zorlamadım canım sürekli evdeyim birşey yaptıgım yok agrım hafifledi kanama pek yok iyiyimm şuan ama içim çok tuhaf
Transferden sonra kaçıncı günün bugün? Benim 7.gun değerim 3 çıktı 8.gunun lekelenme oldu 10.gun değerim 18 olmuştu. Bi kanda baktir istersen benim doktorum progestron takviyesi yaptı

Doktorunuz ne demişti. Ne renkli lekelenmeniz uzun sürmüş muydu
Önce bir iki damla kan geldi sonra çamurumsu bir kahverengi oldu. Doktorum bu kadar kanama sıkıntı yaratmaz dedi devamida gelmedi. Dün yine nokta şeklinde Kahvelik vardı tahlilimde degrm 36 ya çıkmış fakat progesyronda dusukluk olmuş fitil kullanmama rağmen iğne yazdı.

Merhaba kızlar pozitif değerleri olan bütün anne adaylarını tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla ,sihhatle tamamına erdirsin inşaAllah Negatif çıkan arkadaşlarıma Rabbim en kısa zaman da nurtopu gibi bebisler nasip eylesin inşaAllah Transfer olan canlar lütfen gününüzü bekleyin tecrübeme dayanarak söylüyorum 12.gün denmesinin bir nedeni var ben o kadar pişmanım ki erkenden yaptirdigima(6.gün) artık damarlarim sertleşmiş kan çıkmıyor 12.günü sabırla bekleyin lütfen hemşire de öyle söyledi "erkenden yapiyorlar sonra gereksiz bir endişe duyuyorlar boşuna 12.gün yaptırın demiyoruz"diye Rabbim hayırlısını versin, hepimizin yüzü gülsün , emeklerimizin karşılığını versin Rabbim inşaAllah

cikolatakistim Merhabalar 21 temmuzda transferim olmuştu. Haziran ayında ilk tüp bebek deneyimim kimyasalla sonuçlandığı için 2.sinde de ümitsizdim açıkçası. Dün siyaha yakın parçacıklar gelmişti. Geçen ayki kimyasalda da aynı şekilde parçalar gelmişti aynı şey dedim ümidim kalmamıştı. Ama bugün doktorum kan tahlili istedi 117 çıktı değerim. Hala koyu renk akıntı gelıyor jelle birlikte ama kanama değil. Bunu yaşayan var mı aranızda? Bıktım herşeyden, süreçten Sonucumun yüksek olmasına bile sevinemedim.

Valla anlayamadım benim gecenkinde hiç olmamıştı ama smd8 iğne ya da fitil.kullanmiyorum acaba ondan m i kaşık ağrılarım da çok baya korktum yai
Kizlar hic korkmayin benim kirmizi bardaktan bosalircasina parcali kanamam oldu kesin dustu dedim yani rabbim ol derse olur icinizi ferah tutun bebislerimiz bizimle

Kaçıncı gün değerin canım.kasik ağrım falan var miydi

Kaçıncı gün değerin canım.kasik ağrım falan var miydi
Bugün 9.gün canım, test günüm 3 gün sonraydı. Ağrım yok ve bu süreci hiçbirşey hissetmeden geçirdim. Geçen ay bi sürü ilaç kullanmıştım ama bu kez doğal transfer yapıldı. Transfer sonrası crinone jel kullanıyorum sadece.

Hayırlı olsun canım ben jel kullanmadigim için öyle birşey yasamadim. Progestan iğne verdiler en baştan bana

Benimde doğal transfer oldu. Geçen transferimde progestan fitil kullanıyordum smdi o da yok.ama benim ağrılarım da var sürekli değil ama var yani

Valla anlayamadım benim gecenkinde hiç olmamıştı ama smd8 iğne ya da fitil.kullanmiyorum acaba ondan m i kaşık ağrılarım da çok baya korktum yai
Yerlesirken gelisirken agri oluyor benim uyurken agrim oluyor yatis pozisyonumu degistiriyorum bunlar normal seyler evet bende cok endiselendim korktum hala korkularim var tabi ki kucagimiza alana kadarda bitmicek illaki bisey kafaya takicaz ama elimizden geldigince olumlu dusunup kotuyu cagirmicaz Rabbim ol dediyse hicbiseyin onune gecemeyiz guzel dusunucez zor sureclerdeyiz

Inşallah canım.doktora sordum normal dedi ama işte yine korkuyorum . Cumartesi test günüm bakalım rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah sonuna kadar gideriz

Ben de onu kullanıyorum. Sabah akşam hem de. 6. Denemem ilk defa kanamasız sıkıntısız devam ediyor bence gönül rahatlığıyla kullan hiç zihnini bulandırmak ☺
coook tesekkur ederim valla boyle duyunca rahatliyor insan.insallah benim de sıkıntısız devam eder. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin hepimize

18 temmuz transfer oldu. 27temmuzda sonuç pozitif

Kizlar benim transferimin 10gun kan testi verdim positif ama sonuc cok dusuk 7,8 doktorum cumartesi tekrarla diyo
Sizce umut var mi ya da kimyasalmi? Yada cokmu erken yaptim?5 gunluk embryosu
Morelim cok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…