ptogestan kanama yapmiyor canim. ben progestani birakmak zorunda kaldim prolutex diye bi igne verdi simdi onun icin dedi kanama yapabilir diye. kanamam yok suan sukur. ama kullanan varmi merak ettim
Kanamanız yoksa iğneyi değiştirince nasıl bebek düşer dedi doktor anlamadım . Ben günde sadece 1 tane jel kullanıyorum onun harici iğne hap vs Bişi yok . Eğer embriyo sağlıksızsa vücut onu bir şekilde atacaktır ne kadar iğne ilaç olsak da . Ama sizde bir sıkıntı yoksa e iğneye de devam ederken nasıl bebek düşer dedi mantığım almadı

Anladım canım Allahım şifa versin bugün ben de ultrasonla karnıma baktırdım sıvı birikmesi olmuş ama seni öğrenince çok üzüldüm acil şifalar

yok igneyi tamamen birakirsak dondurulmus embriyo duser dedi. o yuzden progestan yerine prolutex verdi. ama progestan kadar etkili deil kanaman olmamasi icin jeli 2 ye cikardi. kanama olursa diye ben tedirgin oldum. benim gibi kullananlarda kanama oldu mu diye merak ettim.

Ben de benim doktorum söylediğini aynen aktarıyorum . Ben iğne mi jel mi dedim . Jelin de iğnenin de etkisi aynı sadece kanama olduğu zamanlarda jelin rahim tarafından emilimi yeterli gelmediği için iğne veriyoruz dedi . Ama doktorlar arasında bu denli görüş farklılığı çok ilginç

gercekten ilginc ama icin rahatlattiniz. Allah razi olsun. peki sizinde dondurulmus embriyo mu

Kızlar instgrm da macun var ginseng diye her kullanan memnun kullanan varmı aranızda bitkisel macun ve ovülasyon testi beraber

Kızlar öglen aşırı adet sancım oldu 1 saat öncede kanamam geldi sol kasıgımda ve belimde hala agrıı var transferin 8.günü bugün

Arkadaşlar uzun bir süre giremedim baya konuşma olmuş okuyamadım hepsini. Dün transferim oldu 5. Gün 1 tane. yalnız doktorum çözme sırasında embriyoda çökme oluştu dedi. bazen olabiliyormuş. gebeliği çeyrek ihtimal olumsuz etkiliyormuş. açıkcası baya üzüldüm. varmı böyle bir durum yaşayan

Ben de onu kullanıyorum. Sabah akşam hem de. 6. Denemem ilk defa kanamasız sıkıntısız devam ediyor bence gönül rahatlığıyla kullan hiç zihnini bulandırmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…