• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Âmin canım ama insan üzülüyor bağıra bağıra ağlayasın var suan
Verecek olan kim rabbimiz demi ağlama canım adet olmadın daha ama olursn rabbimden yinede ümit kesilmez adet olduktan sonra şayet olirsan ibrahim saraçoğlunn kürlerini dene istersen canım sorun olmayan insanlarda bila bazen rahim detoksu gerekebilir bence araştırırız üzülme hayırlısını rabbim dilediğinde verecektir

Verecek olan kim rabbimiz demi ağlama canım adet olmadın daha ama olursn rabbimden yinede ümit kesilmez adet olduktan sonra şayet olirsan ibrahim saraçoğlunn kürlerini dene istersen canım sorun olmayan insanlarda bila bazen rahim 2detoksu gerekebilir bence araştırırız üzülme hayırlısını rabbim dilediğinde verecektir
Canım ben rahim filmi bile çektirdim herşeyim normal çıktı eşimde yaptırdı tum tahlili tabi herşeyi en iyisini allah bilir

Ama halen adet belirtim yok bu nasıl birsey psikolojik olarakta hiç belirtim yokQUOTE canım belkide hamilesin ama kanda çıkmaıştır adet geçsin bide ondan sonra tahlil yaptırırsın benim yengemdede adeti geçtiğinde bile kanda geç göründü belkide öyle yada stresten oldu ne bileyim ama stresten olsa daha çok belirti olmazmıydı vücut kasılıyor stres anında ya sen rahat olmaya çalış başka şeyerle uğraş istersen

Kızlar benim Sat 26Haziran. Bat 24 Temmuz. Telefonda cycles diye bir program var adetimi takip ettiğim. 10 Temmuz’da doğurganlık günüm diye gösteriyor. Biz de farketmeden o gün çalışma yapmıştık. Telefondaki programların doğruluğu pek olmadığı için ben olduğunu zannetmiyorum. O yüzden ovülasyon testi alıp ona göre yapmak istiyorum. Ama bu ay kaçırdım sanırım dimi bu test şansını?
canım benim bat’da 25 haziran ve ben bu ay ovulasyon teati kullandım 11 temmuzda yumurtam çatladı. Acaba ne gibi belirtilerin bar ?

Back