• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım sonuç ne oldu topiğe girip baktım ama yazmamışsın
Negatif sonucum, Allah en uygununu daha iyi bilir, inşallah hayırlı zamanda bize de nasip olur, çok şükür teskinim, gönlüm rahatlık içersinde, inşalalh hayırlı sonuçlar alırsınız hepiniz🌱

Negatif sonucum, Allah en uygununu daha iyi bilir, inşallah hayırlı zamanda bize de nasip olur, çok şükür teskinim, gönlüm rahatlık içersinde, inşalalh hayırlı sonuçlar alırsınız hepiniz🌱
Rabbim tez zamanda pozitifi görüp kucağını doldursun inşallah canım zamanı değilmiş demek ki... Amin canım

Canım çok üzüldüm , rabbim en Kısa zamanda pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah:dua:

test günüme 2 gün var ama içimde hiç umut yok çok mutsuz hissediyorum kendimi 4 temmuzdu transfer günüm erken gebelik testi yapmıştı idrarda geçen perşembe negatif çıkmıştı hiç test yaptırasım gelmiyor. negatif çıkan arkadaşlar için çok üzgünüm pozitif alanlara içinde bir okadar mutluyum hayırlısı artık

test günüme 2 gün var ama içimde hiç umut yok çok mutsuz hissediyorum kendimi 4 temmuzdu transfer günüm erken gebelik testi yapmıştı idrarda geçen perşembe negatif çıkmıştı hiç test yaptırasım gelmiyor. negatif çıkan arkadaşlar için çok üzgünüm pozitif alanlara içinde bir okadar mutluyum hayırlısı artık
Sanırım 3. Gün embriyosuydu sizinki? İdrar testi için biraz acele etmişsiniz gibi, bence içinizi ferah tutun ve pozitif düşünmeye çalışın.

Belirti yaşadın mı canım sen ? Niye öyle düşündun ki?

Back