• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embiryo kalitesi nasıldı canım sıkıntı neydi sizde
Embriyom çok kaliteliydi. Rahim kısalığı vardı yüzde 50 ihtimalle olur demişti doktor ama Allah vermeyince olmuyor. Polikistik overim vardı o da tüp bebek oluşumunu etkilemiyor.Büyük bir problemim yoktu açıkcası. Troid hastasıyım ama onun değerleri de iyiydi. Eşimin sperm kalitesi de çok iyi. Olmayınca olmuyor böyle uğraşıyoruz işte

Embriyom çok kaliteliydi. Rahim kısalığı vardı yüzde 50 ihtimalle olur demişti doktor ama Allah vermeyince olmuyor. Polikistik overim vardı o da tüp bebek oluşumunu etkilemiyor.Büyük bir problemim yoktu açıkcası. Troid hastasıyım ama onun değerleri de iyiydi. Eşimin sperm kalitesi de çok iyi. Olmayınca olmuyor böyle uğraşıyoruz işte
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah canım

Kızlar bugün transferimin 4. Günü kasık ve bel agrım var normal mi bu durum moralim çok bozuldu kendimi çok kötü hissediyorum tutmadı diye

Kızlar bugün transferimin 4. Günü kasık ve bel agrım var normal mi bu durum moralim çok bozuldu kendimi çok kötü hissediyorum tutmadı diye
Kesinlikle olumsuz düşünme canım.herşey güzel olacak,olumlu düşün.moralinin bozulması daha kötü
etkiler.dua et ve bekle.inşallah güzel olur.elinden geleni yaptın sperm ve yumurta birleşti ve şuan içinde gelişiyor.
daha ne olsun.unutma pozitif düşün

Kesinlikle olumsuz düşünme canım.herşey güzel olacak,olumlu düşün.moralinin bozulması daha kötü
etkiler.dua et ve bekle.inşallah güzel olur.elinden geleni yaptın sperm ve yumurta birleşti ve şuan içinde gelişiyor.
daha ne olsun.unutma pozitif düşün
Tamam canım teşekkürler ne bileyim ya bu 3. Denememiz dondurulmuskarimiz da yok ister istemez takıyorum

Cumartesi transfer oldum, o gunden beri benımde bacak agrım oldu hatta regl agrısı tarzında. Bugun ucuncu gün belirti aramayın diyorlar folık asit ve koraspın kullanıyorum Crıone jel kullanıyorum acaba Crıone jel mı yapıyor bilemiyorum. Eğilip kalkarken psıkoljım kalmadı bıkac anı hareket yaptım☹️ aman bısey oldumu diye. Persembe işbası yapıyorum 5. gün artık mecbur kaldım bu tedavinin saglam psikolojiyr ihtiyacı var zor meşakkatli süreç.
Negatif alanlara üzülüyorum en yakın zamanda yüzleri güler inşallah.

test günüme 2 gün var ama içimde hiç umut yok çok mutsuz hissediyorum kendimi 4 temmuzdu transfer günüm erken gebelik testi yapmıştı idrarda geçen perşembe negatif çıkmıştı hiç test yaptırasım gelmiyor. negatif çıkan arkadaşlar için çok üzgünüm pozitif alanlara içinde bir okadar mutluyum hayırlısı artık
Neden bu karamsarlık? Ya hamileysen? Bebeğini üzüyorsun böyle yaparak... lütfen biraz Gül. :)

Bugün transferimin 10.günü sabah idrar testi yaptım yine negatifti🙄 kan verdim sonuç bekliyorum. Hiç umudum yok tutmadı kesin
Allah hayırlısını versin, üzüldüm arkadaşım.

Canım benim bugün evet dört gibi transfer olucam. Dua edin nolur çok heyecanlıyım
Hayırlı olsun!

Kızlar Transferden 1 hafta sonra kasık kısmında dolgunluk hisseden oldu mu(batma yada agrı dgl ama onlar çünkü ilaçların yan etkileri)
Evet o benim. Kasık kısmında dolgunun hissediyorum. Midem bulanıyor ara ara. Belirtilerden olmayan bir semptom yok sanırım bende :)

Kızlar benim test sonucum pozitif . Rabbim isteyen , dileyen herkese versin . İnşallah bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun 🌸❤️🧿

Sonucumu aldım negatif. 4.3 çıkmış
Kimyasal gebelik olmuş olabilir gerçekten... hayırlısı nasip.

Benimde ikinci günde kasık ağrısı üçüncü gün bel ağrısı vardı bugün ağrım falan yok sanırım ilaclarn yan etkileri bende çok araştırdım bu çıkıyor

Benimde ikinci günde kasık ağrısı üçüncü gün bel ağrısı vardı bugün ağrım falan yok sanırım ilaclarn yan etkileri bende çok araştırdım bu çıkıyor
Doğru ya ilaçlar yapabilir canım oku oku okuyacak yer kalmadı bu süreçte inşallah olumlu sonuçlanır canim😊

Back