- 25 Eylül 2019
- 2.227
- 2.493
- 83
- 46
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #1.961
İnşallah artar canım hayırlısı olsunEvet Bi artış var ama sağlıklı mı değil mi işte 2gün sonra sonucum 70 80 çıkması lazım ki sağlıklı ilerleyiş olmuş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah artar canım hayırlısı olsunEvet Bi artış var ama sağlıklı mı değil mi işte 2gün sonra sonucum 70 80 çıkması lazım ki sağlıklı ilerleyiş olmuş olsun
İnş tutar canım rabbim isteyen herkese nasip etsin umudumuzu kaybetmeyelim ki bebişlerimizde savaşsınlarBenim geçen ay Opu oldu .Rahim dinlendirmedeyim şu an .10 olgun yumurtam vardı canım 2 tane embriyo kaldı geriye , teki transfer edilecek bakalım , inşalalh tutar
10.gunum hala ağrı çekiyorum bn de normal mi bilmiyorumOpu sonrası kaç gün agrınız oldu arkadaşlar benim 3 gün hala agrım oluyor çok şiddetli değil ama idrar yaparken artıyor benim gibi olan var mı enfeksiyon mu oluştu acaba
Öyle mi siz Dr danışınız mı transfer olmuş uyudunuz belki o yüzden agrılarınız oluyordur yerleşmeye bağlı10.gunum hala ağrı çekiyorum bn de normal mi bilmiyorum
Evet transfer oldum bilmiyorumondandir belki hiç sormadim Dr.aÖyle mi siz Dr danışınız mı transfer olmuş uyudunuz belki o yüzden agrılarınız oluyordur yerleşmeye bağlı
Erken gebelik testinde görünür bence canım .Tabi aklım kalmasın diyorsan yapma , direk kan verbir de kızlar 3.gun embriyosu 10.gun idrar testinde görülür mü.dr erken yapma sakın dedi ama dayanabilirmiyim bilmiyorum.korkuyorum da
Evet çıkıyor diye biliyorum ama doktorunu dinlebir de kızlar 3.gun embriyosu 10.gun idrar testinde görülür mü.dr erken yapma sakın dedi ama dayanabilirmiyim bilmiyorum.korkuyorum da
insallah canim benim. Allah hepimizden razi olsun.. sen artik bol bol dinlen ve bol su ic tamam mi en az 2 - 2.5 litre guzel haberler alacagiz insallah.Valla sen bana o kadar moral verdin ki rabbim razı olsun. Rabbim inşallah ol demiştir canım
canim gercekten burada herkesin mucizesi farkli seninki de bu olacak insallah. uzulme sakın ilaclarini kullan duzenli ve moralini yuksek tut guzel olacak insallah her sey2gün sonra tekrar istedi tutunmuş onda sıkıntı yok gelişme geriliği var gibi takip edicez dedi
Ondandır belki kontrollerin de sorarsın devam edecek olursa aklında kalmaz en azından inş bebişin tutunuyordur da ondandır emeklerinin karşılığını görürsün inşEvet transfer oldum bilmiyorumondandir belki hiç sormadim Dr.a
Amin cnm inşallahOndandır belki kontrollerin de sorarsın devam edecek olursa aklında kalmaz en azından inş bebişin tutunuyordur da ondandır emeklerinin karşılığını görürsün inş☺
nasil bir agri. benim de transfetden sonra agrim oldu ozellikle 6. gunden sonra adet olacakmisim gibi doktorum normal yerlesme agrisi demisti10.gunum hala ağrı çekiyorum bn de normal mi bilmiyorum
Yapma derim cıkmıo tecrubeyle sabıtbir de kızlar 3.gun embriyosu 10.gun idrar testinde görülür mü.dr erken yapma sakın dedi ama dayanabilirmiyim bilmiyorum.korkuyorum da
Hayırlısı olsun canim. Doktorunuz kim? Bana da öyle diyorlar. Prosedürü öyleymiş. Ama benim embriyolarin 4.yılı. yani son senesi. Bir de iki tane çözülüp kaliteli olani koyup digerini tekrar donduruyorlar.Tekrar çözülüp donunca canlılık kaybi olmaz mi sonrası için. Israr etmeyi düşünüyorum bakalim kabul edilecek miBana kaliteli yada değil diye bişey demediler sdc 2 tane dondurdu geri kalanlara pzt bakıcaz transfere pzt gelin dediler ne güzel size iki transfer etmişler Dr ne kadar sorarsam sorayım bir tane prosedürü böyle diyor
Hadi canım inşallah tutmuştur 1 gün var aramizdaAynen artık sonuc önemli olan bende yarın test yapicam
tam adet ağrısı gibi değil kasıklarım cok batiyo idrara sıkıştımmi cnm çok yanıyo bidenasil bir agri. benim de transfetden sonra agrim oldu ozellikle 6. gunden sonra adet olacakmisim gibi doktorum normal yerlesme agrisi demisti
İnşAllah kuzum başka tavsiyen var mı canıminsallah canim benim. Allah hepimizden razi olsun.. sen artik bol bol dinlen ve bol su ic tamam mi en az 2 - 2.5 litre guzel haberler alacagiz insallah.
tam adet ağrısı gibi değil kasıklarım cok batiyo idrara sıkıştımmi cnm çok yanıyo bide
Canım 10.gün idrarda çıkmayıp kanda mı çıktı normalde 10.gün çıkması lazımYapma derim cıkmıo tecrubeyle sabıt