• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim doktorumda sağolsun moralmi çok fena deyip deyip bozmustu tmm.olmadı dedim eşim ve ben çok uzulduk
Halen her tuvalete girince korku ile bakıyorum kanama var mi diye,dun bi damla kahverengi leke geldi sadece
Yarin katlanmis olur insallah
Pozitifi görmekte yetmiyor sürekli acabalarimiz var
Kalp atışı keseye kadar da sürecek herhalde bu
Forumdaki herkes sağlıkla atlatır inşallah gebeliğin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Aynen canım kalp atışlarını görene kadar tm güvenemiyoruz Rabbim o günlerini yaşatsın sen ne durumdasın şuan İzmirden misin

Kan testi için önümüzdeki perşembeye kadar niye bekleyip dert edinesin ki iki günde bir ver en azından stresten kurtul❤
A
Aslında dr dedi iki güne bir çagırırım seni diye ama pandemiden dolayı sık sık gelmeyin dedi acile gider yaptırırım ama eşim müsade etmez hastaneler riskli şuan canım çok stresli degilim yaiadıklarımdan dolayı olsa gerek Rabbim veriyor bir ferahlıgını elhamdülillah ❤

Canım ben tedavi gördüm pozitif aldım çok şükür son kan testimi bugün yaptım 768 çıktı
Arkadaşım merhaba tebrik ederim
Bugün kaçıncı gunundu ve hangi günlerde test yaptırdın ben 11 ve 13 te yaptırdım doktorum gerek yok artık yaptırmaya dediyse de içim rahat değil ikiye katlama oldu bu arada sonuclarimda

Aynen canım kalp atışlarını görene kadar tm güvenemiyoruz Rabbim o günlerini yaşatsın sen ne durumdasın şuan İzmirden misin
Aynen hepimizin hakkinda hayirlisi
Aminnn insallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yarin 2.testimi vericem bakalim.katlanmis mi Evet ben İzmir de yasiyorum
Banu Sagsoz doktorum
Tavmergen kliniğini tedavi için kullanıyor

Negatif sonuç alan tüm arkadaşlar inşallah en kısa zamanda bebek hasretiniz son bulur. Allah güzel sağlıklı gebelikler yaşatsın hepinize. Aynı umutsuzlukları aynı korkuları yaşamış biriyim. Öyle zamanlarım oldu ki yolda yürürken sadece bebekler, hamileler görüyordu gözüm. Hamile arkadaşlarımla görüşmek istemiyordum. Televizyonda sokağa bırakılan bebek haberleri gibi görüntülere denk gelince isyan ediyordum. Ama sonra fark ettim ki kendimi daha büyük sıkıntıya sokuyorum. Onkadar stres yapıyorum ki bebek olsa bile tutunması için uygun vücut yapısını oluşturamıyorum. Hep kimyasal yaşadım bu güne kadar. İlk tüp bebek denemem de kimyasal oldu. Günlerce ağladım ama sonra eşimle çocuk için evlenmediğimi düşündüm. Her bebeğin dünyaya gelmek için seçtiği bir zaman var buna inandım. 20 temmuzda transferim oldu. 7. Gün kanda pozitif aldım. İki günde bir %70 arttı sonra ikiye katladı. Şimdi sayı binleri geçti ama yine de endişe hakim. Ve eminim bebekleri kucağımıza alsak bile her şey için endişelenmeye devam edeceğiz. Her bebek kıymetli ama bizlerinki en üstüne titreneni olacak. Allah bu konuda hepimizin yardımcısı olsun.
Şunu unutmayalım ne olur, kendimize iyi gelmezsek ve mutlu bireyler olmazsak yaptığımız stres her şeyi daha da zora sokacak. Güç biliyorum ama bizler neler görüyoruz. Nelerle savaşıyoruz. Hem maddi hem manevi tekrar tekrar toparlanıyoruz. Cesaretinizi kaybetmeyin, umudunuzu kaybetmeyin, dualarınızı eksik etmeyin. Umarım bundan birkaç sene sonra bebekler kucaklarda bu anları hatırlayıp gülümseyeceğiz.

Arkadaşım merhaba tebrik ederim
Bugün kaçıncı gunundu ve hangi günlerde test yaptırdın ben 11 ve 13 te yaptırdım doktorum gerek yok artık yaptırmaya dediyse de içim rahat değil ikiye katlama oldu bu arada sonuclarimda
Canım ben 8.gün yaptım 142 çıktı 9.gün 268 11.gün 768 daha yapmana gerek yok dedi doktor 10 gün sonra kese görmeye çağırdı seni ne zaman çağırdı

Kızlar merhaba 🥰 sizlerin bu güzel haberlerinizi görünce o kadar mutlu oluyorum ki sanki kendim haberi almışım kendim hamileyim gibi . Allah'ım bana da inşallah nasip etsin 🙏🏻 benimde opum 21 temmuzda gerçekleşti ama ohss olurum diye 2 adet sonrasına kaldı . 3 tane kaliteli 3gün embriyom var şuan donmus şekilde annesini bekleyen . İnşallah bu ayın yani ağustosun 20 lerinde adet olursam öyle adetle doktoruma gidecem . Hamile kalan kardeşlerim dualarınızı bekliyorum bizlere 🙏🏻🙏🏻♥️

Canım ben 8.gün yaptım 142 çıktı 9.gün 268 11.gün 768 daha yapmana gerek yok dedi doktor 10 gün sonra kese görmeye çağırdı seni ne zaman çağırdı
Canım gebelik takibini de ayni doktora mi yaptircaksin. Ben de bahcecideyim ama benim dr.sadece tadavi aşaması ile ilgileniyor.gebelik takibi icin yeni dr.bulmaliyim. benim de 10.gun 476 çıktı. Daha bir kez kan verdim. Ikiz mi acaba? cift embriyoydu.hayırlısı olsun insallah

Ben 5.gün embiryosu ile pozitif gördüm ama grupta 2.gün embiryosu ile pozitif görende var güne takılma o yüzden canım
İçimi rahatlatmak istiyorum benden 14 tane yumurta dan 10 u kaliteli çıktı ve dollendi sadece 3 ü 3.güne geldi o da eşimin spermlerindeki sıkıntı dan mis öyle dedi . O yüzden biraz üzülmüştüm çünkü 10 u çok güzeldi . Şimdi ohss olmamak için beklettiler muhtemelen Eylül başı transfer olur ve iki embriyo transfer olacak inşallah 🙏🏻🙏🏻 sizde bizler gibi durumlardan geçtiniz anlıyorsunuz

Ben de iki kere yaptırdım 10 gün sonraya ultrasona çağırdı başka yaptırma gerek yok dediyse de içim rahat etmiyor
Rahat ol canım güzel katlanıyorsa bir problem olmaz Allah’ın izniyle bugünlerin keyfini çıkar senin kaçıncı günlerde kaç çıktı ve kaçıncı gün embriyosuydu ?

Canım gebelik takibini de ayni doktora mi yaptircaksin. Ben de bahcecideyim ama benim dr.sadece tadavi aşaması ile ilgileniyor.gebelik takibi icin yeni dr.bulmaliyim. benim de 10.gun 476 çıktı. Daha bir kez kan verdim. Ikiz mi acaba? cift embriyoydu.hayırlısı olsun insallah
Canım ben bahçeci de yapmıyorum bahçeci sadece 12.gün kana bakıyor ama ben erkenden dayanamadım başka yerde yaptırdım bahçeci sadece kese ve kalp atışı için çağırıyor ikisini birlikte görmeye sen ne zaman transfer oldun ? Hangi hocada oldun canım

Back