Serum vermediler iğne yaptılar için dışım iğne oldu 15 ama 5 i kaliteli 3 tane dışarda olgunlaştırma yapılacak diğerleri boş cıktı sanırım
Eğer o 3 üde olgunlaşırsa 8 yumurta gayet iyi bir sayı .Zaten sayıya fazla takılma .İnşallah çoğu embriyo olur .Pcos mu vardı

Şimdi aradılar kızlar bugün 3.gün dü 6 tanesi devam ediyormuş bunların 2 tanesi 8 hücreliymiş geri kalanı 7 ve 6 hücreliymiş. İkinci kalite homojen büyümediği içinmiş hücre sayısı olması gerektiği gibi boyutu dolayısıyla ikinci kalitemiş yarın bakılmayacak embiryoya dış ortama maruz kalmasın diye Cumartesi transfer

Erken gebelik testi mi yaptınz normal mi ikinci çizgiyi gördnz mü net
Benim transferimin 12.günü bugün. Normal test günüm 10.gündü yani 2 gün önce. 4.3 çıktı ben kesin negatif dedim erken gebelik testi yaptım negatifti bugün sabah yine erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Kan verdim pozitifti

hayirli olsun cok guzel. evet 4. gun bakilmiyor. gayet guzel gidiyor bence insallah sonu daha guzel olsun

hamiş çok şükür yükselmeye başlamış canım inşallah sıkı sıkı tutunsun...
İnşallah canım dua edin...
2gün sonraki testinde inşallah güler yüzün canım doktorun ne diyecek çok merak ediyorum
İnşallah

canim guzel enerjinle insallah katlanarak devam edicek inaniyorum
İnşallah melocum biliyorum şu an yüksek değil değerim ama biliyorum ki yükseliş başladı. İyi olduğunu hissediyorum.

İnşallah seninki de yükselecek inanıyorum , annesine tutunacak En mantıklısı erkenden test yapmamak o zaman , tabi durabilirsek
İnşallah canım. Ben benimle olduğuna o kadar inanıyorum ki. Erken test gerçekten çok gereksizmiş.

Şuan hamilesin kuzum inşallah kat be kat artar
İnşallah inşallah Ağız dolusu hamileyim diyebilmeyi çok istiyorum.

Son kez istendi test. Doktorum Bi öncekini saymayalım bunu ilk test olarak kabul edelim dedi. Son Bi defa daha cumartesine istedi. Şuan gebelik var cumartesi yine inşallah 2katı artar dedi
Cumartesi güzel haberlerle gelelim

@Sultanhsyn bugün kan testi verdi ve ikizlermis değeri de çok yüksek çıkmış kese de yeni oluşmaya başlamış topigin ilk ikizleri de geliyooooo
Böyle güzel şeyler gerçekten umut oluyor sanki kendim hamile gibi çok heyecanlandım Rabbim yalvarıyorum inşallah bizlerinkide tutmuştur

İnşallah yükselecek canım , aklına pozitif düşünceleri koy .Bu süreçte pozitif olmak çok önemli , hem bizler hem bebiş için.Senin ki tam bir savaşçı çıktı desene
Öyle oldu valla savaşçı çıktı demek daha doğru artık daha iyiyim daha olumlu hissediyorum inşallah güzel haberleri cumartesi günüde duyarız. Hepiniz benimle beraber sevindiniz ne diyeyim duygulandım bu topik hepimize iyi gelicek inşallah senin transfer oldumu canım test günün ne zaman

Hayırlısı olsun insaallah ne kadar toplamışlar bilgi verildi mi benim transfer 1 ay sonra olacak vücudu dinlendirelim dedi doktorum

Canım hayırlı olsun cumartesi bebisine kavuşacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…