• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım ben göbekten kendim vuruyorum daha yeni başladım. Beni çok yakmadı oksapar ama progesteron vurdurdum bugün o beni benden aldı. Şuan oturamıyorum rahat, çok acıyo 🥺
Progesteron kalçadan yapion heralde kalçadan daha çok acitiyor diyorlar ben onu göbekten yapiom bana da yakıyor geliyordu ama şu oksapar denedikten sonra o hiç bişey geldi bana demek her kişide farklı gösteriyor

Kızlar oda sıcaklığında tutulması gereken ilaçlar buzdolabında kısa sürede bişey olmaz ama uzun vadede etkinliğini kaybediyor diye biliyorum ama çok sıcak dolapta tutucam diyorsanız kapakta tutmanızı tavsiye ederim, daha az soğuk vurur ilaçlara.

Kizlar aranizda prolutex kullanan var mi cok pahali saglik ocagi yaziyor mu bunu maddi olarak zaten sarsildik bide bu cok masrafli oldu bana ya
Ben kullanıyorum canım devlet 2 tanesini karşıladı bir tanede biz aldıydık 100 TL tuttu. Sağlık ocağında yazdırabilirsin ama devlet 2 karşılıyo yakın zamanda aldıysan olmaz

Kızlar oda sıcaklığında tutulması gereken ilaçlar buzdolabında kısa sürede bişey olmaz ama uzun vadede etkinliğini kaybediyor diye biliyorum ama çok sıcak dolapta tutucam diyorsanız kapakta tutmanızı tavsiye ederim, daha az soğuk vurur ilaçlara.
Oksapar bnm geçen tedaviden kalma sürekli buzdolabındaydı ve onu kullanıyorum şuanda korktum şimdi ya

Aynı gün transferimiz cnm 🥰 test için kan 2 günde bir veriliyor genellikle çıkan değer 2 katı artınca sağlıklı gebelik olarak yorumlanıyor💖

: ) hayırlısı olsun. tam sonuç süreci bayrama denk geliyor umarım bayram sevinci olur.
hangi ilde / hastanedesiniz?

Tamam canım güncelleyen hayırlı olsun ❤
Arka arkaya değil Mesela pazartesi verdiyseniz Çarşamba tekrarlıyorsn ikiye katlanmış mi diye bakılıyor

Çok teşekkür ederim. şimdi anladım mevzuyu : )

Ben kullanıyorum canım devlet 2 tanesini karşıladı bir tanede biz aldıydık 100 TL tuttu. Sağlık ocağında yazdırabilirsin ama devlet 2 karşılıyo yakın zamanda aldıysan olmaz
bizde saglik ocaginda yazamadi aile hekimi sistem izin vermiyor dedi neden oyle oldu acaba

Kızlar transferden kaç gün sonra normal hayatınıza döndünüz bugün 6. Günüm annemdeyim evimde 2. Kat merdiven çıkarsam bisey olur mu

Oksapar bnm geçen tedaviden kalma sürekli buzdolabındaydı ve onu kullanıyorum şuanda korktum şimdi ya
Canım tabi ki uzmanı değilim ama ben bi doktoruna danış öyle kullanmaya devam et derim. En azından için rahatlar. Önceki transferden bende de bir kutu oksapar var. Evin en serin odasında bi köşede tuttum aylardır.

Kizlar aranizda prolutex kullanan var mi cok pahali saglik ocagi yaziyor mu bunu maddi olarak zaten sarsildik bide bu cok masrafli oldu bana ya
E41F2484-8DD7-43CB-A523-9F10A34A5C82.png

Back