- Konu Sahibi cikolatakistim
- #4.821
Benim sekizinci günüm bugün.gece uyandıracak kdr ağrıdı.Dedim kizcelere bı sorayimBende salı günü transfer oldum ama çok ağrım olmadı hatta hiç olmadı bi doktoruna danış istersen canım hakkımızda hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sekizinci günüm bugün.gece uyandıracak kdr ağrıdı.Dedim kizcelere bı sorayimBende salı günü transfer oldum ama çok ağrım olmadı hatta hiç olmadı bi doktoruna danış istersen canım hakkımızda hayırlısı
Ozaman senin tutunma ağrısı olabilir canım inşBenim sekizinci günüm bugün.gece uyandıracak kdr ağrıdı.Dedim kizcelere bı sorayim
Benim de 8. Ya da 9. Gün gece aynı böyle gece uyandıran bir sancım olmuştu inşallah iyiye işarettir yine de dayanamazsan doktora gitBenim sekizinci günüm bugün.gece uyandıracak kdr ağrıdı.Dedim kizcelere bı sorayim
İnsallahhhhhOzaman senin tutunma ağrısı olabilir canım inş
Doktorumi arayacam şimdi muayene saati bitsin diye bekliyrm .Benim de 8. Ya da 9. Gün gece aynı böyle gece uyandıran bir sancım olmuştu inşallah iyiye işarettir yine de dayanamazsan doktora git
aminnn inşallah hepimiz o güzel duyguları yaşarız. yüzümüz gülerİnşallah sende yarın pozitif sonuç alırsın o duyguyu yaşarsın Benimde cumartesitest günüm. Seninle aynı duygular içindeyim hiç cesaretim yok. Test aldım onu bile yapamiyrm.
Hadi inş canım insan sürekli negatifle karşılaşınca sevinemiyor maalesef iyi düşün iyi olsunDoktorumla konuştum karın ağrısı çok iyiymiş . İnşallah daha çok ağrısın dedi.Gebelik olmasa karın ağrımaz kolay kolay dedi.
Ama ben yinede çok ümitlenmek istemiyrmiki negatiften sonra (hepside 5.gun birinci kaliteliydi) bu 3.gun embriyosu.
bendede 5.6. gün hafif adet olacak gibi ağrıdı o kadar 2-3 gündür hiçbişey yokDoktorumla konuştum karın ağrısı çok iyiymiş . İnşallah daha çok ağrısın dedi.Gebelik olmasa karın ağrımaz kolay kolay dedi.
Ama ben yinede çok ümitlenmek istemiyrmiki negatiften sonra (hepside 5.gun birinci kaliteliydi) bu 3.gun embriyosu.
Rabbim gönlümüze göre verir inşallahbendede 5.6. gün hafif adet olacak gibi ağrıdı o kadar 2-3 gündür hiçbişey yok
Aynen öyle inşallah bu sefer olur hepimizin duasıHadi inş canım insan sürekli negatifle karşılaşınca sevinemiyor maalesef iyi düşün iyi olsun
Sen iyi durmussun 10 gün 5.gun embriyosu için.bendede 5.6. gün hafif adet olacak gibi ağrıdı o kadar 2-3 gündür hiçbişey yok
Canım degerim 66 geldi çok şükürKat be kat artsın canım
Ay çok sevindim ya harika canımCanım degerim 66 geldi çok şükür
Benim değer 1.20 Hiç yükselmedi kiBen salı günü bıraktım ilacı kahverengi lekelenmelerik var. İzin değeriniz kaçtı en son sanırım değerin düşmesine göre değişiyor adet durumu ben pazartesi bir daha kan da baktiricam
Merhaba, biz de prolutex i ücretli aldık. Yeni bir iğneymiş. Devlet karşılamıyor dedi eczacı. Fiyatı da 200 e yakındıprolutex kullanan arkadaslar aile hekiminde yazdirilmiyormu bu igne. bugun gittim sistemde giremiyorum ozel yazamam dedi
O zamn adetini gecikmiş mi oluyor ki benim degerim baştan çok düşuktu ve artisi iyi değildi salı günü 63 çıktı ve ilaclari bıraktım.canim eger olmucksa yükselmemesi daha iyi. Ben çok yıprandım arttı mı artacak mı sonra artis az oldu şimdi düşecek mi stresi adrt olsam değerim düşse rahatlicmBenim değer 1.20 Hiç yükselmedi ki
Çok iyi değerin canım 2.gün embiryosu na göre kat kat artar inşallah böylece görmüş olduk ki rabbim yeterki ol desin. 5.gün 3.gün 2.gün fark etmiyorKizlar değerim 57,89 çıktı
Asil test günüm.Cumartesiyi inşallah katlanarak sağlıklı devam eder
sizlerin basıldı
evet cok pahali bizde ucretli aldik yazdirabilirsem diye aile hekimine gittim ama yazamam ozel igne sistemde kaydi yok dedi. napalim saglik olsunhMerhaba, biz de prolutex i ücretli aldık. Yeni bir iğneymiş. Devlet karşılamıyor dedi eczacı. Fiyatı da 200 e yakındı
Çok sağol canımÇok iyi değerin canım 2.gün embiryosu na göre kat kat artar inşallah böylece görmüş olduk ki rabbim yeterki ol desin. 5.gün 3.gün 2.gün fark etmiyor