• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın teste saatler kaldı, birazdan yemek yiyip sonrasında abdest alıp dualarıma başlayacağım.
Arkadaşlar, sizden ricam içinizden benim duama inşallah hayırlısıyla kabul olur der misiniz?
Size hayırlı haberlerle geliyorum yarın inşallah...
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inş hayırlı haberlerini bekliyoruz:emir_bebek:

Hayırlısı olsun insaallah tez zamanda kavuşursunuz
Yalniz benim bir endişem var yarın yumurta toplama yapılacak ben çok heyecanliyim birazda tedirginim ne yapayım nasıl davranayım bilemiyorum 🙃
Bende aynı durumdayım benimde yarın sbh yumurta toplama olacak ne yapacağımı bilemiyorum çok heyecanlıyım 🤗

Merhaba kızlar ben de bu ay bayram öncesi transfer olacağım günü netleşmedi. 3 yaşında bir oglum var. Embriyolarim da onun yaşında.Gecen yaz negatif oldu. Insallah hayirlisiya bu kez olur. Embriyolarin 4 yıllık olmasi sonucu etkiler mi endişeliyim.

Merhaba kızlar ben de bu ay bayram öncesi transfer olacağım günü netleşmedi. 3 yaşında bir oglum var. Embriyolarim da onun yaşında.Gecen yaz negatif oldu. Insallah hayirlisiya bu kez olur. Embriyolarin 4 yıllık olmasi sonucu etkiler mi endişeliyim.
Canım 5 yıl sorunsuz bekliyor embriyolar. Embriyolarınızda kötüleşme yoktur o açıdan için rahat olsun. İnşallah Rabbim pozitif görmeyi nasip eder.

Kızlar benim transfer naturel olacak şimdiye kadR sadece folikasit kullandım . Transferden sonra da folikasit ve jel kullanacakmışım sadece . Tereddütlerim daha doğrusu korkularım çok ama doktora da çok güveniyorum . 5. Kez deneyip son 3 defasında transfer olamamanın da etkisi var sanırım . Rabbim buna can versin . Benimle birlikte bekleyen herkesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .

Merhaba transfer natural olacak ne demek?

herkese günaydın selam kızlar
ne yazakki bebeğim tutunmadı testim negatif çok üzgünüm canım yanıyo burda destek veren herkese canı gönülden teşekkür ederim sonuç bekleyen kadeşlerim inşallah sizler sevinir sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Çok üzüldüm canım hayırlısı olsun 😔

Arkadaşlar günaydın!
Hayırlı mutlu bir perşembe olsun ❤
Ben kan testimi verdim sonucu bekliyorum. Devlet hastanesinde verdim, gitmedim doktoruma bir daha. İşteyim şu an. Sonucu bekliyorum. Kalbim küt küt atıyor o kadar heyecanlıyım ki...
Güzel haberlerini bekliyorum 😍 buarada adet ağrısı gibi karın ağrısı yaşadın mı canım

Arkadaşlar günaydın!
Hayırlı mutlu bir perşembe olsun ❤
Ben kan testimi verdim sonucu bekliyorum. Devlet hastanesinde verdim, gitmedim doktoruma bir daha. İşteyim şu an. Sonucu bekliyorum. Kalbim küt küt atıyor o kadar heyecanlıyım ki...
Güzel haberi almak nasip olsun.

herkese günaydın selam kızlar
ne yazakki bebeğim tutunmadı testim negatif çok üzgünüm canım yanıyo burda destek veren herkese canı gönülden teşekkür ederim sonuç bekleyen kadeşlerim inşallah sizler sevinir sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Arkadaşım ne desem boş, inşallah güzel günler senin için yakın. Bir sonrakinde herşey çok daha güzel olsun...

Back