- Konu Sahibi cikolatakistim
Hayırlı olsun canım8 senedir bekleme bir sürü olumsuzluktan sonra korkuyorum erken test yapmaya canım idrar tahlili de cesaret edemedim yarın acilde kan vereceğim bakalım nasipse üniversitede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım8 senedir bekleme bir sürü olumsuzluktan sonra korkuyorum erken test yapmaya canım idrar tahlili de cesaret edemedim yarın acilde kan vereceğim bakalım nasipse üniversitede
amin canım uzun zamandır böyle olmamıştım ama üst üste sıkıntılar yaşadık bir üzüntü daha yaşamaktan korkuyorumHayırlı olsun canım
hayırlı olsun cnmEvettt şimdi sizlerle de paylaşmak istedim. Kızlar ben dayanamadım embriyo transferinden sonra dayanamadım 6,günde evde test yaptım 2.çizgi silik çıktı. Sonra gittim yine dayanamayıp kan verdim değerim 65 lerde çıktı . Dün yine test yaptırdım yani 40 saat sonra falan ve beta hcg 200 çıktı iyi gidiyor değerler dedi doktorum. Cumartesi yani yarın son kez yine bi baktır dedi değer artışını merak ettiği için. Benim 5. Gün dondurulmuş embriyomdu. Ve kendimde bişey hissetmiyorum. Arada kasık ağrım oluyor ama çok hafif değerlerimi bilmesem hissetmem bile belki de. Bide arada göğüslerim ateş gibi oluyor. Şimdi dualarım sizinle moral olsun size bu yazdıklarım sizde bana dua edin lütfen devam etsin bu artışlarım ☺
Evet kesinlikle sakin olmamız lazım ama sürecin her adımı stresİnşAllah canım ya her anı stres
İnş hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder darısı bizim başımıza inşEvettt şimdi sizlerle de paylaşmak istedim. Kızlar ben dayanamadım embriyo transferinden sonra dayanamadım 6,günde evde test yaptım 2.çizgi silik çıktı. Sonra gittim yine dayanamayıp kan verdim değerim 65 lerde çıktı . Dün yine test yaptırdım yani 40 saat sonra falan ve beta hcg 200 çıktı iyi gidiyor değerler dedi doktorum. Cumartesi yani yarın son kez yine bi baktır dedi değer artışını merak ettiği için. Benim 5. Gün dondurulmuş embriyomdu. Ve kendimde bişey hissetmiyorum. Arada kasık ağrım oluyor ama çok hafif değerlerimi bilmesem hissetmem bile belki de. Bide arada göğüslerim ateş gibi oluyor. Şimdi dualarım sizinle moral olsun size bu yazdıklarım sizde bana dua edin lütfen devam etsin bu artışlarım ☺
Süper canım hayırlı olsun darısı bizlereEvettt şimdi sizlerle de paylaşmak istedim. Kızlar ben dayanamadım embriyo transferinden sonra dayanamadım 6,günde evde test yaptım 2.çizgi silik çıktı. Sonra gittim yine dayanamayıp kan verdim değerim 65 lerde çıktı . Dün yine test yaptırdım yani 40 saat sonra falan ve beta hcg 200 çıktı iyi gidiyor değerler dedi doktorum. Cumartesi yani yarın son kez yine bi baktır dedi değer artışını merak ettiği için. Benim 5. Gün dondurulmuş embriyomdu. Ve kendimde bişey hissetmiyorum. Arada kasık ağrım oluyor ama çok hafif değerlerimi bilmesem hissetmem bile belki de. Bide arada göğüslerim ateş gibi oluyor. Şimdi dualarım sizinle moral olsun size bu yazdıklarım sizde bana dua edin lütfen devam etsin bu artışlarım ☺
ben çıktm az once transferden guzel gecti ama yarim saat yatıp tuvalete gttim insallah bisey olmaz dayanamadim daha fazla her seferinde ayni sıkınti oluyorBenimde 2 de ama 3 alıyor yoğun olduğu için:)
benim de 16 temmuz inşallahBugün kontrolum vardı 16 temmuz transfer günüm verildi 5.gun embriyosu 1 tane transfer edilecek cikolatakistim tarihi ekleyebilirsin
evet ama rahimi daha iyi goruyoruz boyle diyolar isteHerkes tuvalete sıkıstm diyor ama ben vc ye giripte transfer oldum sıkısmakgerekmiyor yani
Hadi hayırlı uğurlu olsun canım bnmde yarın transferim inşallah arka arkaya güzel haberler veririz canım sen transfer olduğunda çok aşırı mi idrara sıkışıktın normal miydinben çıktm az once transferden guzel gecti ama yarim saat yatıp tuvalete gttim insallah bisey olmaz dayanamadim daha fazla her seferinde ayni sıkınti oluyor
Canım hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın ben 9.gün kan testinde öğrenmiştim gebe olduğumuMerhabalar arkadaşlar. Ben 6 Temmuzda 5. gün embriyosu tek transfer oldum. Bugün transfer günü dahil 4. günüm. Yapanlar ya da yapmayı düşünenler en erken ne zaman test yaptırmayı düşünüyorsunuz?
8. gün kan testi yaptırsam belli olur mu sonucu? Bir sonrakini de perşembe yaptırmam lazım.
İnşallah güzel sonuçlar alırız beraber bekleriz artıkbenim de 16 temmuz inşallah
normaldim zaten cok sıkışık istemiyolar ama transfere gir cık yat derken 40dakika ancak durabildim sonrasinda hemsire istedigin zaman gidebilirsin wc ye dedi ama insanin ici rahat etmiyoHadi hayırlı uğurlu olsun canım bnmde yarın transferim inşallah arka arkaya güzel haberler veririz canım sen transfer olduğunda çok aşırı mi idrara sıkışıktın normal miydin
Bende 15-20 dk sonra dayanamadım wcye gittim kalitesi nasılben çıktm az once transferden guzel gecti ama yarim saat yatıp tuvalete gttim insallah bisey olmaz dayanamadim daha fazla her seferinde ayni sıkınti oluyor
Bende 15-20 dk sonra dayanamadım wcye gittim kalitesi
iyi dediler ama bilmiyorum hayırlısı artıkBende 15-20 dk sonra dayanamadım wcye gittim kalitesi nasıl
senin test gunun ne zaman 22temmuz benimBende 15-20 dk sonra dayanamadım wcye gittim kalitesi nasıl
Benim 20 temmuz hadi bakalım başarıcaz inşallahsenin test gunun ne zaman 22temmuz benim