• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağolasın kuzum inşallah yaş ile ilgisi yok onun ben ilk tüp bebeği 26 yaşında yaptırdım 2 tane koydular biri tuttu kızım var. Mart ayında kardeş için tedaviye başladım adana başkentte iki tane istedim prosedür den bahsettiler 1 tane koydular oysaki ilk tedavide daha gençtim şuan 30 a girdim canım 2 embiryo transferi yapıldı
Öyle bende söyledim ama prosedür böyle yaşınız genç deyip duruyor Dr illa 1 tane diyor bir bilsem

Merhaba bende dün transfer oldum 32 yaşındayım bana da tek embriyo konuldu benim doktorda yaşın gereği tek hakediyorsun dedi ozellerin çoğu 2 koyuyor ama bana yapmadi eğer tuttmzsa dondurulmuş embroyolr için gidince başta 2 tane koyması için pazarlık yapıcam ☺ insallahh tutunur gerek kalmaz tek olsun sağlıklı olsun ben ikiyi şansım artsın diye istiyordum
Evet tutsunlarda hayırlısıyla inş yapacak bişey yok☺️

Bu senle alakalı bir durum. Hatta benim ilk seferden beri 2 koymak istediler. Neden ısrarla hayır dediklerini anlamadım.
Benim şu ana kadar herşey çok güzel dediler bilmiyorum prosedür böyleymiş benim birde ilk denemem galiba o yüzden başarısız denemelerde sonra yaşa bakmıyorlar mış kısmet artık yapacak bişey yok napalım tutunda inş sorunsuz çok heyecanlıyım darısı başımıza inş sizin gibi bizde güzel haber alırız☺️

Opu sonrası kaç gün agrınız oldu arkadaşlar benim 3 gün hala agrım oluyor çok şiddetli değil ama idrar yaparken artıyor benim gibi olan var mı enfeksiyon mu oluştu acaba
Canım antibiyotik vermediler mi ?Ben 5 gün boyunca antibiyotik kullandım opu dan sonra

Back