• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

@Duaherderdedeva Hayyal Hayyal kızlar ikinize de çok dua ediyorum. İnşallah güzel artışlar çıkar bugün testlerinizden
Allah razı olsun arkadaşım 🙏🏻 Görmedik birbirimizin sesini duymadık ama çok duygulandım. Benim için dua eden hiç görmediğim kader arkadaşlarım 🙏🏻 İyi ki varsınız ❤️

Arkadaşlar günaydın henüz doktorum ile iletişime geçmedim ama sonucumu sizinle paylaşmak istiyorum: 19.31 olmuş 😃
O kadar değişik bir duygu içindeyim ki 🌸
Merhaba hayırlısı oldun kat be kat artsn 🙏🏻 bugün kaçıncı gününüz tek embriyo mu konuldu

Arkadaşlar günaydın henüz doktorum ile iletişime geçmedim ama sonucumu sizinle paylaşmak istiyorum: 19.31 olmuş 😃
O kadar değişik bir duygu içindeyim ki 🌸
Yaaa canım öyle çok sevindim ki 🥰Demek ki bebeğin sana tutunmuş son sonda 🤗Doktordan haber gelince bizi de bilgilendir

O kadar şaşkınım ki hep 2.kalite dediler 3güne kadar bugün birinci kalite olmuş 2 transfer ettiler 1 tane de donmuş embriyom var Rabbim sen çok büyüksün
aynen canım benim de öyle oldu 3.gün donduruldu orta kalite dediler çözdürülüp 5.güne geldi biri iyi biri orta kalite dediler

O kadar şaşkınım ki hep 2.kalite dediler 3güne kadar bugün birinci kalite olmuş 2 transfer ettiler 1 tane de donmuş embriyom var Rabbim sen çok büyüksün
Oyyyy kuzum gözün aydın canım çok sevindim kızının kardeşleri geliyor

Bana kaliteli yada değil diye bişey demediler sdc 2 tane dondurdu geri kalanlara pzt bakıcaz transfere pzt gelin dediler ne güzel size iki transfer etmişler Dr ne kadar sorarsam sorayım bir tane prosedürü böyle diyor

Yaaa canım öyle çok sevindim ki 🥰Demek ki bebeğin sana tutunmuş son sonda 🤗Doktordan haber gelince bizi de bilgilendir
Tamam :) haber vereceğim elbette ❤️

canım hayırlı olsun biliyordum o güzel enerjinle artıcağını çok sevindim
Teşekkür ederim ❤️ Hep olumlu düşünmeye gayret gösterdim. Allah da biliyor ya hepiniz için çok güzel şeyler istiyorum ❤️

Galiba öyle 😳 bu fikre alışmak çok tuhaf 🤩

Back