• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallah bu denemede tutacak🥰 bence diğer Adetinle tedaviye başla .Hem psikolojik olarak dinlenirsin , hemde vücudun dinlenir .O arada tatile gitme imkanın varsa tatile git, gez kafan dağılır .Bence bu embriyo kalitesi çok farketmiyor gibi , nasip bence .En kötü kalite embriyo tutuyor mesela bende anlamıyorum , Rabbim ol demedikçe olmuyor :dua:

Ilk kez gecikti.. aslında stres yapmadım..
Bilmiyorum neden olmuyor.. aslında ağrı giriyor geri düzeliyor geçiyor..
Hamilelik ihtimali aklıma bile gelmiyo tek tüpüm var...
Belli olmaz canım .Allahım ne zaman ol derse o zaman .Bir kaç gün daha bekle bakalım , olmazsan bir test yaparsın

Kızlar bu progestan dex göbekten yapılan iğneyi devlet karşılıyor mu ?Bilgisi olan var mı , eczacı bunu karşılamıyor devlet dedi de ..

Kızlar bu progestan dex göbekten yapılan iğneyi devlet karşılıyor mu ?Bilgisi olan var mı , eczacı bunu karşılamıyor devlet dedi de ..
karşilamiyor bende kullaniyorum daha dogrusu bende şöyle benim tedavi oldugum hastanenin sgk anlasmasi yok benim hic bi recetem odenmiyor ben tekrar aile hekimime yazdiriyorum ama progestan dexi yazamiyor kadin dogum dr u yazinca ödüyor diye biliyorum onada gitmedim parayla aldık teste kadar oyle idare edecegiz sonra yazdiririz eger pozitif olursa

karşilamiyor bende kullaniyorum daha dogrusu bende şöyle benim tedavi oldugum hastanenin sgk anlasmasi yok benim hic bi recetem odenmiyor ben tekrar aile hekimime yazdiriyorum ama progestan dexi yazamiyor kadin dogum dr u yazinca ödüyor diye biliyorum onada gitmedim parayla aldık teste kadar oyle idare edecegiz sonra yazdiririz eger pozitif olursa
Anladım .Eczacı bize kadın doğumcu yazmaz bunu dedi .Ama crinone jeli yazıyormuş , oksapar da yazılıyor galiba .Bu iğneler çok pahalı malesef 🤦‍♀️

Kızlar ben adet olacak gibi hissediyorum. Kasıklarımda biraz baskı var ve akıntım adet olmadan önce gelen gibi sürekli çamaşırımı kontrol ediyorum. Transferimin 6. günü, daha adet olmam değil mi?
canım ilaçlarla adet olmazsın kesinlikle o hissi ilaçlar yapıyor. İçin rahat olsun. İlaçları bıraktıktan 3-7 gün sonra ancak başlıyor adet.

Kızlar benim derdime de bi el atın nolur..
Dün adet olmam gerekiyordu olmadım..
Çok fazla sıkıntı yaptım hemşire dedi 16 dan önce 5 gün sonra 5 gün geçerse iptal ediliyor tedavim.. kasıklarda ağrı var bel ağrısı var ama gelmedi adetim çok panik yapıyorum..
Napicam ben çok üzülüyorum yine ertelenecek diye... sivilcem cıktı pazartesi ama adet yok hala...?
Canım ben neden iptal edildiğini anlamadım ki. 5 gün sonra 10 gün sonra başlasa ne farkediyor. Ne zaman adetin başlarsa ona göre transfer hazırlığı başlar. Sıkıntı yaptığın için başlamıyordur zaten, bana da oldu. Başlar bugün yarın mutlaka. Bu arada tarlusal filan kullanma, iyice geciktirir başlamasını.

Kızlar benim derdime de bi el atın nolur..
Dün adet olmam gerekiyordu olmadım..
Çok fazla sıkıntı yaptım hemşire dedi 16 dan önce 5 gün sonra 5 gün geçerse iptal ediliyor tedavim.. kasıklarda ağrı var bel ağrısı var ama gelmedi adetim çok panik yapıyorum..
Napicam ben çok üzülüyorum yine ertelenecek diye... sivilcem cıktı pazartesi ama adet yok hala...?
canim uzulme hic vardir bunda da hayir hic gecikmedi diyorsun tek tuple o kadar cok normal hamile kalan varki belki mucize olmustur

Kızlar merhaba bende haziran ayında tüp bebege başladım. 4 yumurta toplandı 3ü dollendı. 2 si 5.güne geldi. Doktor ilk defa olumlu konusucam 2 emrıyonda cok iyi kalitede dedı. 1 temmuzda taze transfer oldum. Yememe herseyı me cok dikkat ettim. Maalesef negatif sonuc aldım. Doktorum cok iyi kaliteydı aslında dedı. adet olunca gel bakalım konusalım dedı. sımdı adet oldum. Elimde bir emrıyo kaldı. Hemen ikinci transferi olmalımıyım. Buda olmazsa cunku elimde emrıyoda kalmıyor. Maddi olarak da cok pahalıya geldı. Bu arada benim sorunum erken menopoz. Yumurta rezervim cok azdı. Yasım 32.
iki ay rahim dinlendirme veriyorlar genelde hemen ilk adet donemiyle baslamayin bence

Opu 3 saat sonra yürüyüş yaptım şimdi de aklıma takıldı bişey olmaz inş demi çok gerildim aralıklı dinlenerek yaptım ama bişey olur mu nolur cvp verin hastane yüzme ve yürüyüş dışında ağır spor yapmayın deyince çok daralmıştım öncesinde azıcık kafamı dağıtmak istedim ama hata mı yaptım:kızgın::kızgın:

Anladım .Eczacı bize kadın doğumcu yazmaz bunu dedi .Ama crinone jeli yazıyormuş , oksapar da yazılıyor galiba .Bu iğneler çok pahalı malesef 🤦‍♀️
o zaman ödemiyor demekki aynen pahali ilaclar tedavinin haricinde bide onlarin masrafi var ve bu benim 4.tedavim maddi manevi yorulduk allah emeklerimizi bosa cikarmaz insallah

Back