• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar selam, burada genelde gonal-f kullanıldığını okuyorum. Bana fostiman ile merional iğne kullandırttılar. Bunların farkı nedir? Bilen var mı?
Gonal-f, fostimon,merional, Menogon, menopur bunlarin hepsi yumurta stimulasyonunda kullanilan ilaclar. Yani olan minik antral folikulleri uyarip buyutmek icin. Gonal-f ve fostimon sadece Fsh iceriyor. Merional Menopur Menogon hem Fsh hem LH iceriyor. Doktorlar farkli protokoller uygulayabiliyor canim. Benim gecen yaz ilk toplamada once gonal f 5 gun sonra da menogon eklenmisti. 2. toplamada baska merkez sadece menopur kullandi. 3 toplamada baska merkez gonal f ve luveris verdi bir de ilk 5 gun Femara. Bana en iyi 3. tedavi geldi, acik ara fark yaratti sonuc. Geze geze ogrendim ben de 😅 fostimon ve merional cok iyi bi protokol ama icin rahat etsin. Fostimon Gonal f ile ayni dusunebilirsin. Insallah daha cok ogrenmek zorunda kalmadan gebe kaliriz 😂

10.gün falan denerim sanirim.7 agustosta.Dr.13.gune verdi testi. Ilk oglumda 15.gün istemişti ve 15 gün beklemiştim 🙈 çift embriyo benim.ikisi ayni tüpte dondurulduğu icin ikisi birden çözduruluyor o yuzden cift koydurmak istedik. 4aa ve 4bc kalitesi.
Sen baya sabırlıymışsın ya ben neden duramıyorum yerimde kalbim yerinden çıkacakmış gibi benim henüz bir çocuğum maalesef inşallah rabbim nasip eder 🤲🏻🤲🏻 İkiz demek ne güzel ☺️☺️ Benim de 4ab kalite canım 5aa olanlarda varmış ama doktor iyi kalitede diyor bunada

Kızlar son adet günüm 1 temmuz 18 temmuzda transfer oldum ultrasondan kese ne zaman görülür vajinal ultrason istemedim biraz çekindim

Merhaba kızlar 😇:KK25::dua:
:nazar:Temmuzda transfer olacaklar buraya:nazar:
:dua:
⭐Transfer olacak arkadaşlar " beni etiketlemeniz ve kaçıncı gün Embriyo '' olacağınızı yazmanız yeterli⭐

1. @krcy - 1 Temmuz - 5.Gün :anneadayı::nazar:
  2. @aaynaa - 1 Temmuz - Çift -5.gün :nazar:
  3. @Zarif begonvil - 2 Temmuz -tek- 5.Gün :nazar:
  4. @Sultanhsyn - 2 Temmuz-çift-5.Gün :nazar: :anneadayı:
  5. @Angel1660 - 2 Temmuz- :nazar: :anneadayı:
  6. @cemre3534 - 3 Temmuz -cift- 5.Gün :anneadayı: :nazar:
  7. @olilya - 4 Temmuz - :nazar:
  8. @Duaherderdedeva-4 Temmuz- 3.Gün-çift :anneadayı: :nazar:
  9. C Crn07 - 5 Temmuz - tek - 5. Gün- :anneadayı: :nazar:
  10. @Sezuakca - 6 Temmuz - çift-3.Gün Embriyo :anneadayı: :nazar:
  11. @Seda_1234 - 6 Temmuz - 5.Gün - :anneadayı: :nazar:
  12. @Hayyal -6 Temmuz- 5.Gün Embriyo :anneadayı: :nazar:
  13. @toprakk_kokusuu -8 Temmuz-cift-3.gün :nazar:
  14. @Bsraaa7676 -8 Temmuz- :anneadayı: :nazar:
  15. @pinarcuk - 8 Temmuz- 3.gün-cift :nazar:
  16. @pcos066 - 9 Temmuz - 5.Gün - tek :anneadayı: :nazar:
  17. @plz - 9 Temmuz-3.Gün Embriyo-cift :nazar:
  18. @bsrbrk88 - 10 Temmuz - 5.Gün- çift :nazar:
  19. @Marjinal Kist - 10 Temmuz -5.Gün-çift:anneadayı: :nazar:
  20. cikolatakistim cikolatakistim - 10 Temmuz - 5.Gün - çift :anneadayı: :nazar:
  21. @Asenass -10 Temmuz - 2.Gün :nazar:
  22. @Beklenen2 -11 Temmuz- 3.Gün Embriyo-cift :nazar:
  23. @FDNDNR - 12 Temmuz- 5.Gün :nazar:
  24. @Arwen48 -13 Temmuz - 3.Gün :nazar:
  25. @Zeysuy -13 Temmuz - 5 .Gün :nazar:
  26. @blueaqua - 14 Temmuz-5.Gün-çift :nazar:
  27. @siera61 -15 Temmuz- 5.Gün :nazar:
  28. @Suoz - 15 Temmuz - 3.Gün :nazar:
  29. @Sabdem -16 Temmuz- 5.Gün-tek :anneadayı: :nazar:
  30. @Sedaaabzesr -16 Temmuz-5.Gün-çift :anneadayı: :nazar:
  31. @melo2039 - 16 Temmuz - 5.Gün- çift :nazar:
  32. @uAyasmin -17 Temmuz-5.Gün- :anneadayı: :nazar:
  33. @Fly3646 -17 Temmuz- 5.Gün- :nazar:
  34. @Muallimezzz - 18 Temmuz :anneadayı: :nazar:
  35. @Ozmusoz - 18 Temmuz - :anneadayı::nazar:
  36. @ipek__23 - 18 Temmuz - :anneadayı: :nazar:
  37. @Resifff - 18 Temmuz - 5.Gün - :nazar:
  38. @Lothie - 18 Temmuz - :anneadayı: :nazar:
  39. @Mersinliozlem -20 Temmuz- :nazar:
  40. Ogretmennhanimm Ogretmennhanimm -20 Temmuz-6.Gün-tek:nazar:
  41. @kafamdadelisorularr - 20 Temmuz -5.Gün. tek :nazar:
  42. @sonundaolduyettigari -20 Temmuz - 5.Gün - :anneadayı: :nazar:
  43. @Gamze98as -20 Temmuz - 3.Gün - çift :nazar:
  44. @umutvehayal24 -20 Temmuz - 5.Gün :nazar:
  45. @reelllll - 20 Temmuz - çift :anneadayı: :nazar:
  46. Grslsntlr Grslsntlr - 21 Temmuz - :anneadayı: :nazar:
  47. @Sisam -22 Temmuz-Çift- 5.Gün Embriyo :nazar:
  48. @aslankaplan03 -22 Temmuz-tek :nazar:
  49. @evlada hasret - 22 Temmuz - 5.Gün :nazar:
  50. @gsb_anna -22 Temmuz - :nazar:
  51. @SuHa15 - 23 Temmuz- :nazar:
  52. @nickimyok2345 -23 Temmuz- :nazar:
  53. @Kulu0101 - 23 Temmuz - 3.Gün - çift :nazar:
  54. @ozlemmk - 24 Temmuz- :nazar:
  55. @Muallimemuallim - 25 Temmuz - :nazar:
  56. I iremisss - 25 Temmuz - :nazar:
  57. T Tugba4444 - 27 Temmuz - 5.Gün - :nazar:
  58. @matmazell34 -28 Temmuz - 5.Gün :nazar:
  59. F fiona166 - 29 Temmuz - 5.Gün :nazar:
  60. @cimcimeecimcimee - 29 Temmuz - 6.Gün -cift :nazar:
  61. @ISSIZZ - 30 Temmuz - :nazar:
Ben transfer değilde laparoskopi öncesi yumurta toplama ve dondurma dölleme işlemi yaptiricam 10 undan sonra gidip görüşüp ilk aşamalarında neler yapiliyo hiç bı fikrim yok 2 kez aşılama oldum negatif ikiside

Çok canım sıkıldı dun gece ara ara kahve leke geliyordu simdi arttı sulu kana dondu
Yerleşme kanaması gorenler sizinde boyle oldu mu
Canım Progestan iğne kullanmıyor musun ?İlçaları kullanırken adet olunmaz normalde eğer dozunu iyi ayarladıysa doktor

Herkese iyi akşamlar. Pozitif olan arkadaşlar ilk günlerde değerleriniz 2 güne bir 2ye katlandı mı? Daha düşük ilerleyen var mı acaba?

Kızlar sorularınıza toplu cevap yazayım . Benim tam test günüm adet kanaması gibi kanamam oldu ertesi gün de peçeteye geldi kan . Sonraki günler lekelenmelerim devam etti . Ayrıca değerim tam 2 ye katlamadı . Doktorum bunların olabileceğini söyledi . Sonucum pozitif .

Kızlar ilk testim 243 çıkmıştı ikinci 211 e düştü.bugun tekrar kan verdim 248 cıktı doktorum sağlıksız gebelik dedi ilaçları bıraktım insallah kolayca atlatabilirim süreci.
ikiz transfer miydi? Bence ilacı bırakmayın ikiz ise birinin gelişimi durduysa bhcg aynı çıkıyor 2. testte

Herkese iyi akşamlar. Pozitif olan arkadaşlar ilk günlerde değerleriniz 2 güne bir 2ye katlandı mı? Daha düşük ilerleyen var mı acaba?
Benim 2015deki tedavimde olmuştu. Sonuc pozitifti. Yüzde 70 yüzde 80 artmıştı hep. Bu tedavimde daha iyi artışım. Değişebiliyor. Her kadinda 2ye katlamayabiliyormus.

Gonal-f, fostimon,merional, Menogon, menopur bunlarin hepsi yumurta stimulasyonunda kullanilan ilaclar. Yani olan minik antral folikulleri uyarip buyutmek icin. Gonal-f ve fostimon sadece Fsh iceriyor. Merional Menopur Menogon hem Fsh hem LH iceriyor. Doktorlar farkli protokoller uygulayabiliyor canim. Benim gecen yaz ilk toplamada once gonal f 5 gun sonra da menogon eklenmisti. 2. toplamada baska merkez sadece menopur kullandi. 3 toplamada baska merkez gonal f ve luveris verdi bir de ilk 5 gun Femara. Bana en iyi 3. tedavi geldi, acik ara fark yaratti sonuc. Geze geze ogrendim ben de 😅 fostimon ve merional cok iyi bi protokol ama icin rahat etsin. Fostimon Gonal f ile ayni dusunebilirsin. Insallah daha cok ogrenmek zorunda kalmadan gebe kaliriz 😂
Ne kadar bilgi sahibisiniz, gıpta ettim doğrusu☺️Ben o kadar cahilim ki, endokrin doktoruma 2 sene önce kontrole gittiğimde, ben bir sonraki ay hamile kalıcam da hocam, ilaçları devam edeceğim değil mi diye sormuştum😂O kadar eminim ki kendimden😁adam ne gülmüştür içinden☺️Böylece 2 senedir hamile kalamayanlarda bendeniz🤢

Benim 2015deki tedavimde olmuştu. Sonuc pozitifti. Yüzde 70 yüzde 80 artmıştı hep. Bu tedavimde daha iyi artışım. Değişebiliyor. Her kadinda 2ye katlamayabiliyormus.
Şunu anlayabilmiş değilim hergün mü en az yüzde 60 artmasını baz alıcam yoksa 2güne bir yüzde 60 artsa iyi midir? Herşeyi milim milim hesaplamaktan bıktım pozitif gördük hadi sevinelim artık diyemiyoruz bi türlü 😔

Şunu anlayabilmiş değilim hergün mü en az yüzde 60 artmasını baz alıcam yoksa 2güne bir yüzde 60 artsa iyi midir? Herşeyi milim milim hesaplamaktan bıktım pozitif gördük hadi sevinelim artık diyemiyoruz bi türlü 😔
2 gune bir artışa bakılıyor. Mesela pazartesi sonra çarşamba bakılacak

2 gune bir artışa bakılıyor. Mesela pazartesi sonra çarşamba bakılacak
İlk öğrendiğimde arefe günü 117ydi sonucum. 4 gün geçti bugün test yaptırdım 379. Doktorum çok iyi demedi, iyi görünüyor dedi sanki yetersizmiş gibi hissettim. Aklım takıldı o yüzden. Teşekkür ederim.

Back