• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana kaliteli yada değil diye bişey demediler sdc 2 tane dondurdu geri kalanlara pzt bakıcaz transfere pzt gelin dediler ne güzel size iki transfer etmişler Dr ne kadar sorarsam sorayım bir tane prosedürü böyle diyor
Hayırlısı olsun canim. Doktorunuz kim? Bana da öyle diyorlar. Prosedürü öyleymiş. Ama benim embriyolarin 4.yılı. yani son senesi. Bir de iki tane çözülüp kaliteli olani koyup digerini tekrar donduruyorlar.Tekrar çözülüp donunca canlılık kaybi olmaz mi sonrası için. Israr etmeyi düşünüyorum bakalim kabul edilecek mi

Tutan arkadaşlara soruyorum. 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bugün 4. Günüm. Çok başım ağrıyor transferden beri, bugün çok arttı baş ağrısı. Bi de sinirlerim çok bozuk saracak kişi, takacak mevzu arıyorum. Oldu olmadı, tuttu tutmadı pek düşünmüyorum aslında, belirti de aramıyorum kitap okuyorum dizi izliyorum. Ama içten geliyor ne geliyorsa, saatlerce ağlayasım var. Benim ilk iki transferim başarılı değildi, böyle de olmamıştım. Böyle ani ruh değişimi tutunmadan mı kaynaklanıyor acaba, oldu mu sizde?

Back