• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlısı olsun insaallah ne kadar toplamışlar bilgi verildi mi benim transfer 1 ay sonra olacak vücudu dinlendirelim dedi doktorum
8 tane dediler cmt yada pazartesi transfer olabilir dediler ama büyük ihtimal pazartesi dedi Dr Amin inş rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin😁😁

Kızlar ben adet olacak gibi hissediyorum. Kasıklarımda biraz baskı var ve akıntım adet olmadan önce gelen gibi sürekli çamaşırımı kontrol ediyorum. Transferimin 6. günü, daha adet olmam değil mi?

Kızlar benim derdime de bi el atın nolur..
Dün adet olmam gerekiyordu olmadım..
Çok fazla sıkıntı yaptım hemşire dedi 16 dan önce 5 gün sonra 5 gün geçerse iptal ediliyor tedavim.. kasıklarda ağrı var bel ağrısı var ama gelmedi adetim çok panik yapıyorum..
Napicam ben çok üzülüyorum yine ertelenecek diye... sivilcem cıktı pazartesi ama adet yok hala...?

Kızlar ben adet olacak gibi hissediyorum. Kasıklarımda biraz baskı var ve akıntım adet olmadan önce gelen gibi sürekli çamaşırımı kontrol ediyorum. Transferimin 6. günü, daha adet olmam değil mi?
benimde 6.günüm hic bisey hissetmiyorum o yuzdende sanki tutmadi gibi gelmeye basladi zamanda gecmiyor

Çok fazla sıkıntı yaptım hemşire dedi 16 dan önce 5 gün sonra 5 gün geçerse iptal ediliyor tedavim.. kasıklarda ağrı var bel ağrısı var ama gelmedi adetim çok panik yapıyorum..
Napicam ben çok üzülüyorum yine ertelenecek diye... sivilcem cıktı pazartesi ama adet yok hala...?
Ben süreci pek bilmiyorum maalesef. Lucrin depottan sonra adet olmadan transferim oldu.

Sadece bizim şer gördüğümüz şeylerde bile bir hayır olduğunu unutma lütfen. Bende bir sene bekledim transferimi. Hatta bir seferinde hemşire yanlış doz ilaç vurdu diye pandemi sürecine denk geldi ve tedavim en başa döndü. Hiç bir zaman neden olmuyor demedim. Rabbim o anı o saati uygun gördüğü için ertelendi. Sen de tevekkül et. 🌸

Kızlar merhaba bende haziran ayında tüp bebege başladım. 4 yumurta toplandı 3ü dollendı. 2 si 5.güne geldi. Doktor ilk defa olumlu konusucam 2 emrıyonda cok iyi kalitede dedı. 1 temmuzda taze transfer oldum. Yememe herseyı me cok dikkat ettim. Maalesef negatif sonuc aldım. Doktorum cok iyi kaliteydı aslında dedı. adet olunca gel bakalım konusalım dedı. sımdı adet oldum. Elimde bir emrıyo kaldı. Hemen ikinci transferi olmalımıyım. Buda olmazsa cunku elimde emrıyoda kalmıyor. Maddi olarak da cok pahalıya geldı. Bu arada benim sorunum erken menopoz. Yumurta rezervim cok azdı. Yasım 32.

Yarın test günüm dayanamadm idrar testi yaptm artımed markası

Eklentiler

• 3E5E8543-145C-415C-99CB-C3A895DA29F1.jpeg
    3E5E8543-145C-415C-99CB-C3A895DA29F1.jpeg
    66,7 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar merhaba bende haziran ayında tüp bebege başladım. 4 yumurta toplandı 3ü dollendı. 2 si 5.güne geldi. Doktor ilk defa olumlu konusucam 2 emrıyonda cok iyi kalitede dedı. 1 temmuzda taze transfer oldum. Yememe herseyı me cok dikkat ettim. Maalesef negatif sonuc aldım. Doktorum cok iyi kaliteydı aslında dedı. adet olunca gel bakalım konusalım dedı. sımdı adet oldum. Elimde bir emrıyo kaldı. Hemen ikinci transferi olmalımıyım. Buda olmazsa cunku elimde emrıyoda kalmıyor. Maddi olarak da cok pahalıya geldı. Bu arada benim sorunum erken menopoz. Yumurta rezervim cok azdı. Yasım 32.
İnşallah bu denemede tutacak🥰 bence diğer Adetinle tedaviye başla .Hem psikolojik olarak dinlenirsin , hemde vücudun dinlenir .O arada tatile gitme imkanın varsa tatile git, gez kafan dağılır .Bence bu embriyo kalitesi çok farketmiyor gibi , nasip bence .En kötü kalite embriyo tutuyor mesela bende anlamıyorum , Rabbim ol demedikçe olmuyor :dua:

Canım normalde de böyle adetin gecikir miydi ? Hamilelik ihtimalin var mı , yoksa stresten mi gecikiyor ?

Canım adet olmak için masaj var birgebeningünlüğü nin youtubeda videosu var hamile olmadığından kesin eminsen yap canım hemen adet olursun

Back