Kızlar iyi dilekleriniz için Hepinize çok teşekkür ederim . Benim ilk günden beri kasık ağrım hep Oldu . Son 2 gün de Karnım belim ağrıdı . Ama bazen hiç belirtisiz de hamile olunuyor belirti aramayın bence . Test sonucu negatif olan arkadaşlar üzülmeyin demek çok hafif kalıyor biliyorum 5. Tüp bebek denemem benim . Rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün . Önemli olan sadece hamile kalmak değil sağlıkla kucağımıza almak . Rabbim hepimize yardım etsin bu zorlu yolda ..

Benimde 1.20 çıktı
Hadi ya doktorunla konuştun mu? Eşim konuşmuş sonucu sınırda çıkmış 2gün sonra tekrar etsin dedi. İlaçları bırakmıştım aksatmadan devam etsin dedi. Hala yerleşmeye çalışıyor olabilirmiş yada ölmüştür bilemeyiz ama kesinlikle ilaçlarını kullansın demiş banada

Evet konuştum az önce ilaçları bırak dedi. Cumartesi gününe randevu aldım. Diğer tüp bebek transfer gününü belirleyecek sanırım. Ya da tedavi amaçlı tahliller ister bilemiyorum. İnşallah seninki olumlu olur. Dua edeceğim sana.

Aminnnn inşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…