6. Gün embriyosu 5. Güne göre daha mi kaliteli oluyor yoksa 5. Günde gelişimini tamamlayamadığı için mi beklettiklerinden 6. Gün oluyor ? Bilen var mı?

6. Gün embriyosu 5. Güne göre daha mi kaliteli oluyor yoksa 5. Günde gelişimini tamamlayamadığı için mi beklettiklerinden 6. Gün oluyor ? Bilen var mı?
Ben canım 5.gün de gelişimi tamamlayamadığı için 6.gün gözlem yapılıyor diye biliyorum ama kaliteye hiç takılma çok şükür 2 embiryo 6.gün e gelmiş kalitesi z olsa gelemezdi

Ben canım 5.gün de gelişimi tamamlayamadığı için 6.gün gözlem yapılıyor diye biliyorum ama kaliteye hiç takılma çok şükür 2 embiryo 6.gün e gelmiş kalitesi z olsa gelemezdi

Birinin 5ab birinin de 4aa kalitesi. Aslında hiç belli olmuyor bazen daha düşük kalite tutup kaliteli olan tutmuyo ama insan yine de düşünmeden edemiyor. Hakkımızda hayırlısı

benim ki de 6. gun embriyosuydu canim. 5. gün olmasi daha iyi tabi gelisimi tamamlanmadigi icin 6. gune bekliyolar ama bu demek degilki iyi degil cok sukur ben pozitifi gordum insallah sende gorursun.

Canim bugun negatifti sonucum kimyasal gebelikmis adetimi bekliyorum doktor hysteroskopi istedi iki denememde tutmadi rahim de sorun varmi bakacak
Ne deyim bir gun bizimde yüzümüz guler insallah

Saol canim, rahimin icine kamera yerlestirip bakicak doktor iki denemde embryolarin kalitesi cok iyi olmalarina ragmen tutunma olmuyor
rahim filmi gibi mi canim. ben onuncektirdim ama bunu bilmiyorum. insallah bir sknti yoktur kolay olur canim. benim de 4 denememde hep embriyo kalitelerim iyiydi ama tutmadi. era testi yapildu canim bana.eger benim tutunma gunum kaymis bi de onu sorsana dr. belki sende de oyle bir sorun vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…