- Konu Sahibi cikolatakistim
- #1.241
11. Gun doktoru aradim normal bir deger 11. Gun icin yarin tekrar yaptiralim yukselisi onemli suan zaten pozitif dediL
Kaçıncı gün canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11. Gun doktoru aradim normal bir deger 11. Gun icin yarin tekrar yaptiralim yukselisi onemli suan zaten pozitif dediL
Kaçıncı gün canım
Kaçıncı gün embiryosu canım daha önce yaptırmış mıydın?Herkesin değeri farklı oluyor canım benim 5.gün embiryosu 7.gün 59 du değerim ilk tedavide11. Gun doktoru aradim normal bir deger 11. Gun icin yarin tekrar yaptiralim yukselisi onemli suan zaten pozitif dedi
hiç bir belirti yaşamadım arasıra kasıklarıma sancı giriyo ama içimde tutmadı hissi var ne bilimBelirti yaşadın mı canım sen ? Niye öyle düşündun ki?
Belli oldu mu canım sonucunBugün transferimin 10.günü sabah idrar testi yaptım yine negatifti kan verdim sonuç bekliyorum. Hiç umudum yok tutmadı kesin
Canım benim bugün evet dört gibi transfer olucam. Dua edin nolur çok heyecanlıyımblueaqua canım bugün Transfer Günün , inşallah sımsıkı tutunurlar
İçini ferah tut ne zamandı test günün çoğu kişi belirti de yaşamıyor Muş bende dünle bugün hiç birşey hissetmiyorumhiç bir belirti yaşamadım arasıra kasıklarıma sancı giriyo ama içimde tutmadı hissi var ne bilim
Evet çok heyecanlı az kaldı bebisine kavuşmaya rabbim yardımcın olsunCanım benim bugün evet dört gibi transfer olucam. Dua edin nolur çok heyecanlıyım
Merhaba kızlar
Temmuzda transfer olacaklar buraya
Transfer olacak arkadaşlar " beni etiketlemeniz ve kaçıncı gün Embriyo '' olacağınızı yazmanız yeterli
- @krcy - 1 Temmuz - 5.Gün Embriyo
- @aaynaa - 1 Temmuz - Çift -5.gün Embriyo
- @Zarif begonvil - 2 Temmuz -tek- 5.Gün Embriyo
- @Sultanhsyn - 2 Temmuz-çift-5.Gün Embriyo
- A Angel1660 - 2 Temmuz-
- @cemre3534 - 3 Temmuz -cift- 5.Gün
- olilya - 4 Temmuz -
- @SONURME - 4 Temmuz- 5.Gün Embriyo-
- D Duaherderdedeva -4 Temmuz- 3.Gün-çift
- @Masalim01 -4 Temmuz-5.Gün Embriyo-cift
- @Crn07 - 5 Temmuz - tek - 5. Gün Embriyo
- @Sezuakca - 6 Temmuz - çift-3.Gün Embriyo
- @Seda_1234 - 6 Temmuz-
- @Hayyal -6 Temmuz- 5.Gün Embriyo
- @toprakk_kokusuu -8 Temmuz-cift-3.gün
- @Bsraaa7676 -8 Temmuz-
- @pcos066 - 9 Temmuz - 5.Gün - tek
- @plz - 9 Temmuz-3.Gün Embriyo-cift
- @bsrbrk88 - 10 Temmuz - 5.Gün- çift 
- @Marjinal Kist - 10 Temmuz -5.Gün-çift
- cikolatakistim - 10 Temmuz - 5.Gün - çift
- B Beklenen2 -11 Temmuz- 3.Gün Embriyo-cift
- blueaqua - 14 Temmuz-5.Gün-çift
- @siera61 -15 Temmuz-
- @Sabdem -16 Temmuz- 5.Gün-tek
- @Sedaaabzesr -16 Temmuz-5.Gün-çift
- @uAyasmin -17 Temmuz-5.Gün-
- M Muallimezzz - 18 Temmuz
- @Ogretmennhanimm -20 Temmuz-6.Gün-tel
- @Sisam -22 Temmuz-Çift- 5.Gün Embriyo
- @SuHa15 - 23 Temmuz-
- @aslankaplan03 - 23 Temmuz - 5. Gün-tek-
- @ISSIZZ - 30 Temmuz -
- @ozlemmk - Temmuz Transfer -
- @Mersinliozlem - Temmuz Transfer -
- @yilmazh - Temmuz Transfer -
- @melo2039 - Temmuz Transfer -
- @nickimyok2345 - Temmuz Transfer -
- @djpelin - Temmuz Transfer -
- @Tugba4444 -Temmuz Transfer
- @antalya86 -6 Ağustos Transfer-
MerhabaMerhaba kızlar
Temmuzda transfer olacaklar buraya
Transfer olacak arkadaşlar " beni etiketlemeniz ve kaçıncı gün Embriyo '' olacağınızı yazmanız yeterli
- @krcy - 1 Temmuz - 5.Gün Embriyo
- @aaynaa - 1 Temmuz - Çift -5.gün Embriyo
- @Zarif begonvil - 2 Temmuz -tek- 5.Gün Embriyo
- @Sultanhsyn - 2 Temmuz-çift-5.Gün Embriyo
- A Angel1660 - 2 Temmuz-
- @cemre3534 - 3 Temmuz -cift- 5.Gün
- olilya - 4 Temmuz -
- @SONURME - 4 Temmuz- 5.Gün Embriyo-
- D Duaherderdedeva -4 Temmuz- 3.Gün-çift
- @Masalim01 -4 Temmuz-5.Gün Embriyo-cift
- @Crn07 - 5 Temmuz - tek - 5. Gün Embriyo
- @Sezuakca - 6 Temmuz - çift-3.Gün Embriyo
- @Seda_1234 - 6 Temmuz-
- @Hayyal -6 Temmuz- 5.Gün Embriyo
- @toprakk_kokusuu -8 Temmuz-cift-3.gün
- @Bsraaa7676 -8 Temmuz-
- @pcos066 - 9 Temmuz - 5.Gün - tek
- @plz - 9 Temmuz-3.Gün Embriyo-cift
- @bsrbrk88 - 10 Temmuz - 5.Gün- çift 
- @Marjinal Kist - 10 Temmuz -5.Gün-çift
- cikolatakistim - 10 Temmuz - 5.Gün - çift
- B Beklenen2 -11 Temmuz- 3.Gün Embriyo-cift
- blueaqua - 14 Temmuz-5.Gün-çift
- @siera61 -15 Temmuz-
- @Sabdem -16 Temmuz- 5.Gün-tek
- @Sedaaabzesr -16 Temmuz-5.Gün-çift
- @uAyasmin -17 Temmuz-5.Gün-
- M Muallimezzz - 18 Temmuz
- @Ogretmennhanimm -20 Temmuz-6.Gün-tel
- @Sisam -22 Temmuz-Çift- 5.Gün Embriyo
- @SuHa15 - 23 Temmuz-
- @aslankaplan03 - 23 Temmuz - 5. Gün-tek-
- @ISSIZZ - 30 Temmuz -
- @ozlemmk - Temmuz Transfer -
- @Mersinliozlem - Temmuz Transfer -
- @yilmazh - Temmuz Transfer -
- @melo2039 - Temmuz Transfer -
- @nickimyok2345 - Temmuz Transfer -
- @djpelin - Temmuz Transfer -
- @Tugba4444 -Temmuz Transfer
- @antalya86 -6 Ağustos Transfer-
Merhaba hoşgeldinMerhaba
PERŞEM GÜNÜ 2 GÜN KALDIİçini ferah tut ne zamandı test günün çoğu kişi belirti de yaşamıyor Muş bende dünle bugün hiç birşey hissetmiyorum
Sen sonucunu aldın mı canım? Ben hissediyorum tutmadı yaAynı şeyleri ben de yaşıyorum canım ben de bugün kan testi verdim. İdrar testi negatifti. 10. Günümdeyim. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
Ankara'da sabah verdiğinde ertesi gün çıkıyorDaha çıkmadı kızlar sonucum sağlık ocagın da vermiştim. Ne zaman çıkar bilginiz varmı? E nabızda düşmedi hala
Yok daha almadım yakınlarda ki sağlık ocağına gittim. O da 4 buçuk gibi çıkar dedi sonucun. Benim de ümidim yok maalesef. Aylarca dua ettim. O kadar dua ettim ki, böyle dua edip de olmayınca insan ister istemez yıkılıyor. Ümidim bitiyor dualarım karşılıksız oluyor. İster istemez isyan ediyorsun.Sen sonucunu aldın mı canım? Ben hissediyorum tutmadı ya
Balıkesir de yaşıyorum bende çıksaydı e nabbıza düşmez miydiAnkara'da sabah verdiğinde ertesi gün çıkıyor
Bende o kadar umutluydum ki hergün elim karnımda dualar ediyordum doktorda olmaması için Bi sebep yok demişti bide birinci kalite dendi anlamadım ki idrarda ki negatiften anladım artık olmadığını 10gün oldu tutsa silikte olsa Bi çizgi çıkardı.Yok daha almadım yakınlarda ki sağlık ocağına gittim. O da 4 buçuk gibi çıkar dedi sonucun. Benim de ümidim yok maalesef. Aylarca dua ettim. O kadar dua ettim ki, böyle dua edip de olmayınca insan ister istemez yıkılıyor. Ümidim bitiyor dualarım karşılıksız oluyor. İster istemez isyan ediyorsun.
Rnabıza dusmesın ıcın Dr onayı gerekiyor diye biliyorum sbh verdiyseniz 4 gıbı anca cıkar cunku kanlar saglık oxagı dan 12 gıbı alınıp saglık merkezlerine goturuluyorBalıkesir de yaşıyorum bende çıksaydı e nabbıza düşmez miydi
Evet 12.05de işleme alınmış görünüyor e nabızdaRnabıza dusmesın ıcın Dr onayı gerekiyor diye biliyorum sbh verdiyseniz 4 gıbı anca cıkar cunku kanlar saglık oxagı dan 12 gıbı alınıp saglık merkezlerine goturuluyor
Ama sabah verirsen kimi şehirde 4 ten sonra çıkıyor Ankara'da ertesi gün ml çıkıyorBalıkesir de yaşıyorum bende çıksaydı e nabbıza düşmez miydi
Benimki de aynı embriyom çok kaliteliydi. 2 tane daha embriyom kaldı inşallah onlardan biri tutar diye dua ediyorum. Kimyasal gebelikte beta hcg 9 olduğunda bile silik çizgi çıkmıştı.Bende o kadar umutluydum ki hergün elim karnımda dualar ediyordum doktorda olmaması için Bi sebep yok demişti bide birinci kalite dendi anlamadım ki idrarda ki negatiften anladım artık olmadığını 10gün oldu tutsa silikte olsa Bi çizgi çıkardı.