Benimki de aynı embriyom çok kaliteliydi. 2 tane daha embriyom kaldı inşallah onlardan biri tutar diye dua ediyorum. Kimyasal gebelikte beta hcg 9 olduğunda bile silik çizgi çıkmıştı.
Benim geriye dondurulmuşumda yok canım bu ikinci tedavimdi. İlki pozitif ti yine 3 gün embriyosuydu onda 5 gün idrarda kaset testte öğrenmiştim. Ama düşükle sonuçlandı ilk tedavim. Buda tutmadı zaten üçüncüyü ne zaman yaparız bilmiyorum

Kızlar Transferden 1 hafta sonra kasık kısmında dolgunluk hisseden oldu mu(batma yada agrı dgl ama onlar çünkü ilaçların yan etkileri)

Kaçıncı gün embiryosu canım daha önce yaptırmış mıydın?Herkesin değeri farklı oluyor canım benim 5.gün embiryosu 7.gün 59 du değerim ilk tedavide
Daha oncenyaptirmisitim 10 cikmisti diger transferde o dustu bu 2.transfer 5.gun embriyosu 2temmuzda transfer oldum 13 temmuzda kan verdim 52.6 cikti bakalim yarin kan vericem iki kati olursa normal olacak suan bisey diyemiyorum ins hersey guzel olur herkes icin

Daha çıkmadı kızlar sonucum sağlık ocagın da vermiştim. Ne zaman çıkar bilginiz varmı? E nabızda düşmedi hala
Canim bende dun saglik ocaginda verdim ertesi gun ogleden sonra cikar dediler ben barkot nosunu aldim aksam saglik ocagi tahlil sonuclari sayfasindan baktigimda cikmisti

Düşük değil değerin canım inşallah katlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…