• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar benim transferimin 10gun kan testi verdim positif ama sonuc cok dusuk 7,8 doktorum cumartesi tekrarla diyo
Sizce umut var mi ya da kimyasalmi? Yada cokmu erken yaptim?5 gunluk embryosu
Morelim cok bozuk :KK43:
Benimde 10.gun 18 idi 2 gün sonra iki kat arttır sende mutlaka baktir canım

Ayyy ne guzel banada dua edermisin
insallah benimkide de katlanir seninki gibi🤞
Ederim canim tabi kide 🙏🏻 kendime ve durumu bize benzeyenelre tek duam sağlıklı gebelik olacaksa devam etsin. Benim 8.gun lekelenmem oldu belki geç tutundu bilmiyorjm. Progestron dgerine baktirdin mi canım beta baktirirken ona da baktir oda önemli benim dusuk çıktı fitil kullanmama rağmen şimdi birde ignesini oluyorum

Ederim canim tabi kide 🙏🏻 kendime ve durumu bize benzeyenelre tek duam sağlıklı gebelik olacaksa devam etsin. Benim 8.gun lekelenmem oldu belki geç tutundu bilmiyorjm. Progestron dgerine baktirdin mi canım beta baktirirken ona da baktir oda önemli benim dusuk çıktı fitil kullanmama rağmen şimdi birde ignesini oluyorum

evet baktirdim canim onada gayet iyi , ilk denememde progesterone dusuklugu nedeniyle kanamam olustu bu denememde igne vurdum
Cok istiyorum ya insallah tutunur 🙏🏻
Benimde 7gun koyu kahverengi lekelenmem oldu ve 8gun devam etti az birsey

evet baktirdim onada gayet iyi , ilk denememde progesterone dusukligu nedeniyle kanamam olustu bu denememde igne vurdum
Cok istiyorum ya insallah tutunur 🙏🏻
Benimde 7gun kahverengi akintim oldu ve 8gun devam etti az
İnsallahh bizimkiler geç tutunmustur canım 💕 yoksa kimyasal ve dış gebelik gibi ihtimaller ve ama düşünmek istemiyorum onları 🙏🏻

Kizlar hic korkmayin benim kirmizi bardaktan bosalircasina parcali kanamam oldu kesin dustu dedim yani rabbim ol derse olur icinizi ferah tutun bebislerimiz bizimle 👼
Nasıl hangi gün oldu anlatırmısın canım benimde dün parçalı kanamam oldu acildeydim

Sonucun ne oldu ne dediler ?
3 saat sonra çıkıcak dedi e nabız dan da bakabilirsin bayramın 2.günü tekrar gel bakalım sonuca göre şuan kistlerin var pko vardı bende embriyo henüz küçük oldugu için rahimde görmemiz zor dedi henüz test gününe varmış eger kanaman çogalırsa muhtemel düşük olmuştur dedi

Back