• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten öyle cnm, senin az kalmış ne güzel. Benim daha var ⏳ Takip ediyor olacağım seni 💖 herşey gönlünce olsun 🍀
Senin transfer ne zaman. Seruma erken başlamışsın, bana 3-4 gün kala başla dediler. Şimdi okudum, ilk denemeni bahçecide olmuşsun. Ben de bahçecideyim şuan Cem hocada. Senin hangi hocaydı, Değiştirme sebeplerin neydi diye sorsam?

Evettt şimdi sizlerle de paylaşmak istedim. Kızlar ben dayanamadım embriyo transferinden sonra dayanamadım 6,günde evde test yaptım 2.çizgi silik çıktı. Sonra gittim yine dayanamayıp kan verdim değerim 65 lerde çıktı . Dün yine test yaptırdım yani 40 saat sonra falan ve beta hcg 200 çıktı 🧿🧿 iyi gidiyor değerler dedi doktorum. Cumartesi yani yarın son kez yine bi baktır dedi değer artışını merak ettiği için. Benim 5. Gün dondurulmuş embriyomdu. Ve kendimde bişey hissetmiyorum. Arada kasık ağrım oluyor ama çok hafif değerlerimi bilmesem hissetmem bile belki de. Bide arada göğüslerim ateş gibi oluyor. Şimdi dualarım sizinle moral olsun size bu yazdıklarım 🙏🏻🧿 sizde bana dua edin lütfen devam etsin bu artışlarım ☺🙏🏻

Evettt şimdi sizlerle de paylaşmak istedim. Kızlar ben dayanamadım embriyo transferinden sonra dayanamadım 6,günde evde test yaptım 2.çizgi silik çıktı. Sonra gittim yine dayanamayıp kan verdim değerim 65 lerde çıktı . Dün yine test yaptırdım yani 40 saat sonra falan ve beta hcg 200 çıktı 🧿🧿 iyi gidiyor değerler dedi doktorum. Cumartesi yani yarın son kez yine bi baktır dedi değer artışını merak ettiği için. Benim 5. Gün dondurulmuş embriyomdu. Ve kendimde bişey hissetmiyorum. Arada kasık ağrım oluyor ama çok hafif değerlerimi bilmesem hissetmem bile belki de. Bide arada göğüslerim ateş gibi oluyor. Şimdi dualarım sizinle moral olsun size bu yazdıklarım 🙏🏻🧿 sizde bana dua edin lütfen devam etsin bu artışlarım ☺🙏🏻
Allah kucaına almayı da nasip etsin.. Bizlerde pozitifi görelim insallahhhhhhhh

aaynaa aaynaa bir siz bir ben kaldım herhalde ilk transferi olup sonucu en son tahlil günü bekleyen, herkesten olumlu haberlerle çok heyecanlanıyorum, hepinize hayırlı olsun,Allah hayırlı evlat kılsın🤗😍 ben en son güne kadar bekleyeceğim sanırım🙈

A Angel1660 merhaba hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini bizlerede nasip etsin. Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi. 1.kalitemi embriyo. İlk denemeniz mi. Hanhi doktora gittiniz.

Canım benimmmmm 😍 çok şükür çok çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dualarında bizi de eksik etme 🙏🌸

A Angel1660 merhaba hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini bizlerede nasip etsin. Kaçıncı gün embriyosu transfer edildi. 1.kalitemi embriyo. İlk denemeniz mi. Hanhi doktora gittiniz.
Cok tesekkur ederim amin 5.gun embriyosu kalitesini sormadim 2.transferim benim normal gebelik olusuyor esimde genetik problem oldugu icin tup yaptirdik ilkinde de pozitif gordum ama sonra degerim dustu bursada orhan orhan diye bi doktora gidiyorum cok memnunum

Back