• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben çıktm az once transferden guzel gecti ama yarim saat yatıp tuvalete gttim insallah bisey olmaz dayanamadim daha fazla her seferinde ayni sıkınti oluyor 😏
Olmaz İnşallah canım bende odaya gelince hemşire hemen wc gidebilirsiniz hiç beklemene gerek yok idrar torbası ve rahim farklı yerler deyince hiç beklemeden gittim. İlk transferde eve gelene kadar dayanmıştım ama tutmadı olacağı varsa nasipse her şekilde olur

Kızlar ya 23 temmuzda transferim var günler geçmek bilmiyor bi taraftan hemen geçsin de transfer olsun diyorum bi taraftan da çok korkuyorum ya tutmazsa diye. Çok karışık duygularmis Allah hepimizin yardımcısı olsun

Transfer sonrası odama geldiğimde çok tuvaletim vardı 1 dakika bile tutamayacak gibiydim. Söyledim benim altıma sürgü verdiler. Yarım saat dinlendim sonra kalktım evime geldim zaten. O şekilde de uzun bir süre tuvalete gitmemiş oldum. Eğer hastanenin imkanı varsa bunu söyleyin arkadaşlar.

Transfer sonrası odama geldiğimde çok tuvaletim vardı 1 dakika bile tutamayacak gibiydim. Söyledim benim altıma sürgü verdiler. Yarım saat dinlendim sonra kalktım evime geldim zaten. O şekilde de uzun bir süre tuvalete gitmemiş oldum. Eğer hastanenin imkanı varsa bunu söyleyin arkadaşlar.
Ben 15-20 dk tuttum 😅 sonra wcye duramadim

Back