- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 435
- 37
- Konu Sahibi DUSLER_SOKAGI
- #1.261
1 hafta kala mi akannehir
o zaman cok gec canim
kimden aldin ki sen bu bilgiyi
o zaman cok gec canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 hafta kala mi akannehir
o zaman cok gec canim
günaydınn kızlaaaar :)
dün akşam görümcemlerle bi akrabalarının kınasına gittikk oohh döktürdüm içim açıldı geldimm :)
işlere gelince halaa yatıyoruz :)
ay sonuna kadar ev tutulması gerekiyor çünkü nişanlım şu anda kaldığı evi boşaltacak ama daha bişey yok tüm ümidim mayısın son haftasında yoksa sokakta kalcaz galiba :)
slm kızlar geçmişi okudum biraz korunma için hap kullananlar kullanmaya başlayanlar falan filan ben bunu hiç düşünmemiştim okuyunca nişanlıma sordum çünkü 1 .. 1.5 yıl bebek düşünmüyoruz.. kesinlikl hap falan içim deme sakın dedi. ya ne olcak dedim bana bırak sen düşünm dedi. bu konudanda sıkıntım yok. sagolsun canım bni düşünüomus hormonlar konusundan....
slm kızlar geçmişi okudum biraz korunma için hap kullananlar kullanmaya başlayanlar falan filan ben bunu hiç düşünmemiştim okuyunca nişanlıma sordum çünkü 1 .. 1.5 yıl bebek düşünmüyoruz.. kesinlikl hap falan içim deme sakın dedi. ya ne olcak dedim bana bırak sen düşünm dedi. bu konudanda sıkıntım yok. sagolsun canım bni düşünüomus hormonlar konusundan....
evet bizim aramızdada aynı konuşma geçti, bizde 2 yıl düşünmüyoruz çocuk... benim nişanlımda aynı şekilde karşı çıktı, sakın ilaç alma bana bırak gibisinden... e nasıl olcak ya?
evet bizim aramızdada aynı konuşma geçti, bizde 2 yıl düşünmüyoruz çocuk... benim nişanlımda aynı şekilde karşı çıktı, sakın ilaç alma bana bırak gibisinden... e nasıl olcak ya?
saol tatlımmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktançok güzelmiş esqercim
mutlulukla giyin inşallah
cnm benim gelinliğim kırık beyaz benim aldığımın krem rengi yoktu beyaz giticem yani
http://www.derinmor.com/kom_sparkling_bustiyer__km144__6__KOM41SU90201.htm
cnm bu benim aldığım
bana birak dediyse tek secenek kondom canim
erkek ya kondomla korunur yada geri cekilme yöntemiyle
ki ikincisi koruma yöntemi degil bana göre.
hoşgeldin cnm