• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar 8 inde transferim oldu ve ben dayanamadım bugün test yaptım 2. Çizgi silik çıktı sizde durumlar nasıl merak ediyorum
mrb.benim de 8inde oldu doktor 20sinde yap önce idrar testi yapma dedi kesinlikle.cok erken değilmi.umarim çift çizgiyi net görürsünüz

mrb.benim de 8inde oldu doktor 20sinde yap önce idrar testi yapma dedi kesinlikle.cok erken değilmi.umarim çift çizgiyi net görürsünüz
Be imde aynısı icımden bır ses yap diyor ama sonra dıyorumm bosver ne kaldı pztsı ye bazen idrarda cikmayın kanda cıkıyor morel bozmak istemiyorum sanırım🤭

Senin adına sevindim canım pıhtılaşma çıkmamasına. O da bi sıkıntı çünkü. Ben de çıktı uğraşıyorum şimdi iğne miğne.

Canım benimkiler de orta kalite 5bc, 5cc. Ama çok inanıyorum ben onlara. Yüzümüzü güldürecekler inşallah
Canim pıhtılaşma için ne iğne veya ilaç kullaniyorsun

Evet rahim dinlendirme oluyor .Benim doktorum da öyle karar verdi , vücudun ilaçlardan arınmış oluyor hem daha rahat oluyorsun .Benimde geçen ay yumurtalarım toplandı , pazartesi transferim var inşallah
Hayırlısı olsun insaallah tez zamanda kavuşursunuz
Yalniz benim bir endişem var yarın yumurta toplama yapılacak ben çok heyecanliyim birazda tedirginim ne yapayım nasıl davranayım bilemiyorum 🙃

Hayırlısı olsun insaallah tez zamanda kavuşursunuz
Yalniz benim bir endişem var yarın yumurta toplama yapılacak ben çok heyecanliyim birazda tedirginim ne yapayım nasıl davranayım bilemiyorum 🙃
Gayet sakin olun.Hiçbirşey yapmana gerek yok :KK5:Asıl Opu dan sonra heyecan basıyor , kaç tane yumurta döllendi , kaç tanesi embriyo oldu felan diye .Yumurta toplama çok basit , anestezi alıyorsun zaten hemen bitiyor .Sadece yanına ped al , hafif kanama olabilir belki ama bende olmadı .

Gayet sakin olun.Hiçbirşey yapmana gerek yok :KK5:Asıl Opu dan sonra heyecan basıyor , kaç tane yumurta döllendi , kaç tanesi embriyo oldu felan diye .Yumurta toplama çok basit , anestezi alıyorsun zaten hemen bitiyor .Sadece yanına ped al , hafif kanama olabilir belki ama bende olmadı .
Tavsiyeniz için teşekkürler doktorum neden söylemedi ki böyle bir durum olabilir diye 🤔 şuanda herşey güzel umarım tutanlar olurda sonunda kavuşurum bizde 🤲

Tavsiyeniz için teşekkürler doktorum neden söylemedi ki böyle bir durum olabilir diye 🤔 şuanda herşey güzel umarım tutanlar olurda sonunda kavuşurum bizde 🤲
Bana da söylenmedi yani açıkçası buradaki arkadaşların deneyimlerinden yola çıkarak söylüyorum sana .Olmaz büyük ihtimalle ama yanında dursun yine de :KK66:

P papatya2110 ayy ne güzel tebrik ederim canım hayırla sağlıkla kucağınada almak nasip olsun inşallah 🤲 aynı gün transfer olmuşuz bende yapayım diyorum ama cesaretim yok 😟
Ben de çok korkarak yaptım bişey çıkmayacak diye ama inşallah hepimize nasip olur sağlıkla hayırlısıyla 😘🥰

Back