Benim de aynı şekilde değiştirmişti doktorum. Ama kanama olmamıştı bende. Jeli ben de sabah akşam kullandım. Belki yerleşme kanamasıdır senin, ama doktoruna yaz yine de bence.
yok benim de kanamam yok sukur suan. ama olabilir belki dedi dojtor degistirdigimiz icin. insallah benim de olmaz

progestanda cok yakiyor. kanama yaparsa diye korktum bende. insallah yapmaz hepimizin gonlundeki olsun insallah

Canim devlet karsiliyor mu cok pahali bu igne hala kullandiriyor benim dr

Allah’a şükür bende pozitifi gördüm cnm. İyi tatiller

Canim devlet karsiliyor mu cok pahali bu igne hala kullandiriyor benim dr
Yaaa ben kanama işlemini çok yanlış anlamışım kusura bakmayın göbekten hafif kanama oldu benim yoksa diğer taraftan kanamam olmadı
Transfere 1 hafta kala başlattı tutunursa bebişler devam edeceğini söyledi maalesef karşılamıyor ve pahalı birşeyde yeterki tutunsunlar sağlıklı olsunlar yine sonuna kadar ödemeye razıyım ya

amin insallah canim cok sukur simdilik iyi haberler ama devamida gelsin insallah. ama iste progestan igneyi tamamen biraktiramam direkt bebek duser dedi dr.o yuzden igne degistircem bu da etkili deil digeri kadar kanama olabilir dedi. insallah olmaz
Bende progestron iğne kullanıyorum bugün 2.yi yaptırdım normalde kanamayı kesmesi gerekmz mi kanama mi yapıyormuş

bende oyle basladm hayirlisi artk oducz saglikla olsunlarda

Bende progestron iğne kullanıyorum bugün 2.yi yaptırdım normalde kanamayı kesmesi gerekmz mi kanama mi yapıyormuş
ptogestan kanama yapmiyor canim. ben progestani birakmak zorunda kaldim prolutex diye bi igne verdi simdi onun icin dedi kanama yapabilir diye. kanamam yok suan sukur. ama kullanan varmi merak ettim

yani prolutex kanama yapmadi mi sizde insallah tuinur.

ISSIZZ canım Transfer günün inşaallah sımsıkı tutunurlar

Ahh canım sorma başıma neler geldi...
Tüp bebek tedavisi için adet olmayı beklerken gecikti kanda ve idrarda pozitif di değerim 208 di .. kendiliginden hamile kalmışım..ben Hayatım da hiç bu kadar mutlu olmamıştım...
6 haftalıkti kaybettik...
Çok üzgünüm çok yıprandım..
Negatif tüp bebek den daha çok üzüldüm..
Hakkımız da hayırlısı olsun inşallah..
Inşallah sizlerden güzel sonuçlar alırız...

Aaa çok şaşırdım ben burda aktif olamadım tatildeyim de kusura bakma canım soylediysen gormedim hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…