• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doktorunuz bisey dedi mi neden oluyormuş. cok dusmemis ama hemen umutsuzluga kapilmayin Rabbim büyük.
Bizim genetik problem oldugu icin esimde o yuzden tup yaptirdim cnm biz normalde gebe kaliyorum ama 3.ayda kalbi duruyor tekrar genetik sonuclarimi istedi 11. Gunu yaptirdigimda 52,6 ydi14. Gunu 46 cikti bende bilemedim simdi cok bi dusme de yok ama doktorda dusmeye baslamis her ihtimale karsi 2gun sonra tekrar kan ver bakalm dedi onlarinda bi aciklamasi yok sonucta tutunmus acaba bu konuyla ilgili bi bilgisi olan yada daha once karsilasmis olan varmidir ki diye sizlere sordum pek umudum yok ama Allahtan da umut kesilmez olmadi yarin tekrar veririm yarinda dusuk cikarsa ilaclari keserim

Evet çıkmadık candan umut kesilmez. Gerçekten bunun en açık örneğini bugün gördük. Mucize...
İnşallah seninki de yükselecek inanıyorum , annesine tutunacak :KK36: En mantıklısı erkenden test yapmamak o zaman , tabi durabilirsek:KK66:

Aynen valla geç tutundu meleğim 🥰 hiç umudum yoktu Allah biliyor ya ne diyim Allahtan umut kesilmiyormuş işte. Doktorum testine pozitif diyebiliriz artık dedi 2gün sonra tekrarlıycam yine
İnşallah yükselecek canım , aklına pozitif düşünceleri koy .Bu süreçte pozitif olmak çok önemli , hem bizler hem bebiş için.Senin ki tam bir savaşçı çıktı desene :KK36:

Tavsiyenize uydum iyi ki almışım yoksa ortada kalacaktım 😄
İyi yapmışsın canım .Benim kanamam da ağrım da olmadı .Ama bu kişiden kişiye değişiyor tabi .Kaç tane yumurtan toplandı , Bilgi verdiler mi ? Ağrı kesici verdiler dimi , serumun içinde ?

Bizim genetik problem oldugu icin esimde o yuzden tup yaptirdim cnm biz normalde gebe kaliyorum ama 3.ayda kalbi duruyor tekrar genetik sonuclarimi istedi 11. Gunu yaptirdigimda 52,6 ydi14. Gunu 46 cikti bende bilemedim simdi cok bi dusme de yok ama doktorda dusmeye baslamis her ihtimale karsi 2gun sonra tekrar kan ver bakalm dedi onlarinda bi aciklamasi yok sonucta tutunmus acaba bu konuyla ilgili bi bilgisi olan yada daha once karsilasmis olan varmidir ki diye sizlere sordum pek umudum yok ama Allahtan da umut kesilmez olmadi yarin tekrar veririm yarinda dusuk cikarsa ilaclari keserim
hayirlisi olsun canim ayagin altina yastik koy yat bol bol su ic. doktorun ne derse onu yap sormadan ilacini kesme insallah artar yine

İyi yapmışsın canım .Benim kanamam da ağrım da olmadı .Ama bu kişiden kişiye değişiyor tabi .Kaç tane yumurtan toplandı , Bilgi verdiler mi ? Ağrı kesici verdiler dimi , serumun içinde ?
Serum vermediler iğne yaptılar için dışım iğne oldu 😂 15 ama 5 i kaliteli 3 tane dışarda olgunlaştırma yapılacak diğerleri boş cıktı sanırım

Back