- 25 Eylül 2019
- 2.227
- 2.493
- 83
- 46
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #1.881
Bol şans canım bebişlerini al da gel 9 ay sana sımsıkı tutunurlar inşallahKıyafetlerimi giydim transfer için bekliyorum kızlar dualara talibim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bol şans canım bebişlerini al da gel 9 ay sana sımsıkı tutunurlar inşallahKıyafetlerimi giydim transfer için bekliyorum kızlar dualara talibim
Allah razı olsun arkadaşım Görmedik birbirimizin sesini duymadık ama çok duygulandım. Benim için dua eden hiç görmediğim kader arkadaşlarım İyi ki varsınız@Duaherderdedeva Hayyal kızlar ikinize de çok dua ediyorum. İnşallah güzel artışlar çıkar bugün testlerinizden
Merhaba hayırlısı oldun kat be kat artsn bugün kaçıncı gününüz tek embriyo mu konulduArkadaşlar günaydın henüz doktorum ile iletişime geçmedim ama sonucumu sizinle paylaşmak istiyorum: 19.31 olmuş
O kadar değişik bir duygu içindeyim ki
Canım benim ben güzel bir sonuç ile geldim, değerim 3 kat artmış. Bebeğim tutunmaya karar vermiş bana şükür Senden de güzel haberler bekliyorumHayyal ile bugün test günümüz dua edin bize arkadaşlar ikimizinde testi kat kat artsın
Tek embriyo benim. Çok teşekkür ederim 12. Günüm. 10. Gün 7.37 idi.Merhaba hayırlısı oldun kat be kat artsn bugün kaçıncı gününüz tek embriyo mu konuldu
Ben hepsini ücretli almak zorunda kaldım karşılamıyor diye tüp bebeğe verdiğim kadar ilaçlara da verdim hala inanamıyorum gerçekten neden herşey bu kadar pahalı
Yaaa canım öyle çok sevindim ki Demek ki bebeğin sana tutunmuş son sonda Doktordan haber gelince bizi de bilgilendirArkadaşlar günaydın henüz doktorum ile iletişime geçmedim ama sonucumu sizinle paylaşmak istiyorum: 19.31 olmuş
canım hayırlı olsun biliyordum o güzel enerjinle artıcağını çok sevindimArkadaşlar günaydın henüz doktorum ile iletişime geçmedim ama sonucumu sizinle paylaşmak istiyorum: 19.31 olmuş
aynen canım benim de öyle oldu 3.gün donduruldu orta kalite dediler çözdürülüp 5.güne geldi biri iyi biri orta kalite dedilerO kadar şaşkınım ki hep 2.kalite dediler 3güne kadar bugün birinci kalite olmuş 2 transfer ettiler 1 tane de donmuş embriyom var Rabbim sen çok büyüksün
HamilesinnnnnnnArkadaşlar günaydın henüz doktorum ile iletişime geçmedim ama sonucumu sizinle paylaşmak istiyorum: 19.31 olmuş
Çok şaşkınım ağlıyorumaynen canım benim de öyle oldu 3.gün donduruldu orta kalite dediler çözdürülüp 5.güne geldi biri iyi biri orta kalite dediler
Oyyyy kuzum gözün aydın canım çok sevindim kızının kardeşleri geliyorO kadar şaşkınım ki hep 2.kalite dediler 3güne kadar bugün birinci kalite olmuş 2 transfer ettiler 1 tane de donmuş embriyom var Rabbim sen çok büyüksün
İnşAllah tatlım inşallah rabbim önce olmayana sonra bana versin inşallahOyyyy kuzum gözün aydın canım çok sevindim kızının kardeşleri geliyor
Bana kaliteli yada değil diye bişey demediler sdc 2 tane dondurdu geri kalanlara pzt bakıcaz transfere pzt gelin dediler ne güzel size iki transfer etmişler Dr ne kadar sorarsam sorayım bir tane prosedürü böyle diyorO kadar şaşkınım ki hep 2.kalite dediler 3güne kadar bugün birinci kalite olmuş 2 transfer ettiler 1 tane de donmuş embriyom var Rabbim sen çok büyüksün
Valla kuzum özel yerlerin bazıları yapıyorBana kaliteli yada değil diye bişey demediler sdc 2 tane dondurdu geri kalanlara pzt bakıcaz transfere pzt gelin dediler ne güzel size iki transfer etmişler Dr ne kadar sorarsam sorayım bir tane prosedürü böyle diyor
Yaşın genç prosedür böyle diyor sürekli kısmet inş tutar biri ikisi yapacak bişey yok inş bebişlerin tutunurlar sana kuzumValla kuzum özel yerlerin bazıları yapıyor
Tamam :) haber vereceğim elbetteYaaa canım öyle çok sevindim ki Demek ki bebeğin sana tutunmuş son sonda Doktordan haber gelince bizi de bilgilendir
Teşekkür ederim Hep olumlu düşünmeye gayret gösterdim. Allah da biliyor ya hepiniz için çok güzel şeyler istiyorumcanım hayırlı olsun biliyordum o güzel enerjinle artıcağını çok sevindim
Galiba öyle bu fikre alışmak çok tuhafHamilesinnnnnnn