• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşın genç prosedür böyle diyor sürekli kısmet inş tutar biri ikisi yapacak bişey yok inş bebişlerin tutunurlar sana kuzum
Merhaba bende dün transfer oldum 32 yaşındayım bana da tek embriyo konuldu benim doktorda yaşın gereği tek hakediyorsun dedi ozellerin çoğu 2 koyuyor ama bana yapmadi eğer tuttmzsa dondurulmuş embroyolr için gidince başta 2 tane koyması için pazarlık yapıcam ☺️ insallahh tutunur gerek kalmaz tek olsun sağlıklı olsun ben ikiyi şansım artsın diye istiyordum

bana doktorum duphalac en son çare olarak iç dedi kesinlikle günlük önermedi kuru kayısı ve bol meyve önerdi
Doğrudur canım. Her doktorun önerileri farklı olabiliyor. Benim bünye duphalacsız bu tedavi sürecinde zorlanıyor. Pleasenta oluşana kadar içtiğin ilaçların bebeğe bi zararı yok diyor doktorlar ama dikkatli olmak lazım yine de. Zaten beşinci güne geldim, tuttuysa tutmuştur tutmadıysa tutmamıştır, artık duphalac’sız deneyim biraz da. Sen böyle diyince içim rahat etmedi.

O kadar şaşkınım ki hep 2.kalite dediler 3güne kadar bugün birinci kalite olmuş 2 transfer ettiler 1 tane de donmuş embriyom var Rabbim sen çok büyüksün
Hadi hayırlı olsun canım, çok sevindim.insallah sana sıkı sıkı tutunurlar.Boşuna stres yaptın o kadar..

Arkadaşlar embriyonun kalitesine çok takılmayın ya , tutacaksa her türlü tutuyor.Ha birde biz embriyo kaliteli diye psikolojik olarak kendimizi daha iyi hissediyoruz bence .Mesela 5aa ile 5ab embriyo arasında sadece %3-5 arası şans artıyormuş .Biz dua edelim , en kalitesiz embriyo dahi anne karnında gelişip tutuyor :emir_bebek: :KK36:

O kadar şaşkınım ki hep 2.kalite dediler 3güne kadar bugün birinci kalite olmuş 2 transfer ettiler 1 tane de donmuş embriyom var Rabbim sen çok büyüksün
hayirli olsun canim ben sana demistim o son ana kadar belli olmaz diye. bu sayfada Allahtan umit kesilmiceni her hikayede bir kez daha anliyoruz🤗

Yaşın genç prosedür böyle diyor sürekli kısmet inş tutar biri ikisi yapacak bişey yok inş bebişlerin tutunurlar sana kuzum
Sağolasın kuzum inşallah yaş ile ilgisi yok onun ben ilk tüp bebeği 26 yaşında yaptırdım 2 tane koydular biri tuttu kızım var. Mart ayında kardeş için tedaviye başladım adana başkentte iki tane istedim prosedür den bahsettiler 1 tane koydular oysaki ilk tedavide daha gençtim şuan 30 a girdim canım 2 embiryo transferi yapıldı

Merhaba bende dün transfer oldum 32 yaşındayım bana da tek embriyo konuldu benim doktorda yaşın gereği tek hakediyorsun dedi ozellerin çoğu 2 koyuyor ama bana yapmadi eğer tuttmzsa dondurulmuş embroyolr için gidince başta 2 tane koyması için pazarlık yapıcam ☺️ insallahh tutunur gerek kalmaz tek olsun sağlıklı olsun ben ikiyi şansım artsın diye istiyordum
Ben yalvardım ikinci tedavide koymadılar biliyor musun inşallah tutar hiç gerek kalmaz

Normalde yasalara göre 35 yaş altına tek embriyo koyulması gerekiyor Eğer 2 tane başarısız deneme varsa o zaman çift koyuyorlar .Ama bazı merkezler kurala uyuyor , kimisi de çift koyuyor ama evrakta tek gösteriyor .Mesela Bahçeci asla kuralları çiğnemiyor , bizde sorduk asla yapmam dedi doktorum .

Back