Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım benimki de naturel transfer ben de de jel ve kan sulandırıcı var. İlk duyunca naturel yapacaklarını çok şaşırmıştım. Ama hala neden doktor ben de bu yöntemi tercih etti anlamadım. Bu ara yayılmaya başlamış galiba bu yöntem
Merhabalar banada temmuzda natural transfer yapıcaltı dr. Fakat rahim kalınlaşmadı iptal Oldu transfer. Şimdiki reglim ile tekrar başlıyoruz ilaçla rahmi kalınlaştırcak
Kızlar ben ağrınız nasıldı onu merak ediyorum ağrısı olanda var belirtisi olmayıp hamilelik haberi alanlar var ilk 3 gün baya ağrım vardı hissedilir derecede ama iki gündür yok
taze transferse o yuzden agrilarin bi olup bi gecebilir opu isleminden kalan agrilar ve ilac etkileri ile olan agrilar olabiliyor benim bu sefer dondurulmus transfer hic bi ağrım yok oncekilerde cok fazla kasık ağrım oluyordu ara ara kramplar şeklinde en iyisi belirti aramadan en sakin şekilde bu süreci gecirmek
Kızlar kızlar kızlar size haber getirdim. Biliyorsunuz salı günü değerim 4.3 çıkmıştı bugün idrar testinde 2.çizgiyi yakaladım bebeğim bırakmamış beni benimle şimdi kahvaltı yapıp kan vermeye gideceğiz eşimle
Merhabalar banada temmuzda natural transfer yapıcaltı dr. Fakat rahim kalınlaşmadı iptal Oldu transfer. Şimdiki reglim ile tekrar başlıyoruz ilaçla rahmi kalınlaştırcak
Kızlar ben ağrınız nasıldı onu merak ediyorum ağrısı olanda var belirtisi olmayıp hamilelik haberi alanlar var ilk 3 gün baya ağrım vardı hissedilir derecede ama iki gündür yok
Kızlar kızlar kızlar size haber getirdim. Biliyorsunuz salı günü değerim 4.3 çıkmıştı bugün idrar testinde 2.çizgiyi yakaladım bebeğim bırakmamış beni benimle şimdi kahvaltı yapıp kan vermeye gideceğiz eşimle