Belirtilerin varmi canmKızlarrrrrr.
Dayanamayıp kan vermiştimm..
18.41 :////
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtilerin varmi canmKızlarrrrrr.
Dayanamayıp kan vermiştimm..
18.41 :////
Kan ver canım garanti olsunBende normal test mi yapayım önce yoksa kanmı vereyim sağlık ocağında yakonda sağlık ocağı var çarşamba günü üçgünü mü salı m
Öyle yaparpm artık olmadı birtane de test alırım çarşambaya ne kaldı demi şurdaKan ver canım garanti olsun
Ah canım ah o günler geçmek bilmiyorÖyle yaparpm artık olmadı birtane de test alırım çarşambaya ne kaldı demi şurda
Sınava çalışıyorum ya gečr inşaallah soru çizmeye çalışıyorum yav ne zormuş cumartesi de sınav var cuma annelik sınavı cumartesi lisansa geçiş sınavı ömrümüz sınav zatenAh canım ah o günler geçmek bilmiyor
Allah yardım etsin canım sınavlarında iyi geçer insallahSınava çalışıyorum ya gečr inşaallah soru çizmeye çalışıyorum yav ne zormuş cumartesi de sınav var cuma annelik sınavı cumartesi lisansa geçiş sınavı ömrümüz sınav zaten
İnşaallah canım merakla bekliyorum haberini pozitif çıkacak inşaallahAllah yardım etsin canım sınavlarında iyi geçer insallah
Malesef negatif çıktı 2.0 doktor hiçbirşekilde açıklama yapmadı geç döllenme oldu dedim ama birsey demedi hayaller yine suya düştüİnşaallah canım merakla bekliyorum haberini pozitif çıkacak inşaallah
Bazen geç çıkabilir inşaallah öyledir rabbim hayırlısı ne ise onu nasib etsin inşaallahMalesef negatif çıktı 2.0 doktor hiçbirşekilde açıklama yapmadı geç döllenme oldu dedim ama birsey demedi hayaller yine suya düştü
Âmin canım ama insan üzülüyor bağıra bağıra ağlayasın var suanBazen geç çıkabilir inşaallah öyledir rabbim hayırlısı ne ise onu nasib etsin inşaallah
Verecek olan kim rabbimiz demi ağlama canım adet olmadın daha ama olursn rabbimden yinede ümit kesilmez adet olduktan sonra şayet olirsan ibrahim saraçoğlunn kürlerini dene istersen canım sorun olmayan insanlarda bila bazen rahim detoksu gerekebilir bence araştırırız üzülme hayırlısını rabbim dilediğinde verecektirÂmin canım ama insan üzülüyor bağıra bağıra ağlayasın var suan
Canım ben rahim filmi bile çektirdim herşeyim normal çıktı eşimde yaptırdı tum tahlili tabi herşeyi en iyisini allah bilirVerecek olan kim rabbimiz demi ağlama canım adet olmadın daha ama olursn rabbimden yinede ümit kesilmez adet olduktan sonra şayet olirsan ibrahim saraçoğlunn kürlerini dene istersen canım sorun olmayan insanlarda bila bazen rahim 2detoksu gerekebilir bence araştırırız üzülme hayırlısını rabbim dilediğinde verecektir
Ama halen adet belirtim yok bu nasıl birsey psikolojik olarakta hiç belirtim yokCanım ben rahim filmi bile çektirdim herşeyim normal çıktı eşimde yaptırdı tum tahlili tabi herşeyi en iyisini allah bilir
Tamam adet olursan ibrahim saraçoğlunn kûlerini deniyorsun ozaman tamammı canımCanım ben rahim filmi bile çektirdim herşeyim normal çıktı eşimde yaptırdı tum tahlili tabi herşeyi en iyisini allah bilir
Tamam canimTamam adet olursan ibrahim saraçoğlunn kûlerini deniyorsun ozaman tamammı canım
Ama halen adet belirtim yok bu nasıl birsey psikolojik olarakta hiç belirtim yokQUOTE canım belkide hamilesin ama kanda çıkmaıştır adet geçsin bide ondan sonra tahlil yaptırırsın benim yengemdede adeti geçtiğinde bile kanda geç göründü belkide öyle yada stresten oldu ne bileyim ama stresten olsa daha çok belirti olmazmıydı vücut kasılıyor stres anında ya sen rahat olmaya çalış başka şeyerle uğraş istersen
canım n’aptın hamilrmisin ?Yok beklemiş test değil ama çok çok açık pembe hatta çizgi şeklinde emin değilim adetime 6 gün var daha. Ben en iyisi bekliyim
Henüz bilgim yok sabah test yaptım çizgi biraz daha belirgin gibi. Salı günü belli olur herhalde. Bat o gün çünkü ama regl belirtilerim de varCanı
canım n’aptın hamilrmisin ?
canım benim bat’da 25 haziran ve ben bu ay ovulasyon teati kullandım 11 temmuzda yumurtam çatladı. Acaba ne gibi belirtilerin bar ?Kızlar benim Sat 26Haziran. Bat 24 Temmuz. Telefonda cycles diye bir program var adetimi takip ettiğim. 10 Temmuz’da doğurganlık günüm diye gösteriyor. Biz de farketmeden o gün çalışma yapmıştık. Telefondaki programların doğruluğu pek olmadığı için ben olduğunu zannetmiyorum. O yüzden ovülasyon testi alıp ona göre yapmak istiyorum. Ama bu ay kaçırdım sanırım dimi bu test şansını?