Transfer olan arkadaşlar rahim kalınlığın hatırlıyor musunuz
9-10 en iyi ölçü diyorlar. Ne çok kalın ne çok ince olması gerekiyor, mesela 14 ü geçerse yine sıkıntı. Benim de 10 civarındaydı. Doktor çok güzel demişti, embriyo da kaliteliydi ancak tutmadı. Bunlara çok fazla takılma, tutacağı varsa en ince rahim en kalitesiz embriyo bile tutuyor. Zaten rahim kalınlaşması için transfer hazırlıklarında estrofem hormonu veriyorlar. Bir de dereotu ve kabak çekirdeği de işe yarıyor.

Ben transferden 4 gün önce Başladım hala kullanıyorum.

benim 4.tedavim bu ilk 3ünde benim istediklerime ben soyledim ama sadece bana kalmadi esimin ailesi herkese duyurdu bu kez sadece kendi ailem biliyor kimseye soylemedim elimden gelen en sessiz sekilde halletmeye calisiyorum insanlarin gereksiz meraki beni sinir ediyorbu konu benim dertli oldugum bi konu gorunce hemen yazmak istedim

ben bu sefer kimseye söylemedim en yakın arkıma bile çünkü tüp bebekle doğum yapan arkım bile önceki transferde her gün aradı oldu mu test yaptın mı diye o stres insanı geriyor başından geçmeyen zaten hiç anlamıyor o yüzden olmazsa da en azından kimseye hesap vermicem

Evet gerçekten anlamıyorlar. Seni o kadar sıkıştırıyorlar ki. Keşke hiç söylemeseydim diyorum, doktora gitsem de kadın doktoruna mı gidiyorsun diyorlar. Saçma sapan tavsiyeler veriyorlar. İnanın bunlar psikolojimi daha çok bozuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…