- 4 Haziran 2020
- 299
- 198
- 53
- Konu Sahibi cikolatakistim
- #4.801
Yazamiyolar bildiğim kadarı ile yazsa bile devlet karşılamıyorprolutex kullanan arkadaslar aile hekiminde yazdirilmiyormu bu igne. bugun gittim sistemde giremiyorum ozel yazamam dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazamiyolar bildiğim kadarı ile yazsa bile devlet karşılamıyorprolutex kullanan arkadaslar aile hekiminde yazdirilmiyormu bu igne. bugun gittim sistemde giremiyorum ozel yazamam dedi
bende aile hekimine kizdim yaziliyo ama yapmadi sandim. tamam tesekkur ederimYazamiyolar bildiğim kadarı ile yazsa bile devlet karşılamıyor
Canım ne yaptın kan verdin miKızlar çok mutluyum.
Kanamam vardı kesildi,test günüm cumartesi günü aslında ama klinik kanamadan dolayı bugünde kan verin dedi.kan vermeden simdi predictor yaptım evde.gördüm 2. Çizgiyi
İnşallah kanda da pozitifi görürüm dua edin benin için
Verdim.bekliyorum sonucuCanım ne yaptın kan verdin mi
Aynı durumdayız cnm, sebepsiz olunca da ucu öyle açık ki sebep olsa daha mı iyiydi en azından çözüme odaklanırdık diye düşünmeye başlıyo insan bi yerden sonraBazen anlamıyorum nerede eksiğimz var diye sebepsiz olmayan biri olarak 3 aşılama ve ilk tüp bebeğini denedik negatif 4 yıllık evliyim bir kez dahi şu 2. çizgiyi göremedim. Bu zamana kadar bir çok prof. ada gittik doçentinede gittik hepsi olacak en kolay sizin herhangi problem yok deniliyor ama sonuçlar hüsran.
Kizlar değerim 57,89 çıktıCanım ne yaptın kan verdin mi
Kuzum kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı günündesin ?Kizlar değerim 57,89 çıktı
Asil test günüm.Cumartesiyi inşallah katlanarak sağlıklı devam eder
sizlerin basıldı
2.gün embiriyosu 12 günKuzum kaçıncı gün embriyosu ve kaçıncı günündesin ?
Olabilir kuzum 2.gün embriyosu 5.günlere göre daha düşük çıkar inşallah katlanarak artar değerin pozitifi görmüşsün çok şükür2.gün embiriyosu 12 gün
Cok sagol cnm insallahOlabilir kuzum 2.gün embriyosu 5.günlere göre daha düşük çıkar inşallah katlanarak artar değerin pozitifi görmüşsün çok şükür
İnşallah sende yarın pozitif sonuç alırsın o duyguyu yaşarsın Benimde cumartesitest günüm. Seninle aynı duygular içindeyim hiç cesaretim yok. Test aldım onu bile yapamiyrm.kızlar yarın test günüm. 5. gün embriyosu yarın 10. gün olacak. ama geçen seneki 2tane 1. kalite5. gün embriyosunda kimyasal gebelik yaşayınca şimdi çok korkuyorum. hiç gidip sonucuma bakasım yok. birde bugün hala oldum nasıl güzel bir şey. rabbim herkese nasip etsin ama 8 yıldır annelik hasreti içime okadar oturmuşki eve geldim hüngür hüngür ağladım. yarına hiç gücüm yok
Normaldir canım ben de yaşadım hala da devam ediyor bugün 13. GünümTransferden sonra ciddii anlamda karın ağrısı yaşayan var mı aranizda arkadaşlar ?
İki gündür acayip karnim,yanlarim ağrıyor
Bende salı günü transfer oldum ama çok ağrım olmadı hatta hiç olmadı bi doktoruna danış istersen canım hakkımızda hayırlısıTransferden sonra ciddii anlamda karın ağrısı yaşayan var mı aranizda arkadaşlar ?
İki gündür acayip karnim,yanlarim ağrıyor
Maşallah darısı başımıza inşArkadaşlar çok şükür
11. Gün 240
13. Gün değerim 490 çıktı Allah'a şükürler olsun
Dualarım hayırlı haber bekleyen herkese
Senin sonucun pozitifti di mi inşallah darısı bizeNormaldir canım ben de yaşadım hala da devam ediyor bugün 13. Günüm
Ayyyy masallahhhhhArkadaşlar çok şükür
11. Gün 240
13. Gün değerim 490 çıktı Allah'a şükürler olsun
Dualarım hayırlı haber bekleyen herkese