- Konu Sahibi cikolatakistim
- #1.601
hayirli ugurlu olsun cok sevindim. rabbim tamamına erdirsinKızlar sonucum 22.08 çıkmış mucize resmen Allahım çok şükür 2 gün önce 4 çıkmıştı bugün 22.08
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirli ugurlu olsun cok sevindim. rabbim tamamına erdirsinKızlar sonucum 22.08 çıkmış mucize resmen Allahım çok şükür 2 gün önce 4 çıkmıştı bugün 22.08
doktorunuz bisey dedi mi neden oluyormuş. cok dusmemis ama hemen umutsuzluga kapilmayin Rabbim büyük.Kizlar benim degerim 52,6 ydi bugun tekrar kan verdim 46 ya dusmus topiklerde denk gelen oldu mu dusup yukselen
Bizim genetik problem oldugu icin esimde o yuzden tup yaptirdim cnm biz normalde gebe kaliyorum ama 3.ayda kalbi duruyor tekrar genetik sonuclarimi istedi 11. Gunu yaptirdigimda 52,6 ydi14. Gunu 46 cikti bende bilemedim simdi cok bi dusme de yok ama doktorda dusmeye baslamis her ihtimale karsi 2gun sonra tekrar kan ver bakalm dedi onlarinda bi aciklamasi yok sonucta tutunmus acaba bu konuyla ilgili bi bilgisi olan yada daha once karsilasmis olan varmidir ki diye sizlere sordum pek umudum yok ama Allahtan da umut kesilmez olmadi yarin tekrar veririm yarinda dusuk cikarsa ilaclari keserimdoktorunuz bisey dedi mi neden oluyormuş. cok dusmemis ama hemen umutsuzluga kapilmayin Rabbim büyük.
Kesin erken yaptın testi canım ondan 4 oldu..gözün aydın canım bugün kaçıncı günün..?Kızlar sonucum 22.08 çıkmış mucize resmen Allahım çok şükür 2 gün önce 4 çıkmıştı bugün 22.08
İnşallah seninki de yükselecek inanıyorum , annesine tutunacak En mantıklısı erkenden test yapmamak o zaman , tabi durabilirsekEvet çıkmadık candan umut kesilmez. Gerçekten bunun en açık örneğini bugün gördük. Mucize...
İnşallah yükselecek canım , aklına pozitif düşünceleri koy .Bu süreçte pozitif olmak çok önemli , hem bizler hem bebiş için.Senin ki tam bir savaşçı çıktı deseneAynen valla geç tutundu meleğim hiç umudum yoktu Allah biliyor ya ne diyim Allahtan umut kesilmiyormuş işte. Doktorum testine pozitif diyebiliriz artık dedi 2gün sonra tekrarlıycam yine
İyi yapmışsın canım .Benim kanamam da ağrım da olmadı .Ama bu kişiden kişiye değişiyor tabi .Kaç tane yumurtan toplandı , Bilgi verdiler mi ? Ağrı kesici verdiler dimi , serumun içinde ?Tavsiyenize uydum iyi ki almışım yoksa ortada kalacaktım
Şuan hamilesin kuzum inşallah kat be kat artar7.37 muallimezcim. Doktor aradı, cumartesi günü tekrar test istedi. Bakalım...
Süper cabım yaKızlar sonucum 22.08 çıkmış mucize resmen Allahım çok şükür 2 gün önce 4 çıkmıştı bugün 22.08
yaşasınnn tebrikler, sağlıkla kucağına al inşallah. bizlerden de duanı eksik etme olur mu canım çünkü dua her derde devaKızlar sonucum 22.08 çıkmış mucize resmen Allahım çok şükür 2 gün önce 4 çıkmıştı bugün 22.08
Transferiniz ne zamandı sizin kese için erken değil mi yaa çok heyecanlıKızlar bende kese görmeye gidicem bir hafta sonra
Canım benim hayırlı olsun erkenden yapmışsın bende korkuyorm yarın 7.gun
Bende dayanamadım idrar testi ikinci çizgi hafif çıktı bugün gittim hemen kan vermeye seninde çıkar canımCanım benim hayırlı olsun erkenden yapmışsın bende korkuyorm yarın 7.gun
Ooooo süper ilk ikizler geliyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSultanhsyn bugün kan testi verdi ve ikizlermis değeri de çok yüksek çıkmış kese de yeni oluşmaya başlamış topigin ilk ikizleri de geliyooooo
hayirlisi olsun canim ayagin altina yastik koy yat bol bol su ic. doktorun ne derse onu yap sormadan ilacini kesme insallah artar yineBizim genetik problem oldugu icin esimde o yuzden tup yaptirdim cnm biz normalde gebe kaliyorum ama 3.ayda kalbi duruyor tekrar genetik sonuclarimi istedi 11. Gunu yaptirdigimda 52,6 ydi14. Gunu 46 cikti bende bilemedim simdi cok bi dusme de yok ama doktorda dusmeye baslamis her ihtimale karsi 2gun sonra tekrar kan ver bakalm dedi onlarinda bi aciklamasi yok sonucta tutunmus acaba bu konuyla ilgili bi bilgisi olan yada daha once karsilasmis olan varmidir ki diye sizlere sordum pek umudum yok ama Allahtan da umut kesilmez olmadi yarin tekrar veririm yarinda dusuk cikarsa ilaclari keserim
Serum vermediler iğne yaptılar için dışım iğne oldu 15 ama 5 i kaliteli 3 tane dışarda olgunlaştırma yapılacak diğerleri boş cıktı sanırımİyi yapmışsın canım .Benim kanamam da ağrım da olmadı .Ama bu kişiden kişiye değişiyor tabi .Kaç tane yumurtan toplandı , Bilgi verdiler mi ? Ağrı kesici verdiler dimi , serumun içinde ?
Bende dayanamıyorum artık sabah erkenden gidicemBende dayanamadım idrar testi ikinci çizgi hafif çıktı bugün gittim hemen kan vermeye seninde çıkar canım