- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #1.901
Aglamak yok..canim artik mutlu olma zamani...Çok şaşkınım ağlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aglamak yok..canim artik mutlu olma zamani...Çok şaşkınım ağlıyorum
Yaaa nasıl sevindim anlatamam senin pozitif oluşun nasıl güzel yansımış maşallah canım tekrar test verecek misinCanım benim ben güzel bir sonuç ile geldim, değerim 3 kat artmış. Bebeğim tutunmaya karar vermiş bana şükür Senden de güzel haberler bekliyorum ❤
Merhaba bende dün transfer oldum 32 yaşındayım bana da tek embriyo konuldu benim doktorda yaşın gereği tek hakediyorsun dedi ozellerin çoğu 2 koyuyor ama bana yapmadi eğer tuttmzsa dondurulmuş embroyolr için gidince başta 2 tane koyması için pazarlık yapıcam insallahh tutunur gerek kalmaz tek olsun sağlıklı olsun ben ikiyi şansım artsın diye istiyordumYaşın genç prosedür böyle diyor sürekli kısmet inş tutar biri ikisi yapacak bişey yok inş bebişlerin tutunurlar sana kuzum
Doğrudur canım. Her doktorun önerileri farklı olabiliyor. Benim bünye duphalacsız bu tedavi sürecinde zorlanıyor. Pleasenta oluşana kadar içtiğin ilaçların bebeğe bi zararı yok diyor doktorlar ama dikkatli olmak lazım yine de. Zaten beşinci güne geldim, tuttuysa tutmuştur tutmadıysa tutmamıştır, artık duphalac’sız deneyim biraz da. Sen böyle diyince içim rahat etmedi.bana doktorum duphalac en son çare olarak iç dedi kesinlikle günlük önermedi kuru kayısı ve bol meyve önerdi
Rabbim inşallah sevinç gözyaşları olur sonu daAglamak yok..canim artik mutlu olma zamani...
Hadi hayırlı olsun canım, çok sevindim.insallah sana sıkı sıkı tutunurlar.Boşuna stres yaptın o kadar..O kadar şaşkınım ki hep 2.kalite dediler 3güne kadar bugün birinci kalite olmuş 2 transfer ettiler 1 tane de donmuş embriyom var Rabbim sen çok büyüksün
Canım peki kalite olarak ne yazıyordu ab vbİnşAllah tatlım inşallah rabbim önce olmayana sonra bana versin inşallah
Çok tebrik ediyorum katlanarak artsınArkadaşlar günaydın henüz doktorum ile iletişime geçmedim ama sonucumu sizinle paylaşmak istiyorum: 19.31 olmuş
O kadar değişik bir duygu içindeyim ki
Kuzum sadece foto verdiler rakamlar yazmıyor güzel embiryo dediler fotodan anlayan varsa atimCanım peki kalite olarak ne yazıyordu ab vb
hayirli olsun canim ben sana demistim o son ana kadar belli olmaz diye. bu sayfada Allahtan umit kesilmiceni her hikayede bir kez daha anliyoruzO kadar şaşkınım ki hep 2.kalite dediler 3güne kadar bugün birinci kalite olmuş 2 transfer ettiler 1 tane de donmuş embriyom var Rabbim sen çok büyüksün
cok sevindim hayirli ugurlu olsun kat kat artsin insallahArkadaşlar günaydın henüz doktorum ile iletişime geçmedim ama sonucumu sizinle paylaşmak istiyorum: 19.31 olmuş
O kadar değişik bir duygu içindeyim ki
O zaman güzeldir boşver kafanı bulandırmaKuzum sadece foto verdiler rakamlar yazmıyor güzel embiryo dediler fotodan anlayan varsa atim
Sağolasın kuzum inşallah yaş ile ilgisi yok onun ben ilk tüp bebeği 26 yaşında yaptırdım 2 tane koydular biri tuttu kızım var. Mart ayında kardeş için tedaviye başladım adana başkentte iki tane istedim prosedür den bahsettiler 1 tane koydular oysaki ilk tedavide daha gençtim şuan 30 a girdim canım 2 embiryo transferi yapıldıYaşın genç prosedür böyle diyor sürekli kısmet inş tutar biri ikisi yapacak bişey yok inş bebişlerin tutunurlar sana kuzum
Valla sen bana o kadar moral verdin ki rabbim razı olsun. Rabbim inşallah ol demiştir canımhayirli olsun canim ben sana demistim o son ana kadar belli olmaz diye. bu sayfada Allahtan umit kesilmiceni her hikayede bir kez daha anliyoruz
Ben yalvardım ikinci tedavide koymadılar biliyor musun inşallah tutar hiç gerek kalmazMerhaba bende dün transfer oldum 32 yaşındayım bana da tek embriyo konuldu benim doktorda yaşın gereği tek hakediyorsun dedi ozellerin çoğu 2 koyuyor ama bana yapmadi eğer tuttmzsa dondurulmuş embroyolr için gidince başta 2 tane koyması için pazarlık yapıcam insallahh tutunur gerek kalmaz tek olsun sağlıklı olsun ben ikiyi şansım artsın diye istiyordum
ya bende de sadece foto var kaliteyi söylediler sadece a'sı b'si yokKuzum sadece foto verdiler rakamlar yazmıyor güzel embiryo dediler fotodan anlayan varsa atim
Alla alla aslında söylenmesi gerekiyor bize kağıtta verdiler kalitesi de yazıyorduya bende de sadece foto var kaliteyi söylediler sadece a'sı b'si yok