• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim sekizinci günüm bugün.gece uyandıracak kdr ağrıdı.Dedim kizcelere bı sorayim
Benim de sabahın 5inde 5.5unda uyandıran kasık ağrılarım oldu hatta regl oldum zannettim ama şükür pozitif çıktı değerim inşaAllah senin bu ağrılarında tutunma agrilaridir🤲

Çok sağol canım
Evet öyle gerçekten allah ol deyince oluyor.
Kanamam olunca çok uzulmustum o da geçti şükür
2 embiriyo kondu doktorum.ikiz de olabilir degerlerin gune gore cok iyi dedi bakalım.inşallah cumartesi günü katlanir.,🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Canım değerlerin nasıl benim de iki embriyo konmustu 13. Gün değerim 490

Bugün merkezden aradılar 30 ve üzeri bir değer bekliyoruz dediler 5. Gün embriyosu için. Çok korkuyorum bugün kan vermeye 😢
Canım korksanda kan vermelisin en net sonuç cikicak en azından kafandan soru isareti gıdıcek.insanin korkudan ayakları gitmiyor ama sonucu elbet bir şekilde öğrenicez. 10.gununmus bugün belli olur bence hemen gidip kan vermelisin. Hakkında hayırlısı olsun inslalah güzel haber verirsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

NEGATİF sonuç alan arkadaşlar ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra regl oldunuz? (Sayfası değil biliyorum ama burada çoğunuzu tanıdığım için yazmak istedim dilerseniz özelden de dönüş yapabilirsiniz)

POZİTİF olan arkadaşlar sizlerede sağlıklı hamilelik ve sağlıklı doğumlar dilerim.:dua::anneadayı:

Çok sağol canım
Evet öyle gerçekten allah ol deyince oluyor.
Kanamam olunca çok uzulmustum o da geçti şükür
2 embiriyo kondu doktorum.ikiz de olabilir degerlerin gune gore cok iyi dedi bakalım.inşallah cumartesi günü katlanir.,🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Aynenn canım bende adet kanaması gibi yaşadım dr umutsuz gittim erken gebelik yapmıştım tek çizgiydi olmadı tm demiştim ama o kadar şaşkınlık yaşadık ki ummadıgım anda Rabbim mucizemi yaşattı elhamdülillah 2 kat artmış 1 günde dedi dr perşembe tekrar bakıcaz nasipse Rabbim ol desin yeter ki ❤

Aynenn canım bende adet kanaması gibi yaşadım dr umutsuz gittim erken gebelik yapmıştım tek çizgiydi olmadı tm demiştim ama o kadar şaşkınlık yaşadık ki ummadıgım anda Rabbim mucizemi yaşattı elhamdülillah 2 kat artmış 1 günde dedi dr perşembe tekrar bakıcaz nasipse Rabbim ol desin yeter ki
Kan testi için önümüzdeki perşembeye kadar niye bekleyip dert edinesin ki iki günde bir ver en azından stresten kurtul❤

Back