- 9 Ocak 2019
- 201
- 125
- 23
- 34
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #1.641
8 tane dediler cmt yada pazartesi transfer olabilir dediler ama büyük ihtimal pazartesi dedi Dr Amin inş rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsinHayırlısı olsun insaallah ne kadar toplamışlar bilgi verildi mi benim transfer 1 ay sonra olacak vücudu dinlendirelim dedi doktorum
Amin amin insaallah bilgilendir beni de benim ki daha var8 tane dediler cmt yada pazartesi transfer olabilir dediler ama büyük ihtimal pazartesi dedi Dr Amin inş rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin
İnşAllah kuzum ya inşallah devam eder pat diye Cumartesi transfer iptal olmazCanım hayırlı olsuncumartesi bebisine kavuşacaksın
İnş seninde biranömce olur beraber güzel haberler veririz senin kaçtane yumurta varmıiAmin amin insaallah bilgilendir beni de benim ki daha var
ilac kullaniyorsan birakmadan olmuyor diye biliyorumKızlar ben adet olacak gibi hissediyorum. Kasıklarımda biraz baskı var ve akıntım adet olmadan önce gelen gibi sürekli çamaşırımı kontrol ediyorum. Transferimin 6. günü, daha adet olmam değil mi?
benimde 6.günüm hic bisey hissetmiyorum o yuzdende sanki tutmadi gibi gelmeye basladi zamanda gecmiyorKızlar ben adet olacak gibi hissediyorum. Kasıklarımda biraz baskı var ve akıntım adet olmadan önce gelen gibi sürekli çamaşırımı kontrol ediyorum. Transferimin 6. günü, daha adet olmam değil mi?
Ben süreci pek bilmiyorum maalesef. Lucrin depottan sonra adet olmadan transferim oldu.Kızlar benim derdime de bi el atın nolur..
Dün adet olmam gerekiyordu olmadım..
Çok fazla sıkıntı yaptım hemşire dedi 16 dan önce 5 gün sonra 5 gün geçerse iptal ediliyor tedavim.. kasıklarda ağrı var bel ağrısı var ama gelmedi adetim çok panik yapıyorum..
Napicam ben çok üzülüyorum yine ertelenecek diye... sivilcem cıktı pazartesi ama adet yok hala...?
Kullanıyorum ilaçları, psikolojik olarak etkiledim galiba kendimi.ilac kullaniyorsan birakmadan olmuyor diye biliyorum
Peki, bugün kaçıncı günün? Cumartesi son istediği için soruyorum.Son kez istendi test. Doktorum Bi öncekini saymayalım bunu ilk test olarak kabul edelim dedi. Son Bi defa daha cumartesine istedi. Şuan gebelik var cumartesi yine inşallah 2katı artar dedi
Bence var canım .Silik ama normal test olduğu için öyledir .Bence hemen acile git kan verYarın test günüm dayanamadm idrar testi yaptm artımed markası
İnşallah bu denemede tutacakKızlar merhaba bende haziran ayında tüp bebege başladım. 4 yumurta toplandı 3ü dollendı. 2 si 5.güne geldi. Doktor ilk defa olumlu konusucam 2 emrıyonda cok iyi kalitede dedı. 1 temmuzda taze transfer oldum. Yememe herseyı me cok dikkat ettim. Maalesef negatif sonuc aldım. Doktorum cok iyi kaliteydı aslında dedı. adet olunca gel bakalım konusalım dedı. sımdı adet oldum. Elimde bir emrıyo kaldı. Hemen ikinci transferi olmalımıyım. Buda olmazsa cunku elimde emrıyoda kalmıyor. Maddi olarak da cok pahalıya geldı. Bu arada benim sorunum erken menopoz. Yumurta rezervim cok azdı. Yasım 32.
Canım normalde de böyle adetin gecikir miydi ? Hamilelik ihtimalin var mı , yoksa stresten mi gecikiyor ?Kızlar benim derdime de bi el atın nolur..
Çok fazla sıkıntı yaptım hemşire dedi 16 dan önce 5 gün sonra 5 gün geçerse iptal ediliyor tedavim.. kasıklarda ağrı var bel ağrısı var ama gelmedi adetim çok panik yapıyorum..
Napicam ben çok üzülüyorum yine ertelenecek diye... sivilcem cıktı pazartesi ama adet yok hala...?
Canım adet olmak için masaj var birgebeningünlüğü nin youtubeda videosu var hamile olmadığından kesin eminsen yap canım hemen adet olursunKızlar benim derdime de bi el atın nolur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?