• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evettt şimdi sizlerle de paylaşmak istedim. Kızlar ben dayanamadım embriyo transferinden sonra dayanamadım 6,günde evde test yaptım 2.çizgi silik çıktı. Sonra gittim yine dayanamayıp kan verdim değerim 65 lerde çıktı . Dün yine test yaptırdım yani 40 saat sonra falan ve beta hcg 200 çıktı 🧿🧿 iyi gidiyor değerler dedi doktorum. Cumartesi yani yarın son kez yine bi baktır dedi değer artışını merak ettiği için. Benim 5. Gün dondurulmuş embriyomdu. Ve kendimde bişey hissetmiyorum. Arada kasık ağrım oluyor ama çok hafif değerlerimi bilmesem hissetmem bile belki de. Bide arada göğüslerim ateş gibi oluyor. Şimdi dualarım sizinle moral olsun size bu yazdıklarım 🙏🏻🧿 sizde bana dua edin lütfen devam etsin bu artışlarım ☺🙏🏻
hayırlı olsun cnm

Evettt şimdi sizlerle de paylaşmak istedim. Kızlar ben dayanamadım embriyo transferinden sonra dayanamadım 6,günde evde test yaptım 2.çizgi silik çıktı. Sonra gittim yine dayanamayıp kan verdim değerim 65 lerde çıktı . Dün yine test yaptırdım yani 40 saat sonra falan ve beta hcg 200 çıktı 🧿🧿 iyi gidiyor değerler dedi doktorum. Cumartesi yani yarın son kez yine bi baktır dedi değer artışını merak ettiği için. Benim 5. Gün dondurulmuş embriyomdu. Ve kendimde bişey hissetmiyorum. Arada kasık ağrım oluyor ama çok hafif değerlerimi bilmesem hissetmem bile belki de. Bide arada göğüslerim ateş gibi oluyor. Şimdi dualarım sizinle moral olsun size bu yazdıklarım 🙏🏻🧿 sizde bana dua edin lütfen devam etsin bu artışlarım ☺🙏🏻
İnş hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder darısı bizim başımıza inş☺️

Süper canım hayırlı olsun darısı bizlere

ben çıktm az once transferden guzel gecti ama yarim saat yatıp tuvalete gttim insallah bisey olmaz dayanamadim daha fazla her seferinde ayni sıkınti oluyor 😏
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım bnmde yarın transferim inşallah arka arkaya güzel haberler veririz😊 canım sen transfer olduğunda çok aşırı mi idrara sıkışıktın normal miydin

Merhabalar arkadaşlar. Ben 6 Temmuzda 5. gün embriyosu tek transfer oldum. Bugün transfer günü dahil 4. günüm. Yapanlar ya da yapmayı düşünenler en erken ne zaman test yaptırmayı düşünüyorsunuz?
8. gün kan testi yaptırsam belli olur mu sonucu? Bir sonrakini de perşembe yaptırmam lazım.
Canım hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın ben 9.gün kan testinde öğrenmiştim gebe olduğumu 😊

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım bnmde yarın transferim inşallah arka arkaya güzel haberler veririz😊 canım sen transfer olduğunda çok aşırı mi idrara sıkışıktın normal miydin
normaldim zaten cok sıkışık istemiyolar ama transfere gir cık yat derken 40dakika ancak durabildim sonrasinda hemsire istedigin zaman gidebilirsin wc ye dedi ama insanin ici rahat etmiyo

%50-60arasi basari bekliyoruz dedi dr um bundan oncekinde %70demisti tutmustu ama saglikla kucagimiza alamadiktan sonra bunlarin bi onemi yokmus allah hayirlisini versin

Back