• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evettt şimdi sizlerle de paylaşmak istedim. Kızlar ben dayanamadım embriyo transferinden sonra dayanamadım 6,günde evde test yaptım 2.çizgi silik çıktı. Sonra gittim yine dayanamayıp kan verdim değerim 65 lerde çıktı . Dün yine test yaptırdım yani 40 saat sonra falan ve beta hcg 200 çıktı 🧿🧿 iyi gidiyor değerler dedi doktorum. Cumartesi yani yarın son kez yine bi baktır dedi değer artışını merak ettiği için. Benim 5. Gün dondurulmuş embriyomdu. Ve kendimde bişey hissetmiyorum. Arada kasık ağrım oluyor ama çok hafif değerlerimi bilmesem hissetmem bile belki de. Bide arada göğüslerim ateş gibi oluyor. Şimdi dualarım sizinle moral olsun size bu yazdıklarım 🙏🏻🧿 sizde bana dua edin lütfen devam etsin bu artışlarım ☺🙏🏻
Çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah benimde 6.günüm bugün erken gebelik testimi yaptın bide sabah mı yaptın

Evettt şimdi sizlerle de paylaşmak istedim. Kızlar ben dayanamadım embriyo transferinden sonra dayanamadım 6,günde evde test yaptım 2.çizgi silik çıktı. Sonra gittim yine dayanamayıp kan verdim değerim 65 lerde çıktı . Dün yine test yaptırdım yani 40 saat sonra falan ve beta hcg 200 çıktı 🧿🧿 iyi gidiyor değerler dedi doktorum. Cumartesi yani yarın son kez yine bi baktır dedi değer artışını merak ettiği için. Benim 5. Gün dondurulmuş embriyomdu. Ve kendimde bişey hissetmiyorum. Arada kasık ağrım oluyor ama çok hafif değerlerimi bilmesem hissetmem bile belki de. Bide arada göğüslerim ateş gibi oluyor. Şimdi dualarım sizinle moral olsun size bu yazdıklarım 🙏🏻🧿 sizde bana dua edin lütfen devam etsin bu artışlarım ☺🙏🏻
Çoook sevindim cnmm , sağlıkla kucağına almak nasip olsun 💖🌸

Çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah benimde 6.günüm bugün erken gebelik testimi yaptın bide sabah mı yaptın
Normal test yaptım silik çıktı. Sonra akşam gidip kan verdim. Öğle saatlerinde yaptım. Öyle kurallara falan uymadım aklıma takıldı gidip yaptım. Bekleyebiliyorsan bekle bence. Benim değerler yüksek çıktı o yüzden idrarda silik çıktı bence. Kendi doktorumda çok erken yapmışsın dedi. Bi de benim hormon ilacım yoktu bu ay dondurulmuş embriyo olduğu için o yüzden kafam rahattı yaptım. Taze transferde toplamadan önce kullanılan ilaç varsa o da etkileyebilir

aaynaa aaynaa bir siz bir ben kaldım herhalde ilk transferi olup sonucu en son tahlil günü bekleyen, herkesten olumlu haberlerle çok heyecanlanıyorum, hepinize hayırlı olsun,Allah hayırlı evlat kılsın🤗😍 ben en son güne kadar bekleyeceğim sanırım🙈
Sen yaptırmadın dimi daha ? Ne zaman yaptırcaktın ? Ya çok heyecanlı sizi de beklemek. Hadi güzel haberler verin inşallah ☺️🙏🏻

Hayırlı uğurlu olsuncanım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder insallah😊 çok çok çok sevindim gerçekten bnm de yarın transferim olacak bu tam bir moral msji oldu bana😍🤗

aaynaa aaynaa bir siz bir ben kaldım herhalde ilk transferi olup sonucu en son tahlil günü bekleyen, herkesten olumlu haberlerle çok heyecanlanıyorum, hepinize hayırlı olsun,Allah hayırlı evlat kılsın🤗😍 ben en son güne kadar bekleyeceğim sanırım🙈
8 senedir bekleme bir sürü olumsuzluktan sonra korkuyorum erken test yapmaya canım idrar tahlili de cesaret edemedim yarın acilde kan vereceğim bakalım nasipse üniversitede

Ya o beklemede çok kötü. Zaten sıkışık olmanı istiyolar. Ben 3 saat bekledim odada. Bir bardak boşalt idrarını sonra 2 bardak boşalt. Gittim en sonunda yaptım hepsini dayanamadım. Sonra yeniden su içmeye başladım yine sıkıştım ☺
2.30 dediler de bilmiyorum hiç sıkışık değilim 😂

Merhaba kizlar benim 1 temmuzda transferim oldu dondurulmus 5. Gun embriyosu transfer edildi bugun 9.gunum dayanamadim kan testi yaptim sonuc 1.20 yukselir mi acaba bilgisi olan var mi?

Back