- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi cikolatakistim
-
- #1.621
Eğer o 3 üde olgunlaşırsa 8 yumurta gayet iyi bir sayı .Zaten sayıya fazla takılma .İnşallah çoğu embriyo olur .Pcos mu vardıSerum vermediler iğne yaptılar için dışım iğne oldu15 ama 5 i kaliteli 3 tane dışarda olgunlaştırma yapılacak diğerleri boş cıktı sanırım
Insaallah olur sabırsızlıkla bekliyorum pcos nedir bilmiyorumEğer o 3 üde olgunlaşırsa 8 yumurta gayet iyi bir sayı .Zaten sayıya fazla takılma .İnşallah çoğu embriyo olur .Pcos mu vardı
Birde trasfer öncesi avokado yemenin ne gibi faydası var konuya hakim misiniz?Insaallah olur sabırsızlıkla bekliyorum pcos nedir bilmiyorum
Polikistik over demek .Sen neden tüp bebek yaptırıyorsun , sorun neydi ?Insaallah olur sabırsızlıkla bekliyorum pcos nedir bilmiyorum
Benim geçen tedevimde böyle olmuştu değerler düşüyorsa kimyasal gebelik dedilerKizlar benim degerim 52,6 ydi bugun tekrar kan verdim 46 ya dusmus topiklerde denk gelen oldu mu dusup yukselen
Avakado rahim için faydalı .İçerisinde faydalı yağlar ve vitaminler var .Sağlıklı beslenmek illa ki fark eder transfer öncesi ve sonrası .Birde trasfer öncesi avokado yemenin ne gibi faydası var konuya hakim misiniz?
Çıkar mutlaka canım haber verBende dayanamıyorum artık sabah erkenden gidicem
Son kez istendi test. Doktorum Bi öncekini saymayalım bunu ilk test olarak kabul edelim dedi. Son Bi defa daha cumartesine istedi. Şuan gebelik var cumartesi yine inşallah 2katı artar dediKaç günde bir tekrar edeceksin teste peki? Doktor kaça gelince tamam artık diyecek?
Benim transferimin 12.günü bugün. Normal test günüm 10.gündü yani 2 gün önce. 4.3 çıktı ben kesin negatif dedim erken gebelik testi yaptım negatifti bugün sabah yine erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Kan verdim pozitiftiErken gebelik testi mi yaptınz normal mi ikinci çizgiyi gördnz mü net
hayirli olsun cok guzel. evet 4. gun bakilmiyor. gayet guzel gidiyor bence insallah sonu daha guzel olsunŞimdi aradılar kızlar bugün 3.gün dü 6 tanesi devam ediyormuş bunların 2 tanesi 8 hücreliymiş geri kalanı 7 ve 6 hücreliymiş. İkinci kalite homojen büyümediği içinmiş hücre sayısı olması gerektiği gibi boyutu dolayısıyla ikinci kalitemiş yarın bakılmayacak embiryoya dış ortama maruz kalmasın diye Cumartesi transfer
İnşallah canım dua edin...hamiş çok şükür yükselmeye başlamış canım inşallah sıkı sıkı tutunsun...
İnşallah2gün sonraki testinde inşallah güler yüzün canım doktorun ne diyecek çok merak ediyorum
İnşallah melocum biliyorum şu an yüksek değil değerim ama biliyorum ki yükseliş başladı. İyi olduğunu hissediyorum.canim guzel enerjinle insallah katlanarak devam edicek inaniyorum
İnşallah canım. Ben benimle olduğuna o kadar inanıyorum ki. Erken test gerçekten çok gereksizmiş.İnşallah seninki de yükselecek inanıyorum , annesine tutunacakEn mantıklısı erkenden test yapmamak o zaman , tabi durabilirsek
İnşallah inşallahŞuan hamilesin kuzum inşallah kat be kat artar
Cumartesi güzel haberlerle gelelimSon kez istendi test. Doktorum Bi öncekini saymayalım bunu ilk test olarak kabul edelim dedi. Son Bi defa daha cumartesine istedi. Şuan gebelik var cumartesi yine inşallah 2katı artar dedi
Böyle güzel şeyler gerçekten umut oluyor@Sultanhsyn bugün kan testi verdi ve ikizlermis değeri de çok yüksek çıkmış kese de yeni oluşmaya başlamış topigin ilk ikizleri de geliyooooo
Öyle oldu valla savaşçı çıktı demek daha doğruİnşallah yükselecek canım , aklına pozitif düşünceleri koy .Bu süreçte pozitif olmak çok önemli , hem bizler hem bebiş için.Senin ki tam bir savaşçı çıktı desene
Benimde bitti evet çok agrım oldu ama ilaç taktılar geçti çok şükür olursa 4 saat arayla parol içebilirsin dediler yoksa dayanmak zor gerçekten hakkımızda hayırlısı olsun inş transferini ne zmn yapacaklar benim pzt gibi görünüyorMerhabalar toplama işlemi bitti bayağı sancim oldu
Çok şükür inş kucagına da alırsın hayırlısıylaKızlar sonucum 22.08 çıkmışmucize resmen Allahım çok şükür 2 gün önce 4 çıkmıştı bugün 22.08
İnşAllah canım sağolasınhayirli olsun cok guzel. evet 4. gun bakilmiyor. gayet guzel gidiyor bence insallah sonu daha guzel olsun
Smoothi karışım yapsak olur mu? Tek başına yiyemiyorumAvakado rahim için faydalı .İçerisinde faydalı yağlar ve vitaminler var .Sağlıklı beslenmek illa ki fark eder transfer öncesi ve sonrası .
Hayırlısı olsun insaallah ne kadar toplamışlar bilgi verildi mi benim transfer 1 ay sonra olacak vücudu dinlendirelim dedi doktorumBenimde bitti evet çok agrım oldu ama ilaç taktılar geçti çok şükür olursa 4 saat arayla parol içebilirsin dediler yoksa dayanmak zor gerçekten hakkımızda hayırlısı olsun inş transferini ne zmn yapacaklar benim pzt gibi görünüyor
Canım hayırlı olsunŞimdi aradılar kızlar bugün 3.gün dü 6 tanesi devam ediyormuş bunların 2 tanesi 8 hücreliymiş geri kalanı 7 ve 6 hücreliymiş. İkinci kalite homojen büyümediği içinmiş hücre sayısı olması gerektiği gibi boyutu dolayısıyla ikinci kalitemiş yarın bakılmayacak embiryoya dış ortama maruz kalmasın diye Cumartesi transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?