öylece gidicek.
kurdele bağlanınca hoş durcağını sanmıyorum.
bütün yıkancaklarda yıkandı, güzel hurçlar aldım onlara kemik rengi beyaz çiğ duruyo.
sonra onları kırmızı kurdeleledim. çok hoş durdu.
çarşıda boy boy hurçlar var. yorgan hurcu, seccade hurcu gibi boy boy.
hepsi çok düzenli oldu.
eve yerleştirmek çok kolay olcak inş.
öyle işte =)) ...
tabiiki cnmmm hos geldın :1hug:benm düğün 8 ağustosta ama orda kimse olmayyınca bi arkadaş temmuza davet etmiş bizi :)) sizinkilerden bi 10 gün snra olcak yani, kabul ederseniz bn de buraya yazabilirmiyim bundan snra
gelinliğim gelmiş kızlar yarın denemeye gidecem bakalım üstümde nasıl durcak çok merak ediyorum bende eşyaları hazırladım koliledim gidecem ev düzmeye badana işimiz var allah herkese yardımcı olsun:Saruboceq: